Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Piráti Chomutov – HC Olomouc

2:3

po prodl. (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)

06.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • 27. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.4 4.0 2.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a zas někdy u extraligy na počtěnou! (19:58:59)
Olomoučtí tedy vytěžili z minima maximum a díky skvělému závěru vybojovali hodně cenné dva body. Rozhodující trefu zaznamenal čtyřiadvacet sekund po začátku prodloužení Jan Knotek.

Nejlepší hráči
Adam Dlouhý – Jan Jaroměřský

Konec zápasu.

60:24

60:24 Jan KNOTEK - 2:3

60:24

Olomouc právě vstřelila branku!
JAN KNOTEK nyní naprosto luxusně obešel bránící hráče Chomutova a rozhodl o výhře svého celku! Na modré čáře se otočil a dostal se před branku. Tam střelou nad lapačku překonal bezmocného Jána Laca. Asistence: Martin Vyrůbalík a Jan Eberle.

60:01

Začalo prodloužení.
Kohouti se v úplném závěru třetí třetiny dočkali vyrovnání, čímž utkání poslali do prodloužení. V předposlední minutě poslední části se prosadil obránce Martin Vyrůbalík - jdeme do prodloužení!

Střely na branku: 22:19

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:20

Olomoučtí se nikam neženou a zdržují hru u mantinelu. To je to, co hostujícímu celku stačí. Bod vzhledem k průběhu bude zlatý.

58:27

58:27 Martin VYRŮBALÍK - 2:2

58:27

Olomouc právě vstřelila branku!
Bravurně sehraná situace od Olomouce, která se dočkává vyrovnání! MARTIN VYRŮBALÍK dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je srovnáno! Asistence: Jan Jaroměřský a Petr Strapáč.

58:22

Stanislav Dietz ve střední třetině nabral kotouč na hokejku a bekhendem jej posílal na branku. Tam ovšem skončil na icingu, Piráti si vzali timeout.

57:59

Branislav Konrád zůstává na střídačce a Kohouti hrají v šesti bruslařích na ledě! 121 sekund mají hosté na to, aby se jim povedlo vyrovnat stav utkání.

57:59

Jakub Galvas nahazoval od levého mantinelu, puk byl nicméně tečován a skončil v ochranné síti. Po timeoutu Olomouce se bude pokračovat vhazováním před Lacem.

57:33

Marek Tomica dostával do jízdy kotouč, ale neměl určitou rychlost. Píská se tedy icing a Ján Laco tak bude muset být připraven.

57:21

Piráti po vhazování snad i silou vůle vyhodili kotouč do střední třetiny a mohli odejít střídat. Kohouti se nicméně rychle dostali do útoku a vybojovali pásmo.

56:49

Marek Laš dostával skákavou přihrávku do pásma v době, kdy stál v ofsajdovém postavení. Sudí si toho všimli a odpískali nedovolené postavení, pokračovat se bude ve střední třetině.

55:57

David Ostřížek tečoval nahazovaný kotouč před Lacem, který k chomutovskému brankáři sotva doskákal. Žádné ohrožení pro domácí celek.

55:38

Brett Flemming hledal Michal Vondrku, který jeho přihrávku protečoval a k nevoli domácích se pískal icing. Sudí následně uznal chybu a vhazuje se ve střední třetině.

55:16

Kevin Sundher nyní nabral rychlost a objížděl chomutovskou klec, do zakončení se ovšem nedostal. Michal Vondrka následně protečoval až za branku Konráda.

54:20

Vladimír Růžička se zmocnil kotouče a před sebou měl najíždějícího Skokana. Tomu se pokoušel předat přihrávku, ale ta byla zablokována obětavým hostujícím hráčem.

53:16

Olomouc je nyní hodně aktivní. Petr Strapáč se na levém kruhu otočil a rychle zakončoval, branku slovenského mága ale nedokázal trefit.

52:27

Jiří Ondrušek vyslal od modré čáry hodně tvrdou střelu, která ale nakonec v brance neskončila. Hostující bek mířil těsně vedle levé tyčky Jána Laca.

51:41

Překvapit chomutovského brankáře zkoušel obránce Tomáš Houdek. Laco ovšem puk viděl a pohotově jej ukryl ve své lapačce, opět se bude vhazovat.

51:31

Stanislav Dietz tvrdým hitem zastavil pronikání Davida Ostřížka na modré čáře, kotouč se ale přecijen došoural k Lacovi. Pokračovat se bude po levici slovenského brankáře.

50:45

Po chybě domácí defenzívy se dostával do šance zpoza branky Petr Strapáč, kterému se ale nepovedlo dobrou šanci zakončit gólově.

