Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U21

Španělsko – Itálie

3:1

konec (0:0)

27.06.2017, 21:00 • Krakow Stadium, Krakow • Semifinále • Daniel Kinc

Tipsport: 1.86 3.46 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (23:02:21)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:16.
Utkání je u konce a Španělsko potvrdilo roli favorita, a v pátek si ve velkém finále o titul mistrů Evropy zahraje s Německem!

Do druhé půle vstupovaly oba celky za bezbrankového stavu, který odčaroval v 53. minutě Saúl Ñíguez, jenž dostal pas od Ceballose a zamířil levačkou přesně ke vzdálenější tyči. Italové si navíc celou situaci ještě vce zkomplikovali poté, co se nechal pět minut nato vyloučit Gagliariani, jenže jeho spoluhráči zvládli vyrovnat. Federico Bernadeschi rychle proběhl obranou a az hranice vápna se i přes jemnou teč soupeře trefil přesně k tyči. Nerozhodný stav vydržel jen tři minuty, přičemž opět napřáhl ke střele Saúl Ñíguez a tentokrát z velké dályk levačkou vymetl vzdálenější šibenici branky Donnarummy. A Saúl Ñíguez nakonec završil fantastický zápas i svou třetí trefou, když si naběhl na bližší tyč na pas Marca Asensia a střelou levačkou z první zkompletoval svůj hattrick a namsěroval celek z Pyrenejského poloostrova do finále!

90+4

Konec zápasu.

90+3

Italové zakončují utkání s míčem na kopačkách, ovšem je jasné, že po závěrečném hvizdu pro ně skončí nejen tohle semifinále, ale také celé Mistrovství Evropy.

90+2

Roh se sice nevyvedl, ale Williams se mohl dočkat své branky poté, co si navedl míč na střelu na hranici pokutového území, ale Gianluigi Donnarumma směr jeho přízemní rány k tyči vystihl.

90+1

Iñaki Williams se vydal na levé straně dopředu, udělal kličku i Pellegrinimu, ten však vzápětí jeho pokus dobře zablokoval. Poté pálil ještě Suárez, ale i tato rána byla sražena, a to na roh.

90

Nastavovat se budou čtyři minuty!

89

Barreca dobře vystihl rozehrávku, ale jeho spoluhráči z centru na levé straně nic nevytěžili. To vzápětí vystihl míč Pellegrini, který rovnou z hranice vápna vypálil, ovšem Kepa Arrizabalaga nadvakrát udržel balón v náručí.

88

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Mikel Oyarzabal.

87

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Marco Benassi, přichází Luca Garritano.

87

Calabria na pravé straně fauloval a navíc si při celém souboji i ublížil. Italové pijí kalich hořkosti až do dna.

85

Marco Asensio dobře podržel míč na hranici vápna a poslal jej doprava na Bellerína, který hledal přihrávkou z jedničky nabíhajícího Williamse, ale ten na skákavý pas nedosáhl.

84

Španělmů patří závěr duelu a opět je usazeno na míči, přičemž jednoduše kombinuje a vůbec nepouští svého soupeře na balón.

83

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Denis Suárez.

82

Španělsku sice centr z rohu nevyšel, ale poté měl šanci na reparát z pravé strany Asensio, jenž však svůj pas opřel jen do boční sítě.

81

Bellerín z pravé strany našel Deulofeua, ten zkusil vypálit křužně po zemi, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop.

Španělsko – Itálie

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Saúl Ñíguez (D. Ceballos), 65. Saúl Ñíguez (Deulofeu), 74. Saúl Ñíguez (Asensio) – 62. Bernardeschi (Pellegrini)

Karty:   45+1. Benassi (ITA), 50. Gagliardini (ITA), 56. Calabria (ITA), 77. Cerri (ITA)   58. Gagliardini (ITA)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:16.

Španělsko: Arrizabalaga – Bellerín, Meré, Vallejo, J. Castro – D. Ceballos (88. Oyarzabal), M. Llorente, Saúl Ñíguez – Deulofeu (C) (83. Denis Suárez), Sandro Ramírez (78. I. Williams), Asensio.
Náhradníci: Blanco, Pau López – Gayá, González, Hernández, Merino, Mayoral, Oyarzabal, Soler, Denis Suárez, Odriozola Arzallus, I. Williams.

Itálie: G. Donnarumma – Calabria, Caldara, Rugani, A. Barreca – Benassi (C) (87. Garritano), Gagliardini, Pellegrini, Chiesa (61. Locatelli) – Petagna (72. Cerri), Bernardeschi.
Náhradníci: Cragno, Scuffet – Biraschi, Cataldi, Cerri, Garritano, Grassi, Ferrari, Gi. Pezzella, Locatelli.

Rozhodčí: Slavko Vinčić (SVN) – Tomaž Klančnik (SVN), Andraž Kovacic (SVN)