Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

AC Sparta Praha – FK Dukla Praha

3:2

konec (1:1)

14.08.2017, 13:00 • TC Strahov • 3. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.22 5.5 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sparta otočila malé pražské derby a po domácí ztrátě s Příbramí tentokráte bere tři body. Favorit zápasu nebyl vůbec dobrý v útočné fázi v prvním poločase, kdy měl dvě šance z toho jednou se prosadil Lukáš Juliš. Právě Juliš ve druhém dějství našel z levého křídla Youssoufa Daa na malém vápně a pro cizince v dresu domácího týmiu nebyl problém se zakončením. Dukla se ještě dostala do zápasu brankou Brandnera, ale žádný větší tlak si v závěru souboje se sparťanskou juniorkou nevytvořila. (15:32:58)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí fotbalisté rozehráli standardní situaci nakrátko, poté se Dukla nedostala k míči. Tašič bude vhazovat z pravé strany.

90+2

Sparta kontrovala rychlým brejkem po pravé straně, favorit zápasu bude pokračovat rohovým kopem.

90+1

Dukla podržela balon na levé straně, ale centr na přední tyč postrčil Boula k Bačkovskému.

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Dukla kombinovala na vlastní polovině, jeden z domácích hráčů zapsal faul při rozehrávce žlutých. Posléze si Bačkovský pohlídal dlouhý nákop.

89

Czehowsky vykopl míč na polovinu hřiště, kde opět jeden z hostujících hráčů fauloval. Sparta nikam nepospíchá.

89

Jeden z fotbalistů hostujícího celku fauloval ve středovém kruhu protihráče, a tak je to Sparta, kdo může pošetřit čas.

88

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Pavlík, přichází Tašič.

87

Preisler centroval z levé strany levou nohou na zadní tyč, následně jeden z hostujících hráčů zakončoval hlavou z penalty mimo tři tyče.

86

Dva hráči Dukly si na levé straně narazili balon a jeden z fotbalistů hostujícího celku byl podražený Pavlíkem. Outsider zápasu má výbornou pozici na srovnání.

86

Dukla byla směrem dpoředu pasivní a nabídla Spartě brejk po pravé straně, jenže jeden z domácích hráčů křížem odevzdal míč Czehowskému.

85

Sparta byla pouze chvíli na plovině Dukly. Ta se snadno dostala k míči, navíc Dancák byl faulovaný, takže hostující celek drží míč na vlastní polovině.

84

Dukla držela míč na polovině Sparty, avšak nic zásadního v útočné fázi nevymyslela, načež byl jeden z hostujících hráčů v ofsajdu.

83

Jeden z domácích fotbalistů střílel z levé strany křížem po zemi k pravé tyči. Czehowsky posléze bude vykopávat od své branky.

83

Po autovém vhazování hostů z levé strany z poloviny domácích přišel centr na přední tyč, ale ten byl snadnou kořiští pro Bačkovského.

82

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Brandner, přichází Lohoyda.

82

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Urban.

81

Po sérii soubojů na polovině hřiště se k míči dostal hostující celek, ale Sparta dobře zhustila prostor a nepustila soupeře k ničemu podstatnému.

80

Sparta v poklidu drží míč, do kombinace se zapojil také Bačkovský. Dukla nepresuje rozehrávku domácího mužstva.

80

Hostující celek si sice pohlídal nákop domácího celku, ale poté zbrkle odevzdal míč Spartě, a tak je na programu dne kombinace Sparty na polovině favorita zápasu.

79

Dukla poté sportovně vrací míč Spartě autovým vhazováním z pravé strany z poloviny domácího celku a už se opět hraje.

79

Těžko říci, kde byl problém. Každopádně, Matoušek je na nohou a měl by pokračovat v zomto zápase.

77

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Traore, přichází Novotný.

77

Pavlík byl důrazný na pozici pravého beka, avšak balon pro svůj tým nezískal. Těžíště hry se dostalo na pravou stranu, kde zůstal ležet na hrací ploše jeden z domácích hráčů. Bačkovský si pohlídal centr na zadní tyč a poté poslal míč výhozem na levou stranu do autu.