49:59

Obrovský závar před brankou Olomouce. Do zakončení se dostával Skokan, Růžička i Tomica. Ani jeden pokus ale v brance Branislava Konráda nakonec neskončil.

49:45

Hodně dlouhou dobu se hrálo bez šancí a zajímavých situací. Pískot rozhodčího byl slyšet až po icingu hostujícího celku, vhazovat se bude před Konrádem.

48:10

Ján Laco následně musel řešit nadvakrát tečovanou střelu na jeho branku, puk mířící od levého mantinelu ovšem skončil na betonech chomutovského brankáře.

47:37

Domácí nyní přežili klinickou smrt. Kevin Sundher obkroužil branku a puk se dostával do brankoviště. Ke štěstí domácí obrany se ale černá guma do branky nedostala.

47:21

Kohoutům se nedaří dostat se do útočné třetiny, stále jim je pískán ofsajd. Po tom dalším se bude vhazovat ve střední třetině, blíže brance Branislava Konráda.

46:40

Michal Poletín tečoval pokus od modré čáry, kotouč se dostával do branky, ale nakonec skončil jen na betonu připraveného olomouckého brankáře.

46:30

Snažení Olomouce bylo ukončeno odpískáním úmyslného ofsajdu. Po komerční pauze se tak bude vhazovat po levici Branislava Konráda.

45:32

Jaroslav Mrázek nahodil kotouč od levého mantinelu do brankoviště, kde se zadovkou pokoušel prosadit Marek Tomica. Ten byl ale neúspěšný.

44:50

Hosté se pokoušeli něco vymyslet v útočné třetině, ale Mora se nedokázala dostat ani do střelecké pozice. Bíločervení tak aktuálně kombinují ve vlastní třetině.

44:10

Domácí bekhendem odehrávali kotouč z vlastní třetiny a ten nakonec skončil až za brankou Branislava Konráda. Pokračovat se bude před Lacem.

43:45

Hosté v plném počtu.

43:28

Obě střídačky komunikují s rozhodčím, vše bude ovšem vyřešeno beztrestně a vhazovat se bude ve středu ledové plochy.

43:28

Po jednom ze zákroků zůstal na ledové ploše ležet chomutovský Jakub Sklenář, jenž byl nepříjemně poslán k zemi. Domácí útočník se těžce zvedá z ledu.

42:45

Stanislav Dietz mohl pálit, ale zvolil přihrávku na pravý kruh. Ivan Huml zde ztratil kotouč a Kohouti se tak dostali z obranného pásma a mohou se lehce uklidnit.

42:04

Na modré čáře zakončoval od pravého mantinelu Michal Vondrka. Ten mířil na zadní tyčku, ale jeho pokus nakonec skončil jen těsně vedle branky.

41:45

Rychlonohého Jakuba Lauka na modré čáře zastavoval Martin Vyrůbalík, který inkasuje dvouminutový trest za podražení.

41:18

Dávid Skokan pronikal podél levého mantinelu a za polovinou hřiště nahazoval za branku Konráda. Piráti prostřídávají.

40:32

Jan Eberle se pokoušel prosadit po obtočení kolem branky, Ján Laco si ale volný prostor pohlídal a kotouč vyrazil. Kohouti se ale nadále snaží.

40:01

Začala třetí třetina.
Dnešní utkání sleduje 3 013 diváků.
Třetí třetina začne přibližně v 19:14.
Druhá perioda je minulostí. Olomouci se sice povedlo po nenápadné akci vyrovnat, to se prosadil Jan Jaroměřský. Piráti ale pomalu přebírali iniciativu a dočkali se branky. Po krásné kombinaci se poprvé v chomutovském dresu prosadil útočník Adam Dlouhý.

Střely na branku: 16:8 (7:3 ve druhé třetině)

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:15

Hosté se dostali pásma, kde se pokoušeli něco vymyslet. Po zašlápnutí kotouče za brankou se hra ovšem přesouvá do střední třetiny.

38:31

Adam Dlouhý připravil gólovku pro Romana Chloubu, jenž byl osamocen u pravé tyčky. Zblízka ovšem branku nedokázal trefit, to byla slibná šance.

37:31

Vladimír Růžička se pokoušel zpoza branky prosadit, slovenský brankář ve službách Olomouce ovšem kotouč viděl a ukryl jej ve své lapačce.

37:15

A zase ten ofsajd. David Ostřížek se dostal do nedovoleného postavení, a tak se opět přerušuje. Vhazovat se bude již poněkolikáté v krátké době ve středu ledové plochy.

