Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HKM Zvolen

5:2

konec (1:0, 2:1, 2:1)

14.09.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • 1. kolo • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 1.8 4.7 3.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Skončilo sa stretnutie prvého kola Tipsport ligy v sezóne 2018, v ktorom si sily merali HC Košice a HKM Zvolen. Spokojnejší dnes budú domáci, ktorí zvíťazili pomerom 5:2 a do tabuľky si pripisujú prvé tri body.

Pomer striel v dnešnom zápase: 31:34

S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:52:23)

Koniec zápasu.

59:30

Záverečné sekundy, už sa zrejme nič podstatné neudeje.

58:01

Košice dali gól!
Je definitívne rozhodnuté. Zvolen zvolil odvážny ťah, čudovať sa mu ale rozhodne nemôžeme. Každopádne, prišiel gól do prázdnej bránky, o ktorý sa postaral LADISLAV NAGY. Asistencie Martin Dudáš, Vladislav Habal.

57:20

Zvolen to skúša hrou bez brankára!

56:38

Sekundy plynú pomerne rýchlo, čo vyhovuje viac domácemu celku. Ten si drží pohodlné dvojgólové vedenie a každou ubúdajúcou minútou sa približuje k trom bodom.

55:40

Suja prehral súboj v rohu klziska, do ktorého sa pobral, aby jeho spoluhráči mohli prestriedať. Striedať pôjdu v tomto momente aj Rytieri zo Zvolena.

54:55

Zvolen sa síce drží pred Habalom, ale chýba mu tam koncepčnejšia práca. Na jednoduché nahodenia si dávajú Košičania veľký pozor a puk posielajú často do bezpečia.

54:10

V tomto momente sa začala hra mierne kúskovať. Pomerne často sa prerušuje, naposledy sa tak udialo po zakázanom uvoľnení v podaní košického celku.

53:10

Medzičasom hrajú Košice s piatimi korčuliarmi.

52:40

Obrovská šanca Jakuba Suju. Ten bol osamotený, preto skúsil zakončiť. Skapskemu chcel nasadiť klasický teplomer, avšak gólman fantastickým zákrokom svoj tím podržal.

51:38

Tlak teraz prichádza aj v podaní Rytierov zo Zvolena. Tí sa dobre rozmiestnili pred Vladislavom Habalom a skúsili ho ohroziť. Zatiaľ z toho gól nie je.

51:07

Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

50:30

Skapski musí byť v plnej permanencii, teraz to na neho lieta zo všetkých strán. Zvolen sa potrebuje tomuto tlaku jednoznačne ubrániť.

49:47

Košice dali gól!
Zdá sa, že sa Košice opäť o čosi viac priblížili zisku troch bodov. Tentokrát prišiel presilovkový gól po veľkom tlaku, gólovou strelou sa prezentoval fínsky zadák JERE PULLI. Asistencie: Dávid Šoltés, Jakub Suja.

49:30

Obrovské šance Košíc! Najskôr dostal ideálnu prihrávku Šimon Petráš, na jeho strelu ešte Skapski zareagoval. Následne ale prišla dorážka a tu musela zastaviť až konštrukcia zvolenskej bránky.

48:41

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Petr Ulrych – 2 min., držanie).

48:16

Puk sa teraz mierne zamotal medzi Skapskeho a zvolenskú defenzívu, čo nemuselo dopadnúť pre Rytierov vôbec dobre. Napokon sa ale zorientoval najlepšie Drgoň, ktorý všetko včas vyriešil.

47:38

Nasleduje komerčná prestávka.

47:16

Hra v ostatných sekundách poriadne stratila na svojom tempe. Oba celky sa zamerali na pozornú defenzívu, svedkami častejších útočných výpadov sme tak neboli.

45:46

Výborne pracoval Drgoň, ktorý si počkal na pohyb súpera a o puk ho pripravil. Následne ale neprihrával práve ideálne, preto sa Rytieri pred Habala nepresunuli.

44:49

Šanca pre Košice, do ktorej sa dostal Haščák. Jeho zakončenie spomedzi kruhov nezapadlo do zvolenskej siete, domáci tak aj naďalej vedú o jeden presný zásah.

44:20

Tretia tretina je zatiaľ zo všetkých najstatickejšia, my preto veríme, že sa čoskoro tento obraz hry zmení.

43:49

Netík so Spilarom síce puk pred bránku nedostali, Košičania ale ešte po zaváhaní súpera v pásme ostali. Neprinieslo to gólovú šancu, naopak, hralo sa len popri mantineli.