77

Sparta centrovala na přední tyč, ale poté přišlo zakončení mimo tři tyče. Czehowksky bude tím, kdo rozehraje od své branky.

76

Bačkovský rozehrál křížem pravou nohou na pravého beka Pavlíka. Sparta byla poté aktivní a z levé strany bude favorit zápasu kopat rohový kop.

75

Jeden z fotbalistů pražské Dukly neustál souboj jeden na jednoho a poté se držel za bolestivé místo. Sudí Klíma nechal hru pokračovat. U míče je momentálně Sparta, konkrétně nohama hraje Bačkovský.

74

Mareček centroval na bližší tyč, ale Dukla se bez větších problémů ubránila. Z pravé strany ovšem vhazuje Novotný.

74

Nejprve si dva hráči Sparty v rychlosti narazili balon, poté se míč dostal křížem na pravou stranu na Pavlíka, ten centroval na přední tyč, kde Boula vybojoval roh.

73

Jeden z domácích beků nahrál dozadu, takže u míče byl Bačkovský. Poté favorit zápasu drží míč na vlastní polovině a nikam se nežene.

73

Exekutor standardní situace střílel pravou nohou razantně do horních pater hostující branky, avšak míč šel mimo tři tyče, takže Czehowsky bude vykopávat.

72

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Brabenec, přichází Greš.

72

Dao táhl rychlý brek domácího celku po levé straně, následně byl právě on podražený zezadu a Sparta má tím pádem zajímavou setandardní situaci z pětadvaceti metrů.

71

Jeden z domácích fotbalistů rozehrál ze středu. Poté se ovšem neujala akce faovirta zápasu po levé straně.

70

Dukla právě vstřelila branku!
Jeden z hostujících hráčů nahrál křížem na levou stranu, kde si jeho spoluhráč přehodil míč na pravou nohu. Poté poslal křižný centr na zadní tyč. Tam zakončoval jeden z fotbalistů ve žlutém hlavou Bačkovský poté minul míč, takže PATRIK BRANDNER procedil míč do sítě svojí patou na malém vápně v době, kdy domácí branka byla prázdná a situaci se snažil zachránit ještě jeden z domácích fotbalistů.

68

Jeden z fotbalistů pražské Sparty, konkrétně Dao, fauloval zezadu ihned po ztrátě míče, načež domácí hráč dostal žlutou kartu.

68

Domácí fotbalisté měli k dispozici další autové vhazování z levé strany, poté se míče dotkl Špaček na pozici záložníka, ale právě on zapsal ztártu domácího celku.

67

Sparta kombinovala jednoduše po levé straně, domácí fotbalisté vybojovali alespoň autové vhazování, ale poté na hranici vápna přišli o míč.

67

Špaček přerušil útok soupeře, a tak byla na tahu Sparta. Pavlík na pravé straně podržel balon, následně Matoušek přihrál jednomu ze stoperů domácího celku.

66

Dao byl hodně rychlý na pravé straně, ale Czehowsky bez větších problémů chytil přizemní centr na malé vápně. A tak je to Dukla, kdo tvoří hru na polovině hřiště.

65

Sparta právě vstřelila branku!
Czehowsky naprosto fatální chybou daroval gól Spartě! Špatná rozehrávka po zemi darovala míč domácím, následovala přihrávka Juliše z pravé strany na střed a snadné zakončení MARTINA MATOUŠKA k pravé tyči. Jméno střelce branky doplníme po zápase.

64

Matoušek byl asi nejaktivnější z domácích fotbalistů na pravé straně, avšak nevybojoval ani roh.

64

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Hovorka, přichází Sváta.

64

Hovorka z pozice stopera chtěl roztáhnout hru na pravého beka Pavlíka, ale ten nemohl dosáhnout na balon. Jenže Dukla špatným autovým vhazováním darovala míč Spartě.

63

Czehowsky rozehrál křížem po zemi přes levého beka, ale výborně pracoval v defenzivě Pavlík. Navíc pravý bek domácího celku byl faulovaný zezadu a Sparta tak může kombinovat na vlastní polovině.