37:07

Domácí v plném počtu.

36:45

A v dalším snažení se Kohouti dokonce dostali do icingové situace. Pokračovat se bude vhazováním před brankou Branislava Konráda, parádní oslabení pro domácí.

36:13

Hned po vhazování ve střední třetině se domácí dostali ke kotouč a o mantinel jej poslali za branku Branislava Konráda. V dalším útoku vjela Mora do ofsajdu.

35:49

Jakub Galvas dostal parádní nabídku. Obdržel přihrávku od levého mantinelu až na zadní tyč, kde byl v dobré pozici. Branku z úhlu ale nakonec přestřelil!

35:07

Ivan Huml ve vzájemném souboji držel jednoho z hostů a inkasuje dvouminutový trest. Šanci v početní výhodě mají také hosté.

35:05

Podél pravého mantinelu unikal František Skladaný, jenž se pokoušel obstřelit bránícího hráče. Nakonec ale kotouč skončil právě na bruslích obránce.

34:50

Hosté v plném počtu.

33:48

Petr Koblasa se prodíral za kotoučem mířící za branku. Hosté se ale černé gumy zmocnili a chytře ji poslali mimo obranné pásmo.

33:10

Domácímu celku se nedaří projít do zakončení a Olomoučtí stojí na modré čáre, puk pouze vyhazují. Uvidíme, zda se Pirátům povede následně něco vymyslet.

32:50

Vyloučení v týmu HC Olomouc (Marek Laš – 2 min., držení protihráče).

32:32

Vladimír Růžička chytře vyhodil až k brance Konráda a vše bez icingu. Piráti tak prostřídali a uvidíme snahu Olomouce.

31:14

Mora se pokoušela odpovědět, ale akce skončila u Jána Laca. Hra tak bude pokračovat vhazováním po jeho pravici.

30:46

30:46 Adam DLOUHÝ - 2:1

30:46

Piráti právě vstřelili branku!
Krásná akce domácího celku, jenž se naprosto vymyká tempu dnešního utkání! Vladimír Růžička zavezl kotouč do třetiny a zadovkou poslal kotouč na Jana Havla. Ten udělal kličku bekhendem a poslal puk na levou tyčku. Zde se prosadil ADAM DLOUHÝ! Asistence: Jan Havel a Vladimír Růžička.

29:57

Sledujeme stále podobný vývoj. Bojovnost a nepřesnosti na obou stranách, ani jednomu celku se nedaří něco vymyslet.

28:40

Delší dobu se bojovalo o kotouč za brankou Jána Laca, nakonec jej vydolovali hosté. Ti se ale do ničeho nedostali a sledujeme protiútok domácích.

27:30

Piráti napadali rozehrávku hostujícího celku, Jakubu Laukovi se ovšem nepovedlo získat kotouč. Juraj Valach následně jen nahazoval za branku.

26:45

Domácí v plném počtu.

26:10

Nahození do brankoviště skončilo na betonech Laca, Kohouti se následně pokoušeli ještě dorážet, ale k zakončení nedošlo. Piráti budou kompletní.

25:30

Olomoučtí se snažili dostat do kombinace, což se jim nepovedlo. Piráti vyhodili až nyní, přesilovka hostujícího celku prozatím není tak dobrá.

24:45

Petr Koblasa za brankou Laca jasně držel jednoho z hostujících hráčů a již míří na lavici hanby. Čeká nás početní výhoda Kohoutů.

24:09

Po vhazování se do dvou zajímavých pozic dostával Jakub Lauko, ani jednou se mu ovšem nepovedlo ideálně zakončit a stav je tak stále vyrovnaný.

23:56

Piráti se hned dostali do útoku a pokoušeli se něco vymyslet, zakončení ovšem skončilo v Konrádovi, který hru raději pozastavil.

23:25

23:25 Jan JAROMĚŘSKÝ - 1:1

23:25

Olomouc právě vstřelila branku!
Nejdříve zakončoval do Laca Jergl, hned po vhazování ale přišla vyrovnávací trefa. Hned po vhazování se od pravého mantinelu svižnou střelou prosadil JAN JAROMĚŘSKÝ. Asistence: Miroslav Holec a Kevin Sundher.

23:11

Domácí v plném počtu.

22:52

Jan Káňa měl na hokejce vyrovnávací trefu, z pravého kruhu ovšem mířil pouze do vzdálenější spojnice tyčky a břevna!

21:57

Snažení Olomouce zakončoval od modré čáry falešný bek Marek Laš. Tomu ale puk sjel z hole a Marek Tomica vyhodil kotouč do střední třetiny.

