Menu

Fotbal

Liga mistrů

GNK Dinamo Záhřeb – Juventus FC

0:4

konec (0:2)

27.09.2016, 20:45 • Stadion Maksimir, Záhřeb • Skupina H • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 11.0 5.65 1.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! GNK Dinamo Záhřeb dle očekávání na domácím Stadionu Maksimir prohrálo s Juventusem poměrem 0:4.

První poločas nabídl očekávanou podívanou! Juventus od úvodních minut plnil roli favorita a měl více ze hry. Hned z první větší šance se Stará dáma dokázala prosadit. Miralem Pjanić byl pozorný v pokutovém území a po zaváhání Pivariće se dokázal prosadit. Hned poté mělo Dinamo velkou šanci na vyrovnání, avšak Schildenfeld trefil svou hlavičkou pouze břevno! Po půl hodině hry poslal Pjanić krásný pas, kterým našel Gonzala Higuaína, a ten prokázal, že v si v těchto situacích dokáže poradit.

V 57. minutě dnešního utkání se opřel ve středu hřiště do míče Paulo Dybala, jehož krásná rána skončila v síti! Juventus i nadále kontroloval hru, avšak žádnou ze svých šancí využít nedokázal. Až v 85. minutě střelu Alvese tečoval Schildenfeld, situaci se ještě pokoušel zachránit brankář Šemper, avšak srazil si míč do vlastní sítě.

Juventus tak po úvodní bezbrankové remíze se Sevillou zabral, na hřišti Záhřebu předvedl povedený výkon a připisuje si první vítězství ve skupinové fázi letošního ročníku LM!

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (22:38:50)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.

90+4

Konec zápasu.

90+1

V samotném závěru se ještě pokoušel ohrozit branku Buffona Benković, avšak jeho střela mířila nad branku, a tak si Buffon v tomto utkání zákrok nepřipíše.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje pouhou minutu nad rámec základní hrací doby!

90

Juventus mohl v poslední minutě základní hrací doby vyrazit do protiútoku, nicméně ve středovém kruhu velmi dobře zasáhl Pavčić, který čistým zákrokem obral o míč Hernanese.

89

Cuadrado si dokázal ve středu hřiště elegantně zpracovat centr od Bonucciho a postupoval vpřed. Hned poté ho však poslal k zemi nedovoleným zákrokem Šitum, avšak ani v tomto případě rozhodčí žlutou kartu neudělil.

88

Šitum se dostal na vlastní polovině pod tlak dvou napadajících hráčů, nicméně si dokázal poradit a dlouhým odkopem dostal míč na útočnou polovinu, kde o něj bojoval Machado, avšak neúspěšně.

87

Dinamo se ještě pokoušelo alespoň o vstřelení čestné branky. Po centru Benkoviće se do zakončení dostal Pavičić, jehož hlavička však mířila mimo tři tyče, a tak Buffon stále čeká na první zákrok v tomto utkání!

86

Pro osmnáctiletého brankáře to byla velmi smolná situace. Celou situaci se pokoušel zachránit, avšak míč si srazil do vlastní sítě.

85

85. Adrian ŠEMPER - 0:4

85

Juventus právě vstřelil branku!
Stará dáma se v závěru tohoto utkání dočkala čtvrté branky! Juventus rozehrával další nebezpečnou standardní situaci, které se zhostil Dani Alves, jehož střelu tečoval ve zdi Schildenfeld. ADRIAN ŠEMPER se ještě pokoušel situaci zachránit, avšak míč si srazil do vlastní sítě!

84

Cuadrado udělal u postranní čáry kličku před Schildenfeldem, který však nechtěl, aby se kolumbijský záložník dostal do úniku, a tak svého soupeře poslal nedovoleným zákrokem k zemi.

83

K rozehrávce standardní situace se postavil sám Dybala, kterému se však následný centr příliš nepovedl. Ve vápně kraloval ve vzduchu Schildenfeld, který dostal míč do bezpečí.

82

Aktivní Cuadrado zatáhl míč na pravou stranu a následně jej předal Dybalovi. Argentinský útočník a autor zatím poslední branky tohoto utkání byl faulován Pivarićem a bude z toho nebezpečná standardní situace!

81

Na levé straně opět operoval s míčem Machado, který měl sice na zádech Cuadrada, nicméně situaci kontroloval. Následně se do souboje dostal Dani Alves, od kterého se však míč odrazil do zámezí.

80

Pivarić na levé straně našel střídajícího Paulo Machada, který si navedl míč do středu na střelu. Portugalský záložník vyslal přízemní střelu, avšak ta mezi tři tyče nemířila, a tak Buffon stále čeká na první zákrok v tomto zápase.

GNK Dinamo Záhřeb – Juventus FC

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 24. Pjanić, 31. Higuaín (Pjanić), 57. Dybala (Dani Alves), 85. Šemper (vla.)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.

GNK Dinamo Záhřeb: Šemper – Šitum, Sigali, Schildenfeld, Pivarić – Antolić (C) (72. Machado), Benković, Jonas (48. Fiolić) – Soudani, Fernándes (58. Hodžić), Pavičić.
Náhradníci: Livaković – Henríquez, Machado, Gojak, Hodžić, Fiolić, Perić.

Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli (68. Pjaca), Bonucci, Chiellini – Dani Alves, S. Khedira, Hernanes, Pjanić (46. Cuadrado), Evra – Dybala, Higuaín (71. Mandžukić).
Náhradníci: Neto – Cuadrado, Sandro, Mandžukić, Lemina, Pjaca, Sturaro.

Rozhodčí: Jorge de Sousa – Santos, Mesquita (vš. POR)