62

Dao si na levé straně seběhl za obranu hostujícího celku, ale do hry vstoupil pomezní rozhodčí, který viděl domácího fotbalistu v ofsajdu. Takže míče se ujme Czehowsky.

62

Domácí fotbalisté drželi míč na polovině hřiště, Hovorka byl jakýmsi rozehrávačem akce Sparty, ta kombinovala. Nakonec se dostal míč křížem na levou stranu.

61

Boula si pomohl přihrávkou dozadu k Bačkovsému. Poté Sparta kontrovala rychlým brejkem po levé straně, ale pravý bek hostujícího celku si pokryl protihráče tělem, takže Czehowsky bude vykopávat.

60

Bačkovský dobrým výběhem přerušil brejk Dukly. Ta momentálně kombinuje na vlastní polovině, součástí hostující kombinaci je i Czehowsky.

59

59. - - 2:1

59

Sparta právě vstřelila branku!
Dukla se chtěla prosadit křížem po levé straně. Ale k ničemu se outsider zápasu nedostal. Posléze to byl Juliš kdo vzal na sebe zodpovědnost a po levém křídle se dostal do vápna soupeře, následně jsme viděli přihrávku pod sebe a snadné zakončení, kdy se ujala střela do zcela prázdné branky Czehowského, jejímž autorem byl YOUSSOUF DAO

58

Byla to opět Sparta, kdo držel míč na polovině hřiště, do kombinace se zapoijl také Hovorka na pozici stopera. Nakonec následovalo přenesení hry křížem na levou stranu, ale jeden z domácích hráčů vše zakončil střelou z levé strany z osmnácti metrů k levé tyči, kde čekl Czehowsky.

57

57.

57

Dukla měla k dispozici rychlý brejk. Jeden z hostujících hráčů byl sám před Bačkovským a střílel razantně z pravé strany k bližší tyči, avšak balon šel mimo tři tyče.

56

Sparta přesunula hru na levou stranu, ale Dukla opět aktivní v obraně. Takže outsider zápasu šel do útoku po pravé straně. Jeden z hráčů hostujícího celku zpomalil akci žlutých, následně hrál Špaček důrazně a zároveň čistě.

55

Sparta vhazovala z levé strany, k míči se dostal Hovorka na pozici stopera, ten roztáhl hru na levou stranu na Čmelíka. Ale čtyřicet metrů od hostující branky přišla ztráta domácího mužstva.

55

Sparta vhazovala z pravé strany, posléze Dukla výborně presovala. Hostující celek uklidnil hru. Dao napadal rozehrávku soupeře bez úspěchu. Ale cesta k druhému dukelskému gólu v zápase nevedla přes pravou stranu.

54

Útok Sparty po levé straně byl přerušený ztrátou zhruba dvacet metrů od hostující branky. A tak jsme viděli brejk Dukly taktéž po levé straně, avšak Bačkovský byl bez práce.

53

Dukla nyní neexistovala v útočné fázi, a tak si s míčem u nohou zahrál Pavlík na pozici pravého beka. Hru tvořil také Špaček. Každopádně po centru Bavlíka se k zakončení z osmnácti metrů nedostal Matoušek.

52

Sparta se snadno dostala k míči a poté právě domácí celek tvořil hru Pavlíkem na pravé straně. Domácí bek odcentroval na přední tyč, ale Czehowsky předvedl rutinní zákrok.

52

Matoušek se dotkl balonu na pozici pravéh záložníka. Posléze hrála Sparta na polovině hřiště, pro míč si seběhl Dao, ale právě on zapsal ztrátu svého mužstva.

51

Avšak dobrý presink nabídl míč Spartě, jenže na zadní tyči se k balonu nedostal po centru z levé strany jeden z domácích fotbalistů.

51

Matoušek centroval z pravé strany pravou nohou na přední tyč, ale Sparta se zatím nedostala k zakončení.

