Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – FK Baník Most 1909

1:0

konec (0:0)

07.03.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.72 3.4 4.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Třinec se po dnešním vítězství posunu v tabulce na dvanácté místo, z něhož ho však může ještě dnes sesadit Frýdek-Místek, který hraje odpoledne na hřišti Táborska. To Most zůstane minimálně týden na patnácté příčce, tedy v pásmu sestupu. V dalším kole se Třinec představí v rámci dalšího boje o záchranu v Opavě, hrát se bude v sobotu 14. března od 18:00. Baník Most přivítá v neděli 15. března Ústí nad Labem.

Ode mě už je to pro dnešek z Třince vše. Děkuji za vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne, nejlépe ve společnost našich online přenosů. Příště se na vás těším, na počtenou! (12:14:43)
Je dobojováno a důležité tři body urval domácí Třinec! Také druhý poločas se dlouho nesl ve znamení nervozity a žádné velké šance v jeho první části k vidění nebyly. V sedmapadesáté minutě vychytal v ojedinělé šanci Mostu Paleček Danoského a další střela Makedonce zamířila hodně vedle. To byla prakticky jediná větší příležitost Baníku v zápase, neboť dvacet minut před koncem musel zase na opačné straně Motyčkovu ránu vyrážet na roh Mandous. Pět minut před koncem dostali Slezané po faulu Šurala na Joukla možnost penalty, kterou však Malířovi Mandous zneškodnil. Z následného rohu se však po centru Tomečka hlavou trefil Motyčka a rozsekl drama ve prospěch Třince. V závěrečných minutách už se Most se na žádný tlak nezmohl a na sever Čech se bude vracet s prázdnou.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu obdržel také Muamer Avdić (MST), který na pomezní čáře fauloval domácího Malíře. S nadějemi Mostu to vypadá více než bledě.

90+3

Most se konečně dostal k míči, ale nic nebezpečného z toho nebylo. Kurtajův pas na Andrejiće byl hodně nepřesný a je z toho opět jen vhazování Třince.

90+2

Nakonec rozehrál Tomeček nakrátko s Malířem a posléze se sám dostal ke střele zpoza šestnáctky. Rána byla někým z hostů tečována a Třinec vhazuje.

90+1

Dedič pronikl po pravé straně a Šural srazil jeho centr na další rohový kop. S míčem operuje u rohového praporku Tomeček.

90

Stále se hraje především uprostřed hřiště nebo před brankou Mostu. Hlavní rozhodčí ještě nastavuje navrch čtyři minuty.

89

Dedič vybojoval v souboji se Šuralem další roh, který Třinec využil pro pošetření drahocenného času. Slezanům se daří držet balon na útočné polovině.

88

Most se snaží pochopitelně tlačit před Palečka, ale to se mu příliš nedaří. Odkopává totiž právě třinecký brankář a do konce základní hrací doby chybí dvě minuty.

87

Most ještě naposledy střídá. V závěrečné fázi zápasu nahradí Zorana Danoského další srbský fotbalista Aleksa Andrejić. Mezitím bylo ohlášeno, že utkání sleduje 573 diváků.

86

Třinec právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné věci se dějí tady v Třinci! Domácí nejprve nevyužili penaltu, pak ovšem rohový kop rozehrával Tomeček! Ve vápně nalezl volného MARTINA MOTYČKU, který hlavou překonal Mandouse a zapříčinil výbuch radosti na tribuně stadionu – 1:0!

85

Malíř se do míče opřel vší silou, ale Mandous jeho ránu vyrazil před sebe a pak už celá situace dopadla pro Most rohovým kopem!

84

Byla nařízena penalta pro Třinec! To jsou věci na druhé straně! Joukl se uvolnil na pravé straně, Jakub Šural (MST) ho poslal k zemi, vidí žlutou kartu a ještě bude Malíř rozehrávat pokutový kop!

83

Dedič na půlící čáře zaváhal a založil protiútok hostů. Ten táhl Danoski, ale ještě před pokutovým územím ho skluzem zastavil Hloch.

82

S rohovým kopem Kurtaje si Třinečtí poradili, ke střele nepustili ani Danoského. Dalším centrem se pak prezentoval Chorvat Maruna, ale poslal míč jen daleko do zámezí.

FK Třinec – FK Baník Most 1909

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. Motyčka

Karty:   35. Hupka (TRI) – 84. Šural (MST), 90+4. Avdić (MST)

Neproměněná penalta: 85. Malíř (TRI), brankář Mandous zneškodnil

FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Tomeček, Motyčka, Hupka, Janoščin (69. Joukl) – Malcharek (78. Malíř), Smetana (61. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Bruk – Joukl, Malíř, Čelůstka, Ceplák, Gajdošík, Dedič.

FK Baník Most 1909: Mandous – Běloušek (69. Maruna), Šural, Avdić, Řehák – Wermke (64. Veselinović), Schut (C), Fall, Kurtaj – Danoski (87. Andrejić), Jiří Procházka. Trenér: Pavel Medynský.
Náhradníci: Divković – Maruna, Kotlan, Veselinović, Andrejić, Koukal, Koudelka.

Rozhodčí: Martin Nenadál – Marek Pilný, Petr Vysloužil

Diváci: 573