42:37

Košičania sa oslobodzujú, puk postupne preťal všetky čiary.

42:10

Až teraz prišlo zakončenie z uhla, po ktorom puk vyrážal Habal. Ten bol nalepený na svojej žrdi a nenechal tak útočníkom priestor na skórovanie.

41:40

Zvolen sa drží pred Habalom, zatiaľ je to bez streleckého pokusu.

40:49

Vylúčenie v tíme HC Košice (Petr Kafka – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

40:24

Zvolen dal gól!
Veľmi rýchla odpoveď na moje konštatovanie. Zvolen vstúpil do tretej tretiny výborne a presilovkovým gólom opäť dramazituje zápas. RASTISLAV ŠPIRKO vypálil a prekonal Vladislava Habala. Asistencie: David Vandane, Michal Roman.

40:20

Hlavný arbiter sa postaral o štart záverečnej časti riadnej hracej doby. Budeme zvedaví na to, či ešte tretia tretina prinesie nejaké zaujímavejšie momenty, alebo sa bude zápas skôr len dohrávať.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Štyridsať minút z riadnej hracej doby je už minulosťou. Siréna v Steel Aréne nám ohlásila koniec druhej tretiny, po ktorej sa do šatní odíde za priebežného stavu 3:1.

Pomer striel po 2. tretine: 21:19

Tretia tretina sa začne približne o 19:19.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:30

Zvolen sa zatiaľ počas tejto presilovky trápi. Náznaky striel tam boli, vidíme ale zlomenú hokejku, a tak bude potrebné striedanie.

39:00

Košičania sa dokázali v úvode oslabenia oslobodiť a nazbierali tak niekoľko cenných sekúnd. Tých ostáva v druhej tretine presne 60.

38:29

Vylúčenie v tíme HC Košice (Tomáš Klíma – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

38:09

Medzičasom začali plynúť záverečné dve minúty druhej tretiny.

37:36

Košice dali gól!
Tretí košický gól prišiel po prestriedaní. Oceliari puk držali pred Habalom, aby ho napokon poslali na opačný koniec. Tam zúročil prihrávku priamo pred bránkovisko košický kapitán LADISLAV NAGY. Asistencie: Gabriel Spilar, Jakub Suja.

37:02

Peter Šišovský si sám dokorčuľoval svoje nepresné zakončenie. Následne ešte prihrával svojim spoluhráčom, to už ale tím Zvolena pred Habalom veľa nevymyslel.

36:23

Kolotoč v podaní Oceliarov napokon priniesol prízemnú strelu z ľavého kruhu na vhadzovanie. Mackenzie Skapski s týmto rátal, a tak sa dokázal včas presunúť.

35:30

Aktívnejší sú teraz domáci, ktorí sa snažia neustále tlačiť do zaujímavých palebných pozícií. Príliš sa im to ale nedarí, zvolenské defenzívne rady si totiž dávajú veľký pozor.

34:44

Habal upratal puk pred Zeleňákom, ktorý za nim korčuľoval k zadnému mantinelu. Košičania ho následne podržali vo svojej moci, oba celky ale potrebovali počas hry prestriedať.

33:49

Nasleduje komerčná prestávka.

33:20

Zatiaľ tak majú oba tímy po jednej využitej presilovej hre. Hokejisti sa budú v tejto chvíli koncentrovať pred bránkou Vladislava Habala, kde sa bude po košickom zakázanom uvoľnení vhadzovať.

32:22

Košice dali gól!
To vyzeralo ako čistý priestrel z ľavej strany. Oceliari si puk niekoľkokrát posunuli, aby napokon zvolil strelu MARCEL HAŠČÁK. Ten posiela domácich hokejistov opäť do vedenia. Asistencie: Jere Pulli, Ladislav Nagy.

31:52

Až teraz sa Oceliari presunuli pred Skapskeho.

31:20

Pretnar to vyriešil zle. Zadovkou chcel nájsť spoluhráčov, puk ale ostal stáť. Dostali sa k nemu Zvolenčania, ktorí budú zbierať cenné sekundy v pásme svojho súpera.

30:43

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Peter Hraško – 2 min., držanie).

30:16

Začala plynúť druhá polovica riadnej hracej doby, stav je opäť vyrovnaný. Na strane Zvolena sa ale avizuje vylúčenie.