50

Domácí celek kombinoval na polovině hostujícího celku, ale Dukla se velice dobře bránila. I tak přišla přihrávka po pravé straně, kdy Czehowsky zřejmě v souboji s Pavlíkem vyrazil míč na roh.

49

Czehowsky poslal míč na pravou stranu, kde zřejmě byl Čmelík faulovaný, a tak je u balonu domácí celek.

49

Špaček podržel míč na vlastní polovině, Sparta centrovala z levé strany, poté dostal domácí celek hosty pod tlak, ale uvidíme po výkop Czehowského pravou nohou z pravé strany.

48

Sparta se dostala k centru z levé strany, kdy zakončující hráč mířil hlavou vedle pravé tyče. Posléze to jsou hostující fotbalisté, kdo ztratil míč a Sparta tak má k dispozici autové vhazování Pavlíka z vlastní poloviny z pravé strany.

47

Přechodová fáze hostujícího celku nebyla ideální, a tak si Pavlík na pravé straně přechodil míč na levou nohu, následně je u balonu Špaček.

46

Pavlík táhl akci Sparty po pravé straně, na přední tyči sbíhal Dao, ale Czehowsky byl u balonu dříve než hráč domácího celku.

46

Domácí celek prakticky ihned vysunul svůj presink a získal míč. Těžiště hry je momentálně na polovině favorita zápasu.

46

Juliš rozehrál druhou půli.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Balvín, přichází Špaček.

46

Začal druhý poločas.
Dnešní utkání sleduje 150 diváků.
První poločas je za námi a Sparta nemůže být zrovna dvakrát spokojena se svým výkonem. Za celé úvodní dějství měl favorit malého pražského derby dvě větší šance. Ale jinak působil soupeř hodně sebevědomě. Výrazně mu pomohla brnaka z přémého kopu z jedenácté minuty. Hostující mužstvo má šanci minimálně na remízu, pokud bude pokračovat v takovém výkonu. Domácí celek se poměrně trápí.

45

První poločas skončil.

45

Jenže Dukla se aktivním presinkem dostala k míči.

45

Žlutou kartu dostává Matoušek (AC Sparta Praha).

45

Bude to Sparta, kdo bude vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.

44

Sudí Klíma nechal hostujícím fotbalistům výhodu, ale ti se k ničemu nedostali. Poté ale Sparrta darovala míč soupeři. Jenže akce hostů po pravé straně neznamenala ani rohový kop.

43

43. - - 1:1

43

Sparta právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek se právě prosadil. Hosté nechali volného protihráče na hrotu útoku, ten ukázal dobrou rychlost a hbitost. Czehowsky to měl hodně složité a LUKÁŠ JULIŠ překonal dukelského brankáře přizemním pokusem. Hostující brankář si ovšem na balon ještě stáhl. I tak je srovnáno!

42

Dukla podržela balon ve středu hřiště, následovala akce hostujícího celku po pravé straně, kdy se Sparta bez problém dostala k balonu a je to opět Čmelík, kdo je u míče na pozici levého beka.

41

Bačkovskž rozehrál křížem nakrátko na levou stranu, kde to byl Čmelík, kdo pokračoval v domácí akci, avšak Czehowsky nemusel zasahovat při tomto útoku domácího celku.

40

Dao dobrým presinkem donutil rozehrávajícího stopera Dukly k chybě. Následoval výkop Bačkovského. Domácí celek se snaží trpělivou kombinací dostat na polovinu hostujícího mužstva.

39

Dukla nikam nepospíchala, ale centr z pravé strany křížem z pětatřiceti metrů na zadní tyč neznamenal větší nebezpečí pro domácí branku. I tak poté Spartě nefungovala přechodová fáze.

38

Sparta se opět nedostala k ničemu podstatnému a zhruba třicet metrů od dukelské branky ztratila míč. Poté domácí celek ani nepresoval rozehrávku Czehowského. Navíc na polovině hřiště to byl Balvín, kdo fauloval.

38

Následně přišel faul jednoho z dukelských fotbalistů na polovině domácího mužstva zezadu po ztrátě míče. Nebyl to ovšem přestupek, který by měl být trestaný žlutou kart. Momentálně Hovorka rozehrává akci Sparty.