21:15

Hosté v plném počtu.

21:11

V závěru přesilové hry domácích míří na lavici hanby domácí Dávid Skokan. Po šesti sekundách tak začne početní výhoda hostujícího celku.

20:31

Přesilovka Pirátů pokračuje a domácí kombinovali v útoku. Olomoučtí se ovšem následně dostali do zakončení, střela ze střední třetiny ale skončila vedle branky.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
První třetina je u konce, sledovali jsme celkem nudnější část hry. Jedinou branku vstřelili domácí v poslední sekundě hry, kdy se ve dvojnásobné výhodě prosadil Michal Vondrka. Druhá třetina může nabídnout jedině zlepšení.

Střely na branku: 9:5

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:59

19:59 Michal VONDRKA - 1:0

19:59

Piráti právě vstřelili branku!
Piráti dlouho kombinovali a měli několik šancí na střelu. V posledních sekundách se kotouč dostal do brankoviště, u pravé tyčky poté stál MICHAL VONDRKA, jenž kotouč nalepil pod břevno natahujícího se Konráda. Asistence: Dávid Skokan.

19:18

Výhoda domácích bude dvojnásobná! Jan Káňa inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, která byla lehce nešťastná.

19:04

Tomáš Houdek odjíždí na trestnou lavici, delší dobu držel Michala Vondrku a míří tak na trestnou lavici.

18:38

Piráti mají výhodu a puk se dostal před branku. Z otočky zakončoval Petr Koblasa, jeho rána nicméně skončila jen vedle branky. Domácí ovšem stále kombinují.

17:40

Piráti po neúspěšném útoku Olomouce kombinují za brankou a pokouší se něco vymyslet. Hraje se ale opravdu neatraktivní utkání, které diváka nemůže bavit.

16:21

Vilém Burian se podél levého mantinelu dostal do zakončení, mířil na vzdálenější tyčku ale trefil pouze rukavici připraveného Jána Laca!

16:05

Olomouc se pokoušela po nahození dostat do zakončení, ale puk za brankou zachytil Marek Tomica, jenž kotouč následně vyhodil do střední třetiny.

14:52

Po nevyužité přesilovce domácího celku sledujeme opět vyrovnaný a bojovný zápas. Oba celky se snaží, ale branky ani šance k vidění nejsou.

14:01

Ivan Huml na konci přesilové hry zakončoval od pravého mantinelu a jeho nahození skončilo na tyčce. Puk následně vletěl do brankoviště, Konrád kotouč ovšem včas zalehl.

12:58

Po střele Dietze se dostával k dorážce na levé straně Juraj Valach, nyní jeho pokus ovšem na branku nedoletěl a Piráti tak stále kombinují.

12:30

Snažení domácích bylo zakončeno dělovkou Juraje Valacha z vrcholu levého kruhu, puk nakonec ovšem skončil na výstroji přesouvajícího se Konráda.

12:02

Piráti si zahrají přesilovou hru. Za držení v útočném v pásmu míří na trestnou lavici útočník Jan Knotek.

11:13

Hra plná nepřesností byla ukončena odpískáním icingu Olomouce, vhazovat se tak bude po levici slovenského brankáře Branislava Konráda.

10:50

Puk létá ze strany na stranu, ani jeden celek se ovšem do nějakého zakončení nedostává. Sledujeme opravdu bojovné utkání bez šancí.

09:38

Piráti se silově dostali před branku a bekhendově zakončovali. Marek Tomica ovšem nenašel prostor mezi Konrádem a tyčí, kotouč tak skončil na výstroji připraveného brankáře.

08:37

Lukáš Galvas se dostal k odraženému kotouči a hned jej posílal na branku Laca. Tu ovšem netrefil a puk skončil pár centimetrů vedle tyčky slovenského brankáře.

08:14

Domácí se postupně dostávali do pásma a Ivan Huml nahazoval kotouč bekhendem podél pravého mantinelu. Ten ale nakonec skončil v publiku.

07:37

Tomáš Slovák se pokoušel nahodit kotouč na branku, tu ovšem netrefil a puk skončil za brankou Konráda. Píská se icing a hra se vrací před branku Chomutova.

07:12

Ján Laco zachytil nahození hostujícího celku ze střední třetiny a puk raději ponechal ve své rukavici. Pokračovat se bude po komerční přestávce.

06:25

Nudnější část hry se pokoušel ukončit Jaroslav Mrázek, který to zkoušel od levého mantinelu. Jeho pokus ovšem na branku nestihl projet.