29:13

Zvolen dal gól!
Už košické vedenie neplatí. Postupne sa puk dostal až na modrú čiaru, odkiaľ priletela dobrá strela. Habal toho veľa nevidel, za autora vyrovnávacieho gólu je označený MICHAL CHOVAN. Asistencie: Rastislav Špirko, Petr Obdržálek.

28:59

Zuzinova formácia dobre kombinovala v košickom pásme, vyslala aj dve strely. Ani jedna z nich ale gólové parametre nemala, a tak sa Oceliari dvakrát oslobodili.

28:15

Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

28:12

Brophey posúval puk na ľavú stranu, po ktorej sa Oceliari presunuli do útočnej tretiny. Zvolen sa následne oslobodil.

27:27

Zvolenčania to skúšali krížnou prihrávkou popred bránkovisko, tú ale dokázala košická defenzíva zblokovať. Puk následne zapadol presne do lapačky Habala.

26:53

Ďalší dobrý zákrok Habala, ktorý teraz puk letiaci od modrej čiary vykopol špičkou svojho betónu. Následne sa do protiútoku vybrali Košice, pri ich zakončení sa zasa výborne presunul Mackenzie Skapski.

26:17

Hra sa presúva pred Habala, vhadzovať sa bude po jeho pravici.

25:48

Druhá tretina pokračuje vo svižnom tempe, hra sa teraz prerušuje len minimálne. Zápasu tento fakt plne vyhovuje, napokon, za ostatných niekoľko minút sa dokázalo tempo poriadne vystupňovať.

24:40

Rastislav Špirko predviedol šikovné ruky, zbavil sa Dudáša a prihral na modrú čiaru. Následné zakončenie bolo skôr len akýmsi nahodením a do siete prepadnúť rozhodne nemohlo.

23:46

Pulli "zametal" v rohu klziska, k puku sa ale nedostal. Od modrej tak mohol priletieť zaujímavý pokus, ktorý Vladislav Habal zrážal pred seba.

22:40

Zvolenčania dobre napádali košickú rozohrávku, na čo musel zareagovať Martin Lenďák. Ten sa radšej stiahol do defenzívy, kde volil prihrávku na ľavú stranu.

22:00

Na opačnej strane v šanci aj Košice. Mackenzie Skapski teraz musel hru prerušiť.

21:20

Zaujímavo teraz zakončoval pravdepodobne Zeleňák. Ten stál v dobrej pozícii a mieril na vzdialenejšiu žrď, tam ale vyletela včas lapačka Vladislava Habala.

20:38

Dudáš našiel prihrávkou o mantinel Netíka, Košičania sa ale následne vystavili postaveniu mimo hry. Vhadzovať sa preto bude pri ich útočnej modrej čiare.

20:16

Prostredná časť riadnej hracej doby bola odštartovaná. Čaká nás druhá dvadsaťminútovka, ktorá bude, veríme, minimálne tak kvalitná, ako tá prvá.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Skončila sa prvá tretina zápasu, v ktorom si sily merajú HC Košice a HKM Zvolen. Úvodná 20-minútovka priniesla niekoľko zaujímavých momentov, do šatní sa pritom odíde za stavu 1:0.

Pomer striel po 1. tretine: 10:10

Druhá tretina sa začne približne o 18:24.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:30

Vojtech Zeleňák sa snažil rýchlou kolmicou naštartovať zvolenské útočné motory, nepodarilo sa mu to. Zdá sa, že pred prestávkou sa neudeje už nič zaujímavé.

19:01

Medzičasom začala plynúť posledná minúta prvej tretiny.

18:50

Mladík Michal Roman strážil Košičanov pred bránkoviskom a robil to výborne. Oceliari musia vykorčuľovať z útočného pásma, tentokrát z toho strelecký pokus nebude.

18:05

Pred bránkoviskom Zvolena teraz operoval Tomáš Klíma. Ten sa za každú cenu snažil dostať k zakončeniu, napokon sa mu ale puk trafiť nepodarilo.

17:40

Skúsenosti predviedol aj Tomáš Netík. Ten sa neponáhľal, s pukom sa pohral a zakončil zápästím. Mackenzie Skapski si na svoje konto pripísal ďalší pekný zákrok.

16:27

Zaujímavá pozícia pre Marcela Haščáka. Puk sa po viacerých odrazoch dostal ku Skapskemu, ktorý ho musel reflexívne vykopnúť. Následne sa k nemu tlačil košický útočník, našťastie pre Zvolen ale nezakončil presne.