37

Jeden z domácích hráčů přihrál přes pravou stranu z pozice záložníka, ale Dao se nedostal k balonu. Dukla mohla kontrovat po levé straně brejkem, ale Sparta se stihla včas vrátit do obrany a nikdo z hostujících fotbalistů nevystřelil.

36

Hovorka zastavil hostující akci a byla to Sparta, kdo se hnal do útoku po pravé straně. Czehowsky ovšem včas vystartoval proti balonu a odehrál míč alespoň do autu. Posléze domácí celek drží míč na vlastní polovině.

36

Dao byl faulovaný ve středu hřiště, a tak to mohla být Sparta, kdo se mohl prosadit, jenže ztráta Balvína na levé straně dostala Duklu k balonu.

35

Hovorka si nejprve zpracoval balon prsama, poté jej presující soupeř fauloval zezadu přímo před zraky pomezního rozhodčího.

35

Presující fotbalista Dukly dostal Čmelíka na pozici levého beka a rozehrávače domácí akce pod tlak. Dukla opět vhazovala, ale špatná finální fáze hostujícího celku znamená, že to je Juliš, kdo tvoří hru.

34

Bačkovský si zahrál nohama, ale sám sebe dostal pod tlak. Sparta se chopila své šance, ale nakonec se jí nepodařilo vystřelit. Poté dobře a rychle pracoval na pozici levého beka Čmelík. I tak bude mít hostující celek autové vhazování z pravé strany z domácí poloviny.

33

Dukla kontrolovala hru na vlastní polovině. Oustider zápasu držel míč a Sparta byla při presinku celkem pasivní. Hosté se bez potíží dostali na polovinu domících, kde jsme viděli několik soubojů a nakonec faul jednoho z hráčů Sparty při akci protihráčů po levé straně.

32

Blavín se dostal k centru z levé strany z dvaadvaceti metrů svojí pravou nohou a na penaltě sice Dao přetlačil bránícího stopera Dukly, jenže k zakončení se Dao nedostal.

32

Balvín si na levé straně narazil míč se spoluhráčem, poté hru tvořil Matoušek na pozici středního záložníka. Sparta bude vhazovat z levé strany, konkrétně to bude již zmiňovaný Balvín.

31

Sparta na tom nebyla špatně po ztrátě míče, přechodová fáze Dukly byla celkem pomalá. Bačkovský nakonec ukázal dobrý start na balon a včas vystihl kolmici jednoho z protihráčů z šestnácti metrů po pravé straně.

30

Teď to nevypadalo vůbec špatně z pohledu domácího celku, Matoušek se ve finální fázi na levé straně dokázal uvolnit a z vápna soupeře centroval do ohně, na zadní tyči se k balonu pouze těsně nedostal Dao, jinak by právě on zakončoval do zcela prázdné hostující branky.

29

Dukla se celkem bez problémů dostala na polovinu Sparty, kde přišel centr z levé strany na přední tyč, jeden z hostujících hráčů byl ovšem v ofsajdu.

29

29.

29

Juliš se dostal na levé straně do velké šance. Czehowsky mu dobře zmenšil úhel, následně odražený balon vykopl z brankové čáry jeden z dukelských fotbalistů.

28

Sparta se snadno dostala k míči. Jeden z domácích hráčů mohl centrovat z pravé strany pod sebe, ale jeho spoluhráč zakončením na dlouhoou nohu trefil prostředek branky!

27

Dukla kombinovala na vlastní polovině a byla hodně trpělivá. Nikam se nehnala. Balvín se zapojil do presinku, ale nebylo to domácímu celku vůbec nic platné. Takže si zahraje nohama Czehowsky.

27

Jeden z domácích hráčů nešel napravé straně do souboje jeden na jednoho. A tak se hra přesunula na levou stranu, odkud přišel centr na penaltu, kde hlavou zakončil mimo tři tyče vyskakující Juliš.

26

Dao neměl vůbec prostor na zakončení ve finální fázi útoku domácího celku, ale rychlý brejk Dukly skončil zhruba pětattřicet metrů od domácí branky.

