Menu

Fotbal

Přípravný zápas

ŠKF Sereď – Trabzonspor AŞ

3:3

konec (2:1)

24.07.2017, 18:00 • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 6.11 4.6 1.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak sme svedkami naozaj veľkého prekvapenia! Tím z našej druhej ligy ŠKF Sereď remizoval 3:3 s účastníkom najvyššej futbalovej súťaže v Turecku Trabzonsporom! Domáci si však tento výborný výsledok určite zaslúžili, hrali veľmi aktívne a dvakrát dokonca aj vyhrávali o jeden gól. V závere síce o jeden gól prehrávali, ale po rohovom kope dokázali upraviť na konečných 3:3!

Ešte budú nasledovať penalty, ale to už len v rámci exhibície.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! (20:05:33)

90

Koniec zápasu.

90

90. 3:3

90

Sereď dala gól!

Tak domácim sa to predsa len v závere zápasu podarilo! Výborne zahratý rohový kop, lopta padla pred bránu Trabzonsporu, TIDIANE DIJIBY BA ju včas dobehol a umiestnil do siete – 3:3!

89

Po útočnej akcii získavajú domáci futbalisti rohový kop.

88

Po faule v strede poľa na domáceho futbalistu získava Sereď priamy kop. Trabzonspor sa tak usadil na svojej polovičke a pripravuje sa na bránenie.

87

Čas sa už domácim rýchlo kráti a navyše sú teraz pri lopte hostia, ktorí sa presúvajú na útočnú polovičku a tak sa Sereď musí stiahnuť naspäť.

85

Sereď sa usadila na útočnej polovičke, dostala sa následne aj na dostrel brány svojho dnešného súpera, avšak gól z toho nebol, pretože obrana Trabzonsporu včas zasiahla a loptu vyviezla do bezpečia.

84

Pri lopte je aktuálne domáce mužstvo, ktoré sa už postupne presúva na útočnú polovičku aj vo väčšom počte. Diváci povzbudzujú svoj celok za vyrovnávajúci gólom.

82

Informácia o počte divákov, zápas na štadióna sleduje 2058 divákov! To je krásne číslo na prípravný zápas, samozrejme že takýto súper priláka diváka na štadión.

81

Po chybnej prihrávke však loptu domáci strácajú a tak sa dopredu môžu dostať hostia. Trabzonspor sa však nikam neponáhľa a zvolil postupný útok.

80

Trabzonspor však predvádza výbornú defenzívu a domácich do žiadnych zaujímavých situáciu nepúšťa. Sereď sa postupne aspoň usadzuje na útočnej polovičke.

79

Konečne si na svojej polovičke loptu vybojovali domáci futbalisti, ktorí na nič nečakajú a okamžite vyrážajú do útoku.

77

Hostia presunuli svoju kombináciu na svoju polovičku, do hry sa tak zapojí aj ich brankár. Domácim sa pomaličky začína krátiť čas, môžme očakávať že postupne budú otvárať svoje zadné vrátka.

76

Aj naďalej sú pri lopte hostia z Turecka, ktorí sa usadili na útočnej polovičke a loptu si posúvajú medzi sebou. Domáci sa ich snažia vysoko napádať, ale hostia sa majú na pozore.

75

Pri lopte so navyše momentálne hostia, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a snažia sa kombinovať na svojej polovičke.

74

Domáci celok sa však nezvdáva a snaží sa čo najrychlejšie vyrovnať. Trabzonspor však výborné bráni stred poľa a tak sa domáci do šancí nedostávajú.

72

72. 2:3

72

Trabzonspor dal gól!
Priebežný stav zápas sa opäť mení, prvý krát v tomto zápase sa do vedenia o jeden gól dostávajú hostia! Trabzonspor bol teraz aktívnejší, podnikol rýchly prechod do útoku a krásnym gólom z väčšej vzdialenosti sa prezentoval HUGO RODALLEGA a svojím druhým gólom v tomto zápase upravuje priebežný stav zápasu na 2:3!

ŠKF Sereď – Trabzonspor AŞ

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 30. Laura, 44. Laura, 90. Djiby Ba – 33. Rodallega, 48. Yazici, 72. Rodallega