15:56

Hra sa teraz prelievala zo strany na stranu. Koncepčnú prácu sa snažil ukázaž aj Zvolen, ktorému sa podarilo ohroziť Habala. Český gólman vo farbách Košíc je zatiaľ neprekonaný.

14:50

Na opačnej strane pohrozila Skapskemu Sujova formácia. Gólman riešil viacero striel, prekonať sa nenechal.

14:30

Petr Ulrych je zatiaľ na ľade výrazný. Aj teraz sa snažil naštartovať útočné motory hráčov spod Pustého radu, to sa mu ale nepodarilo. Jeho kolmica bola totiž nepresná.

13:40

Výborne to urobil Michael Vandas. Ten sa priťuknutím o mantinel zbavil súpera a Zvolen sa tak mohol dostať do šance. Habal puk betónom najskôr vyrážal, následne ho už ale musel podržať vo svojej moci.

12:50

Nasleduje komerčná prestávka.

12:30

Košice dali gól!
Tento gól pôjde na konto zvolenskej defenzívy. Tá sa nestihla pred Skapskim sformovať, od mantinelu rozohrala na košické hokejky a to Oceliari využili. Po priťuknutí Spilara sa presadil JAKUB SUJA. Asistencia: Gabriel Spilar.

11:47

Nagy vysielal spoza bránky krížnu prihrávku, ktorú jeho spoluhráč nezachytil ideálne. Priestor na strelecký pokus tu tak nevznikol.

10:40

Cez Romana sa teraz pred Habala presunul Zvolen. Ten si ešte skúšal puk posunúť popri mantineli, ani táto kombinácia ale vytúžený úspech nepriniesla. Obe defenzívy zatiaľ pracujú výborne.

09:57

Haščák pracoval v útočnom pásme, kde sa pokúšal rozdať niekoľko prihrávok. Táto kombinácia ale napokon Košičanov paradoxne vyhnala spred bránky ich súpera.

08:49

Ulrych nemal vôbec jednoduchú pozíciu, keď ho v okolí zvolenskej bránky napádali hneď dvaja Košičania. Napokon ale túto situáciu zvládol a dobre rozohral.

07:59

Zakončenie z vonkajšej hranice ľavého kruhu presné nebolo, Mackenzie Skapski teraz mohol ostať pokojný.

07:20

Adam Drgoň pracoval pri mantineli, odkiaľ dovolil Košičanom rozohrať len na hokejky zvolenských korčuliarov. Rytieri sa následne rozhodli striedať počas hry.

06:40

Dobrú prácu odvádzal pred bránkou Šimon Petráš, ktorý clonil Skapskemu. Košičania sa to snažili využiť, nevyslali ale presný strelecký pokus.

05:27

Na opačnej strane sa do šance tlačil Vandas. Ten využil fakt, že Dudáš sa zabudol v útoku a skúsil to krížnou strelou. Toto zakončenie gólové parametre nemalo, skóre sa preto nemení.

04:50

Suja posunul po mantineli Nagyovi, ten zasa našiel spoluhráča na modrej čiare. Košice dlhší čas kombinovali v pásme, bolo to však bez strely.

03:56

Petr Ulrych teraz vystúpil z defenzívy Zvolena pomerne vysoko, napriek tomu ale hráča s pukom dohrať nestihol. Napriek tomu sa Oceliari v útočnej tretine neudržali.

02:52

Nagy si puk stiahol na vrch čepele a zakončil švihom. Veľmi mu to ale nepomohlo, Skapski to čakal a svojou lapačkou toto zakončenie vyrazil.

02:16

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Michal Chovan – 2 min, podrazenie).

01:55

Košičania mohli v úvode oslabenia skórovať. Do samostatného úniku sa rútil Tomáš Hričina, ktorý si položil Skapskeho, následne ale jeho pokus zastavila pravdepodobne konštrukcia bránky.

01:38

Vylúčenie v tíme HC Košice (Spilar – 2 min., hákovanie).

01:31

Šoltés za bránkou oklamal Lušňáka, Košičania to ale následne hrali len popri mantineli. Tade cesta neviedla, zvolenská defenzíva bola na svojom mieste.

00:59

Košičania zapracovali v defenzíve, z čoho chcel ťažiť Brophey. Ten puk dostal pred bránku súpera, kde sa ešte snažil rozohrať, avšak neúspešne.