05:20

Piráti se pokoušeli něco vymyslet, snažení Ivana Humla byla ovšem ukončeno jen protečováním kotouče do útočné třetiny. Pokračuje se hrou Olomouce.

04:23

Domácí v plném počtu.

04:04

Stanislav Dietz špatně rozehrál a Jan Káňa mohl zakončovat do odkryté branky, Ján Laco se nicméně přesunul a střelecký pokus zachytil!

03:45

Následně se hostům nedaří nic vymyslet a Piráti dobře brání. Kohouti kombinují ve vlastní třetině a v jeden moment se jich dost možná zapojilo do hry šest bruslařů.

03:03

Na druhé straně zakončoval únik domácího celku Ivan Huml, který to zkoušel z pravého mantinelu. Konrád puk raději ukryl ve své lapačce.

02:32

Jan Jaroměřský to zkoušel od modré čáry, ale svou solidní střelou nakonec úspěšný nebyl. Ján Laco měl sice zakrytý výhled, i tak ovšem předvedl zákrok.

02:23

Olomouc se dostávala do útoku a jeden z hostů mohl zakončovat. Michal Poletín si pomohl menším háčkem a Kohouti mají k dispozici přesilovku.

01:27

Poprvé to z domácích zkoušel Ondřej Dlapa, jehož tvrdá rána skončila na betonech připraveného Branislava Konráda.

00:49

Aktivita Kohoutů v útoku pokračovala, ale Piráti se zatím ubránili. Vladimír Růžička vyhodil kotouč, aby Vilém Burian od levého mantinelu střílel vedle branky.

00:08

Olomoučtí se dostávali podél pravého mantinelu do útoku, jejich snažení bylo ovšem ukončeno odpískáním ofsajdové pozice.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.

HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel..
HC OLOMOUC (6.)

Kohouti se aktuálně nacházejí na šesté pozici Tipsport extraligy a v případě výhry mohou zmenšit náskok páté Komety Brno. Moravané mají za sebou tři venkovní prohry v řadě, v posledním utkání nestačili na domácí půdě na Vítkovice a prohráli 0:1.

PRODUKTIVITA
Jan Knotek – 27 zápasů, 16 bodů (7+9)
Marek Laš – 27 zápasů, 12 bodů (6+6)
Vilém Burián- 27 zápasů, 11 bodů (7+4)
PIRÁTI CHOMUTOV (12.)

Chomutovští hokejisté jsou aktuálně na dvanácté pozici extraligové tabulky, v případě dnešní tříbodové výhry se ovšem mohou dostat bodově na jedenácté Pardubice, čímž by zároveň odskočili sousednímu Litvínovu. Pirátům se v posledních kolech vůbec nedaří, naposledy inkasovali nejvýraznější porážku v sezóně, Mladé Boleslavi podlehli 0:5.

PRODUKTIVITA
Michal Vondrka – 27 zápasů, 25 bodů (12+13)
Ivan Huml – 27 zápasů, 15 bodů (6+9)
Vladimír Růžička – 25 zápasů, 14 bodů (9+5)
Krásný den všem fanouškům extraligy! V rámci předehrávky sedmadvacátého kola budeme sledovat střetnutí mezi Chomutovem a Olomoucí. Startujeme v SD ARÉNĚ od 17:30!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – HC Olomouc

2:3

po prodl. (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Vondrka (Skokan), 31. A. Dlouhý (J. Havel, V. Růžička) – 24. Jaroměřský (Holec, Sundher), 59. Vyrůbalík (Jaroměřský, Strapáč), 61. J. Knotek (Vyrůbalík, Eberle)

Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.

HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

Diváci: 3 013

Průběh zápasu
1. třetina
02:23 CHM 2 Poletín, hákování
12:02 OLO 2 J. Knotek, nedovolené bránění
19:04 OLO 2 Houdek, držení protihráče
19:18 OLO 2 J. Káňa, vysoká hůl
19:59 CHM 1:0 Vondrka (Skokan)
Po 1. třetině
2. třetina
21:11 CHM 2 Skokan, vysoká hůl
23:25 OLO 1:1 Jaroměřský (Holec, Sundher)
24:45 CHM 2 Koblasa, držení protihráče
30:46 CHM 2:1 A. Dlouhý (J. Havel, V. Růžička)
32:50 OLO 2 Laš, držení protihráče
35:07 CHM 2 Huml, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:45 OLO 2 Vyrůbalík, podražení
58:27 OLO 2:2 Vyrůbalík (Jaroměřský, Strapáč)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:24 OLO 2:3 J. Knotek (Vyrůbalík, Eberle)
po prodl.