26

Čmelík si obhodil soupeře z pozice levého beka a nahrál levému záložníkovi Balvínovi. Poté jsme byli svědky domácí ztráty. I tak je opět na tahu Sparta, která je na balonu na polovině hřiště.

25

Dukla se chtěla prosadit po levé straně a první fáze nevypadala vůbec špatně, jenže Sparta nepůsobila zle v obraně. A tak domácí celek drží míč na vlastní polovině, Hovorka nahrává dozadu Bačkovskému.

24

Dao se nedostal do hry na pozici hrotového útočníka. Ale Sparta zůstala u míče, jenže levý bek hostujícího celku dobře pracoval tělem a nepustil protihráče k centru. Czehowsky bude vykopávat.

24

Dukle nevyšla přechodová fáze, kdy jeden z hostujících hráčů chtěl nahrát křížem ze středu na pravou stranu. A tak kombinují domácí fotbalisté na vlastní polovině i s Balvínem na levé straně.

23

Czehowsky chtěl pomoci hostujícím fotbalistům s rozehrávkou, ale na levé straně trefil levou nohou presujícího hráče Sparty, jenže míč šel od domácího borce do autu.

22

Czehowsky zvolil rozehrávku nakrátko. Poté se Dukla snažila rozpohybovat obranu Sparty, ale to se hostujícím fotbalistům vůbec nepovedlo. I tak oustider zápasu znovu držel míč, ale nevyšla mu souhra přes hrotového útočníka.

22

Balvín táhl akci domácího celku po levé straně, avšak svým zbrklým centrem nenašel nikoho z domácích fotbalistů. To znamená, že Czehowsky bude vykopávat.

21

Dao neměl dobrý první dotek s míčem na pravé straně, tím pádem nemohla Sparta tvořit hru. Dukla se dostala ke kontru po levé straně, ale ten skončil ztrátou zhruba osmnáct metrů od branky Bačkovského.

20

Domácím fotbalistům vůbec nevyšla akce po pravé straně, navíc Bačkovský byl pod tlakem, ale včas si přehodil míč na levou nohu.

20

Bačkovský rozehrál domácí akci přihrávkou na stopera, poté se míče dotkl na levé straně Čmelík. Sparta nadále kombinuje na vlastní polovině.

19

Čmelík tak trošku zaspal v obraně, ale spoluhráči za něj vše vyřešili. Nicméně přihrávka jednoho z domácích hráčů byla dlouhá, takže Dao nemohl pokračovat v akci domácího mužstva.

18

Czehowsky si postavil tři hráče do zdi. Takže Mareček chtěl pravou nohou poslat míč do levého horního rohu hostující svatyně, ale míč šel mimo branku Dukly.

18

Maotušek z levé strany pokazil akci domácího celku. Poté Hovorka zrychlil hru po levé straně, načež Dao byl postrčený zezadu. Z čehož plyne poměrně zajímavá standardní situace pro Spartu.

17

Posléze hostující celek přišel o balon a Kozel podrazil protihráče po ztrátě míče, takže hráč Dukly vidí kartu.

17

Dukla měla standardní situaci z poloviny hřiště, hostující hráči j rozehráli nakrátko.

16

Aktivní dukelská hra při rozehrávce Sparty znamená, že hostující celek se dostal k míči. Czehowsky poté přihrál střednímu záložníkovi hostujícího celku.

15

Dao si chtěl ve finální fázi domácí akce navést míč na pravou nohu a vystřelit z osmnácti metrů. Jenže poté si balon ukopl. K míči se dostal jeden z hráčů Sparty, který z pravé strany střílel po zemi křížem k levé tyči, ale Czehowsky předvedl jednoduchý zákrok.

15

Zase Juliš z pozice útočníka presoval rozehrávku hostujícího celku. Ten přišel o míč a musí se bránit. Domácí akce začíná od Hovorky, který nahrává křížem Matouškovi na levou stranu.

14

Juliš se provinil při presinku afulem zezadu. A tak to byla Dukla, kdo kombinoval na vlastní polovině, jenže přesně ve středu hřiště ztratil hostující celek balon.

