Menu

Fotbal

Niké liga

MFK Ružomberok – TJ Spartak Myjava

2:1

konec (1:1)

07.03.2015, 14:30 • Štadión pod Čebraťom • Ján Kmeť sk

Tipsport: 1.8 3.35 4.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pre dnešok sa s vami lúčime. Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na vás pri ďalších textových prenosoch. (16:58:50)
Ivan Galád (tréner Ružomberka): „Vo všetkom súhlasím s kolegom. Chcem ale povedať to, čo pred siedmimi dňami, futbal sa hrá na víťazstvá, my sme ho získali. Znova si myslím, že sme videli jeden fenomén, ktorý nebýva často na slovenských trávnikoch, že hráč dostane stading ovation, ako Marek Sapara. Chlapci ukázali ľuďom dobrý futbal na ťažkom teréne. Ešte stále sme tam, kde nepatríme, ale dve víťazstvá nás potešili a budeme sa snažiť tento týždeň ešte lepšie pripraviť na Bystricu. Chceli sme dať gól zo štandardky, podarilo sa nám to a ja hráčom zajtra poviem, že musíme ešte trošku pridať.“

Peter Gergely (tréner Myjavy): „Myslím si, že sme na ťažko teréne videli dobrý zápas. Hráčom nemám čo vyčítať, pretože dnes sme chceli bodovať, čo sa nám nepodarilo. To je asi jediné negatívum toho zápasu. Neubránili sme dve súperove štandardky. V prvom polčase sme boli lepším mužstvom. Za stavu 1:1 sme mali dať druhý gól, čo sa nám nepodarilo. Hráči išli do konca. Domáci dali dva góly, preto vyhrali.“
Hneď v úvode druhého dejstva po priamom kope Mareka Saparu vrátil Ružomberok do vedenia Ján Maslo a na výsledku 2:1 sa už nič nezmenilo. Ak ste zvedaví na to, ako zápas vyhodnotia tréneri oboch mužstiev, zostaňte ešte chvíľu s nami.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Hosťujúci hráč, Štefan Pekár sa dopúšťa faulu v strede ihriska a vidí žltú kartu.

90+3

Na útočnej polovici Myjavy to vrie. V šestnástke je aj brankár Solnička, domáci sa bránia.

90+2

Myjava zavrela svojho súpera a bude zahrávať roh.

90+2

Po súboji zostáva na útočnej polovici ležať Tomáš Gerát. Chvíľu sa nehrá.

90+1

Nastavovať sa budú 3 minúty.

90

Ružomberok strieda: Odchádza Marek Sapara, prichádza Juraj Vavrík.

90

Liptáci sa ubránili ďalšiemu útoku Kopaničiarov a následne hľadali dlhou loptou Zošáka. Pred nim loptu odvracia hosťujúci obranca.

88

Janič potiahol ružomberský útok po pravej strane a následne prenášal hru na pravé krídlo, kde si nabiehal voľný Almaský. Janič však centruje príliš prudko a k lopte má bližšie Solnička.

87

Pri autovom vhadzovaní hostí sa domáci ubránili a išli dopredu. Ich útok sa končí ešte pred šestnástkou. Dopredu ide znova Myjava.

87

Pred šestnástkou ich odstavuje Sapara s Almaským.

86

Saparov center hlavou odvracia hosťujúci obranca mimo šestnástky. Hostia idú dopredu.

85

Domáci hráči sa ubránili pri protiútoku Myjavy a išli dopredu, kde loptu ťahal Štefan Zošák. Ružomberského stredopoliara fauloval Denis Švec, za čo vidí žltú kartu. Štefan Zošák musí byť ošetrený, potom príde na rad priamy kop Ruže.

83

Ružomberčania však získali loptu nazad a potihali rýchly útok po ľavej strane. Prvú strelu vyráža Solnička pred seba, na ňu si nabieha Sapara a vo veľkej šanci tesne míňa brvno myjavskej svätyne!

83

Domáci hráči sa dopustili faulu v strede ihriska, lopta pre Myjavu.

82

Erik Daniel je aktívny a skúša strelu tesne spoza šestnástky. Pokus mu však nevychádza a mieri mimo brány.

81

Daniel pätou predlžoval loptu, lenže tá neletí presne a tak nasleduje Šavolov odkop.

MFK Ružomberok – TJ Spartak Myjava

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 6. Rosa, 46. Maslo – 8. Pekár

Karty:   45. Gerát (RUZ), 72. Már. Almaský (RUZ), 80. Janič (RUZ) – 35. Bílovský (MYJ), 71. Daniel (MYJ), 85. Švec (MYJ), 90+3. Pekár (MYJ)

Neproměněná penalta: 39. Masaryk (RUZ), mimo

MFK Ružomberok: Šavol – Boszorád, Rosa, Kružliak, Maslo – Gerát, Nagy, Zošák, Turčák (46. Már. Almaský), Sapara (90. Vavrík) – Masaryk (71. Janič).
Náhradníci: Lešňovský – Már. Almaský, A. Lovás, Vavrík, Ondrek, Daghbashyan, Janič.

TJ Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Černáček (C), Častulín (64. Kolár), Švec – Duga (75. Janco), Bílovský, Marček, Daniel, Pekár – Peňaška (60. Kuzma).
Náhradníci: Hruška – Jastráb, Kastelovič, Kolár, Kuzma, Janco, Ferenčič.

Rozhodčí: Smolák – Brendza, Jenčura

Diváci: 2153