00:16

Úvodné buly prvého zápasu Košíc a Zvolena v novej sezóne bolo vhodené. K puku sa ako prví dostali hosťujúci Rytieri, ktorí sa s ním pokúsia čo najrýchlejšie presunúť pred bránku stráženú Vladislavom Habalom.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Doznela aj štátna hymna Slovenskej republiky. Zápas sa môže začať.
Ešte pred úvodným buly sme boli svedkami slávnostnej ceremónie, počas ktorej sa košické vedenie poďakovalo odchádzajúcemu prezidentovi U.S.Steel Košice Scottovi Buckisovi za dlhoročnú podporu hokeja v metropole východu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodné zostavy:

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Lenďák, Dudáš (A), Pretnar, Koch, McDowell, Pulli, Michalčin – Netík, Brophey, Kafka – Spilar (A), Suja, Nagy (C) – Haščák, Galamboš, Šoltés – Hričina, Klíma, Š. Petráš

HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Drgoň, Pöyhönen, Vandane, Roman, Zeleňák, Ulrych, Holovič, Hraško – Obdržálek, Kytnár (A), Chovan (C) – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Demkov, Lušňák, Zuzin – Andrisík, S. Petráš, Šišovský

Rozhodca: Orolin, Snášel – Gajan, Bogdaň.
Vážení športoví priatelia, letné mesiace nám už tradične ubehli veľmi rýchlo, čo pre nás znamená jediné – štart najvyššej hokejovej súťaže Slovenska, Tipsport ligy. V rámci jej prvého kola sa v metropole východného Slovenska tešíme na súboj HC Košice a HKM Zvolen.

HC Košice vstúpi do sezóny 2018/2019 ako najúspešnejší slovenský klub v dejinách nášho hokeja s poriadnou ťarchou na pleciach. Napokon, nepresvedčivé výkony z ostatných dvoch play-off spôsobili, že východniarom sa nepodarilo postúpiť ani medzi štyri najlepšie celky. A to Košičanom rozhodne nesvedčí. Aj preto nastalo počas leta v ich kádri niekoľko zmien.

Na brankárskom poste sa toho v Košiciach udialo najmenej. Zatiaľ čo minulý rok sa Oceliari spoliehali na trojicu Vladislav Habal – Joakim Lundström – Stanislav Škorvánek, tentokrát už skúsený Švéd z košického kádra vypadol. Na poste jednotky tak očakávame Habala, pre ktorého to bude tretia sezóna v košickom drese – zatiaľ bez väčšieho úspechu. Zabúdať ale nemožno ani na mladíka Škorvánka. No a napokon, k Oceliarom pribudol aj 21-ročný bratislavský rodák Matúš Nagy, ktorý bude podľa všetkého hájiť farby farmárskeho Humenného. Za ten už odohral jeden zápas s úspešnosťou zákrokov na hranici 91 %.

Niekoľko zmien nastalo v defenzíve. Odišiel Američan Blake Kessel, ktorého nahradil Jimmy McDowell (počas sezóny 2017/2018 obliekajúci dres Popradu). Rovnako zaujímavo sa javí podpis slovinského reprezentačného beka Klemena Pretnara. No a do Košíc sa vrátil aj odchovanec Oceliarov Martin Lenďák.

Hráči sa pobrali z Košíc i do Košíc aj v útočných radoch. Medzi Oceliarmi ďalej nenájdeme slovenského reprezentanta Mareka Hovorku, klubovú legendu Richarda Jenčíka či Kanaďana Davida Pacana. Naopak, túto trojicu by mali nahradiť Marcel Haščák, Tomáš Netík a Evan Brophey. Svoju poslednú sezónu odohrá v rodnom meste aj Ladislav Nagy.

Súčasný káder HC Košice:

Brankári: Vladislav Habal, Matúš Nagy, Stanislav Škorvánek
Obrancovia: Václav Čížek, Martin Dudáš, Patrik Koch, Martin Lenďák, Jimmie McDowell, Christián Michalčin, Klemen Pretnar, Jere Pulli, Eduard Šedivý
Útočníci: Evan Brophey, Peter Galamboš, Marcel Haščák, Tomáš Hričina, Filip Hudák, Oliver Jokeľ, Petr Kafka, Tomáš Klíma, Ladislav Nagy, Tomáš Netík, Šimon Petráš, Gabriel Spilar, Jakub Suja, Dávid Šoltés, Filip Vrábeľ, Roman Žitný

Nemenej zaujímavým tímom bude podľa všetkého aj HKM Zvolen. Stredoslováci nenechali nič na náhodu, a tak sa zdá, že vybudovali pod Pustým hradom skutočne silný tím. Aj keď je ešte príliš skoro hovoriť o prognózach do novej sezóny, Rytieri zo Zvolena by svoje štvrté miesto z uplynulého ročníka Tipsport ligy nepochybne radi ešte o čosi vylepšili.