14

Spartě sice vyšla přechodová fáze po pravé straně, ale jeden z domácích hráčů poté trefil soupeře ze střední vzdálenosti. Míč směřoval do náruče Czehowského. Pro brankáře hostů to byl snadný zákrok.

13

Bačkovský rozehrál křížem na pravého beka domácího celku, poté to byla Sparta, kdo držel míč na vlastní polovině. Zahrál si také stoper Hovorka. Jenže zatím měli domácí k dispozici pouze autové vhazování vinou dobrého napadání rozehrávky ze strany Dukly.

12

Balvín presoval rozehrávku DUkly, ale míč pro Spartu nezískal. Jeden z hostujících hráčů nahrával ze středu křížem levému záložníkovi, ale přihrávka byla dlouhá, takže uvidíme výkop Bačkovského.

11

11. - - 0:1

11

Dukla právě vstřelila branku!
Nějakých dvaadvacet metrů od branky Bačkovského stáli i míče dva hostující fotbalisté. Na sebe to vzal DOMINIK PREISLER, který levou nohou zakončil do levé poloviny domácí svatyně. Krásná střela, která byla dobře umístěná.

10

Jeden z hráč hostujícího celku přihrával křížem z pozice středního záložníka na levou stranu. Poté se soupeř vytáhl a fauloval jednoho z hostujících hráčů. Dukla má dobrou standardní situaci.

10

Čmelík vhodil míč z levé strany dozadu na Hovorku, ale poté přišla sparťanská ztráta. Navíc Boula to trošku přehnal s důrazem a přerušil kontr Dukly faulem na polovině hostujícího celku.

9

Byl to Matoušek, kdo si nezpracoval na pozici levého záložníka ideálně balon. Tím pádem měla Dukla míč zcela zdarma, ale Sparta dobře presuje.

8

Dukla měla k dispozici rohový kop z pravé strany, následně jeden z hráčů hostujícího celku střílel křížem z levé strany do horních pater domácí branky, ale míč šel nakonec mimo svatyni Bačkovského.

7

Dao byl hodně aktivní, co se týče presinku, i proto se domácí celek dostal na pár sekund k míči. Jenže soupeř sebral míč Dukle. Následoval zajímavý přizemní centr z pravé strany, který jeden z hráčů domácích odvrátil alespoň na roh.

7

Czehowsky vykopl míč křížem na levou stranu, ale tam jeho spoluhráči ztratili míč. Sparta kontrovala rychlým brejkem po pravé straně, ale jeden z domácích hráčů nakonec nenašel spoluhráče Daa.

6

Matoušek střílel z jednadvaceti metrů z levé strany pravou nohou a snažil se o střelu do levého horního rohu hostující branky, míč šel ovšem mimo tři tyče, a tak Czehowsky vykopává.

5

Juliš si dobře kryl míč tělem, poté uháněl Dao sám na Czehowského, Šimek jej zastavil, sudí Klíma vytáhl žlutou kartu pro hráče Dukly.

5

Dukla rozehrála standardní situaci nakrátko, poté se k ničemu hostující celek nedostal. Nakonec mu plány na první branku zápasu překazila špatná přihrávka po pravé straně. Sparta vhazuje.

4

Dukla se dostala k zajímavému brejku po levé straně, Bačkovský vyrazil střelu na přední tyč na rohový kop.

3

Po několika osobních soubojích se k míči dostala Sparta, konkrétně Balvín roztáhl hru ze středu na levou stranu. Poté se míč dostal opět k Balvínovi, který ze střední vzdálenosti střílel po zemi k pravé tyči, ale tam byl Czehowsky.

3

Bačkovský se rozhodl pro přihrávku křžem na pravou stranu. Aktivní obranný blok soupeře poté dělal Spartě problémy, výsledkem toho byl nepřesný přizemní centr Čmelíka z levé strany do náruče Czehowského.

2

Čmelík zazmanenal jeden ze svých prvních dotekůs míčem na pozici levého záložníka, ale domácí rozehrávka míří opět k Bačkovsému.

