Menu

Fotbal

Niké liga

FK Železiarne Podbrezová – MFK Ružomberok

0:1

konec (0:0)

19.05.2017, 17:30 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • 32. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

90+3

V závere pracujú naplno emócie trénera Hrnčára, ktorý sa dostal do konfrontácie s hráčmi domácich priamo na hracej ploche. Arbiter ho vylúčil na tribúnu.

88

Ružomberok dal gól!

Hostia v druhom polčase smerom dopredu zahrozili iba raz, ale teraz sa aj tak tešia z gólu. Dlhý pas z krídla na hranicu malého vápna preletel ponad Kriváka a strelou z voleja do rohu brány skóruje ERIK DANIEL.

85

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Kamil Kuzma.

81

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Matej Čurma, prichádza Andrej Lovás.

78

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matúš Mikuš, prichádza Róbert Polievka.

72

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Jakub Mareš, prichádza Miloš Lačný.

66

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Štefan Gerec.

64

Žltú kartu dostáva Matúš Turňa (ŽP Šport Podbrezová).

61

Prudký center do malého vápna si takmer Ružomberčania sami zrazili do vlastnej brány. Macík sa stal hrdinom okamihu pre hostí, lebo loptu stopol na čiare.

59

Po dobrom centri z roju sa k hlavičke dostal Čurma, Kuciak musel predviesť veľmi dobrý zákrok. Podbrezová prešla dopredu, kolmica v šestnástke našla Bernadinu, no jeho zakončenie k bližšej žrdi vyrazil Macík. Dve dobré situácie na oboch stranách.

54

Po prechode domácich vpred sa Kochanov center odrazil k Podiovi. Jeho strela pravačkou trafila jedného z hostí možno aj do ruky, každopádne sa hralo ďalej. Spomínaný Kochan sa pokúsil o prekvapivý oblúčik pod brvno, minul bránu.

51

Kochanovi síce ušla lopta pred šestnástkou, lenže zabojoval o ňu, posunul k Mikušovi a ten z prvej vystrelil pod brvno. Macík sa musel prezentovať veľmi dobrým zákrokom.

48

Mikuš bol síce zastavený pred šestnástkou, ale Endy Bernadina skvele čítal hru a zrazenú strelu stihol pred Macíkom. Ocitol sa pred ním úplne sám, lenže guľatý nezmysel popod brankára vďaka skvelému zákroku do siete nedostal.

42

Žltú kartu dostáva Jaroslav Kostelný (ŽP Šport Podbrezová).

34

Gál-Andrezly potiahol akciu po krídle, vošiel do šestnástky, kde si ešte zasekol jedného zo súperov a tesne nad zemou vystrelil na vzdialenejšiu žrď. Kuciak vyrazil iba k Danielovi, ktorý pred prázdnou bránou prekopol.

31

Mikuš poslal krásnu kolmicu na Viazanka do šestnástky, ktorý bol rýchlejší než Kružliak, ale mladíka si ešte zasekol a namiesto strely prihrával pod seba kde nik nebol.

24

Žltú kartu dostáva Pablo Joaquin Podio (ŽP Šport Podbrezová).

22

Žltú kartu dostáva Matej Kochan (ŽP Šport Podbrezová).

20

Žltú kartu dostáva Peter Gál-Andrezly (MFK Ružomberok).

18

Mikuš si chcel spraviť priestor pred šestnástkou, kde ho na zem poslal Faško. Za reči dostáva navyše žltú kartu. Nasleduje priamy kop pre domácich z dobrej pozície.

14

Menich spravil veľkú chybu, Mikuš mu loptu zobral a mohol sa rútiť do samostatného nájazdu, avšak skvele sa vrátil Kružliak a sklzom všetko prerušil. Mikuš však ostal na zemi. Bude v poriadku

10

Vynikajúci zákrok na hranici svojho malého vápna predviedol Kružliak, ktorý zrazil strelu Mikuša z veľmi dobrej pozície po prihrávke Viazanka.

FK Železiarne Podbrezová – MFK Ružomberok

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Daniel (Gál-Andrezly)

Karty:   22. Kochan (POD), 24. Podio (POD), 42. Kostelný (POD), 64. Turňa (POD) – 18. Faško (RUZ), 20. Gál-Andrezly (RUZ)

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Podio, Vajda – Viazanko, Kochan (85. Kuzma), Bernadina – Mikuš (78. Polievka).
Náhradníci: Vavrúš, Kupčík, Migaľa, Lipčák, Magda, Kuzma, Polievka.

MFK Ružomberok: Macík – Čurma (81. A. Lovás), Menich, Kružliak, Kupec – Nagy, Ďubek (C) (66. Gerec) – Daniel, Faško, Gál-Andrezly – Mareš (72. Lačný).
Náhradníci: Hajdúch – Már. Almaský, Gerec, A. Lovás, Takáč, Gerát, Lačný.

Rozhodčí: Chmura – Hrčka, Žákech – Ádám

Diváci: 2010