Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hertha BSC – 1. FSV Mohuč 05

2:0

konec (1:0)

20.12.2015, 15:30 • Olympiastadion Berlin (Berlín) • 17. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.18 3.4 3.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Herthy využili výhodu domácího prostředí a celek Mohuče porazili dvougólovým rozdílem. Berlínský klub disponoval vyšší kvalitou svých hráčů, kteří si vytvářeli územní převahu a množství střeleckých příležitostí. Hosté po celý proběh zápasu víceméně jen bránili a to se jim nevyplatilo. Hertha si tak třemi získanými body upevnila průběžnou třetí pozici. (17:31:19)

90+2

Konec zápasu.

90+1

90+1. Proti Haragučimu vyběhl Karius včas

90+1

V samotném závěru utkání se ještě do střelecké pozice snažil probojovat Haraguči. Ten v samostatné akci na pravé straně unikl obráncům, ale vyběhnuvší Karius m vpadl pod nohy a vypíchl míč. Balon se navíc za koncovou čáru odrazil od útočícího hráče, takže následovat bude jen odkop.

90+1

Velká šance byla k vidění také na opačné straně, kde z uctivé vzdálenosti napřáhl k razantní střele Pablo De Blasis a míč po jeho pokusu orazítkoval břevno.

90

Hlavní arbitr nad rámec řádné hrací doby nastavil dvě minuty.

89

89. Ibiševićova chytrá patička gólem neskončila

89

Ibišević se nikým nehlídaný objevil před Kariusem, ale z bezprostřední blízkosti ho překonat nedokázal. Při zpracování míče totiž upadl na hrací plochu, a přestože se okamžitě zvedl, jeho elegantní zakončení patou si gólman Mohuče pohlídal.

87

Střídání v týmu Hertha BSC: za bouřlivého potlesku ze hřiště odchází také autor druhého gólu Salomon Kalou, místo něhož na plac nastupuje Valentin Stocker.

85

Domácí kontrolují dvougólový náskok a kombinační souhrou ve středu hřiště šetří cenné vteřiny.

83

Střídání v týmu Hertha BSC: trávník opouští autor úvodní branky Vladimír Darida, za velkého potlesku ho nahrazuje Alexander Baumjohann.

82

82. Ibiševićův gól nebyl uznán z důvodu ofsajdu

82

Příznivci berlínského celku už se radovali ze vstřelené branky, ta ovšem naplatí! Důvodem je zdvižený praporek asistenta rozhodčího, který zakončujícího Ibiševiće po centru z pravé strany přistihl v ofsajdu.

81

Do konce řádné hrací doby zbývá závěrečná desetiminutovka, během které se Mohuč pokusí dohnat dvoubrankovou ztrátu.

80

Do předbrankového prostoru poslal míč Jairo Samperio, hostům se však ze skrumáže nepodařilo zahrozit. Obrana Herthy nejspíš neví jak, ale nebezpečně vyhlížející situaci uhasila.

79

Brooks zastavil útočnou akci Mohuče nedovoleným způsobem, následovat tak bude standardní situace.

77

Poprvé střídá Hertha BSC: ze hřiště odchází Fabian Lustenberger, opačným směrem má namířeno Jens Hegeler.

75

Útočná akce Mohuče po zásahu obránce skončila rohovým kopem. Míč na přední tyč poslal Jairo Samperio, jenže hlavičkový pokus Baumgartlingera postrádal potřebnou přesnost. Střela mířila hodně vysoko nad bránu a pořadatelé budou balon hledat nejspíš ještě zítra.

74

Hostům se podařilo vybojovat míč a dostat se na dostřed brány Herthy, kterou ale neohrozili.

Hertha BSC – 1. FSV Mohuč 05

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Darida (Ibišević), 54. Kalou (Ibišević)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:11.

Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred, Lustenberger (C) (77. Hegeler) – Haraguči, Darida (83. Baumjohann), Kalou (87. Stocker) – Ibišević.
Náhradníci: Gersbeck – Baumjohann, Stocker, Hegeler, Tolga Ciğerci, van den Bergh, Regäsel.

1. FSV Mohuč 05: Karius – Brosinski, Bungert, Bell, Bengtsson – Baumgartlinger (C), Latza (65. Niederlechner) – Clemens (46. De Blasis), Mallı, Jairo – Muto (65. Córdoba).
Náhradníci: Curci – G. Jara, Moritz, Córdoba, Niederlechner, Hack, De Blasis.

Rozhodčí: Sippel – Schüller, Gorniak

Diváci: 39835