2

Juliš dobře napadal rzeorhváku Dukly, poté jsme viděli křižnou přihrávku na pravou stranu, ale jeden z domácích hráčů se nedostal k míči. Ten momentálně drží Bačkovský.

1

Czehowsky rozehrál pravou nohou na polovinu hřiště na pravou strnau, kde ovšem jeden z hráčů Sparty zasáhl hlavou, posléze si Hovorka pomohl s Bačkovským.

1

Jeden z hráčů Dukly rozehrál zápas. Hosté se poté zkoušeli dostat do útoku po levé straně, ale Sparta včas přerušila útok soupeře.

1

Utkání právě začalo.
Dukla bude mít výkop zápasu.
Mužstva nastupují na hrací plochu.
Sparta nastoupí v rudých dresech, Dukla poté pouze ve žlutém.
Úvodní sestavy:

AC Sparta Praha: Bačkovský – Pavlík, Hovorka, Boula, Čmelík, D. Mareček, Traore, Balvín, Juliš, Matoušek (C), Dao
Náhradníci: Štorc – Sváta, Palečko, Špaček, Novotný, Tašič, Urban

FK Dukla Praha: Czehowsky – Šimek, Brandner, Preisler, Dancák, Vlček, Brabenec, Luong (C), Kozel, Kaník, Douděra
Náhradníci: Šťovíček – Greš, Král, Vyleta, Lohoyda

Rozhodčí: Klíma – Kubec, Melichar.
Delegace
Tento zápas se pochopitelně neobejde bez trojice rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude dnešní utkání mezi Spartou a Duklou řídit Tomáš Klíma. Role jeho asistentů se zhostí Václav Kubec, druhým asistentem bude poté Vít Melichar.
Dukla Praha
Hostující celek si nejprve zastřílel doma na konci července, když trápící se Liberec porazil poměrem 4:2. Dvěma góly na tom měl velkou zásluhu Brabenec. Soupeř už jen snížil Gembickým v závěru zápasu.

Další utkání absolvovali junioři Dukly Praha před týdnem. Jejich soupeřem byly Teplice. Protivník zvítězil v hlavním městě těsně 2:1, když branky Teplic zaznamenaly Šup a Haljeta. V dresu pražského mužstva se prosadil Káník.
Sparta Praha
Domácí fotbalisté jsou jasnými favority dnešního zápasu podle mínění sázkových kanceláří. I tak ovšem celek z hlavního města České republiky nemůže být spokojený se vstupem do tohoto ročníku Juniorské ligy. Proti Příbrami v prvním kole byli rudí taktéž obrovskými favority. Jenže v domácím prostředí na Strahově srovnal Zoran Danovski z pokutového kopu. Sparta nevyužila ani tlak v závěru.

Poté si sparťanští junioři rozdělili body také s Hradcem na hřišti soupeře. Přitom Východočeši dohrávali od 80. minuty bez vyloučeného Chocholatého, a tak byl pouhý bod pro rudé mužstvo ztrátou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

AC Sparta Praha – FK Dukla Praha

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Juliš, 59. Dao, 65. Matoušek – 11. Preisler, 70. Brandner

Karty:   45. Matoušek (SPA), 68. Dao (SPA) – 5. Šimek (DUK), 17. Kozel (DUK)

AC Sparta Praha: Bačkovský – Pavlík (88. Tašič), Hovorka (64. Sváta), Boula, Čmelík, D. Mareček, Traore (77. Novotný), Balvín (46. Špaček), Juliš, Matoušek (C) (82. Urban), Dao
Náhradníci: Štorc – Sváta, Palečko, Špaček, Novotný, Tašič, Urban

FK Dukla Praha: Czehowsky – Šimek, Brandner (82. Lohoyda), Preisler, Dancák, Vlček, Brabenec (72. Greš), Luong (C), Kozel, Kaník, Douděra
Náhradníci: Šťovíček – Greš, Král, Vyleta, Lohoyda

Rozhodčí: Klíma – Kubec, Melichar

Diváci: 150