Napokon, dokazuje to aj pohľad na ich káder. Ten počas leta na sile nestratil, minimálne čo sa mien týka. Zvolenčania tak môžu aj naďalej rátať so službami Rastislava Špirka, Petra Hraška, Adama Drgoňa či Míchala Chovana. Trénerské duo Andrej Podkonický – Raimo Summanen navyše siahli aj po viacerých zaujímavých posilách.

Za zmienku stojí napríklad fínsky obranca Marko Pöyhönen. Škandinávsky obranca prichádza pod Pustý hrad v ideálnom hokejovom veku – 31 rokov. Navyše má skúseností na rozdávanie, napokon, viac než 400 odohraných zápasov v najvyššej hokejovej súťaži Fínska, to rozhodne nie je málo.

Zaujímavo sa javí aj 24-ročný kanadský gólman Mackenzie Skapski. Vo Zvolene odohrá svoje vôbec prvé zápasy v hokejovej Európe. V zámorí sa mu darilo, v drese ECHL celku Orlando Solar Bears odohral v minulej sezóne celkovo 33 zápasov s úspešnosťou zákrokov na úrovni 90,6 %. Zdá sa tak, že pri pomoci defenzívy môže hokejovo slušne podrásť aj na Slovensku.

Súčasný káder HKM Zvolen:

Brankári: Mackenzie Skapski, Tomáš Tomek, Boris Babik
Obrancovia: Marko Pöyhönen, David Ružička, Pavel Černook, Davis Vandane, Michal Roman, Petr Ulrych, Adam Drgoň, Peter Hraško, Vojtech Zeleňák
Útočníci: Samuel Petráš, Peter Zuzin, Lukáš Handlovský, Michael Vandas, Arťom Demkov, Martin Andrisík, Marco Halama, Rastislav Špirko, Patrik Marcinek, Marcel Holovič, Michal Chovan, Milan Kytnár, Petr Obdržálek, Peter Šišovský, Patrik Lušňák
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HC Košice – HKM Zvolen

5:2

konec (1:0, 2:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Suja (Spilar), 33. Haščák (Pulli, Nagy), 38. Nagy (Spilar, Suja), 50. Pulli (Šoltés, Suja), 59. Nagy (Dudáš, Habal) – 30. Chovan (Špirko, Obdržálek), 41. Špirko (Vandane, Roman)

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Lenďák, Dudáš (A), Pretnar, Koch, McDowell, Pulli, Michalčin – Netík, Brophey, Kafka – Spilar (A), Suja, Nagy (C) – Haščák, Galamboš, Šoltés – Hričina, Klíma, Š. Petráš

HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Drgoň, Pöyhönen, Vandane, Roman, Zeleňák, Ulrych, Holovič, Hraško – Obdržálek, Kytnár (A), Chovan (C) – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Demkov, Lušňák, Zuzin – Andrisík, S. Petráš, Šišovský

Rozhodčí: Orolin, Snášel – Gajan, Bogdaň

Průběh zápasu
1. třetina
01:38 KOS 2 Spilar, hákování
02:16 ZVO 2 Chovan, podrážení
12:30 KOS 1:0 Suja (Spilar)
Po 1. třetině
2. třetina
28:15 KOS 2 Haščák, vysoká hůl
29:13 ZVO 1:1 Chovan (Špirko, Obdržálek)
30:43 ZVO 2 Hraško, držení
32:22 KOS 2:1 Haščák (Pulli, Nagy)
37:36 KOS 3:1 Nagy (Spilar, Suja)
38:29 KOS 2 Klíma, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
40:24 ZVO 3:2 Špirko (Vandane, Roman)
40:49 KOS 2 Kafka, vysoká hůl
48:41 ZVO 2 Ulrych, držení
49:47 KOS 4:2 Pulli (Šoltés, Suja)
51:07 KOS 2 Koch, vysoká hůl
58:01 KOS 5:2 Nagy (Dudáš, Habal)
Konec