Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim

3:1

konec (2:0)

07.03.2015, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Martin Doležal

Tipsport: 2.4 3.43 2.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Druhé dějství už nebylo tak atraktivní, jako to první. I přes to jsme se ale dočkali dalších dvou gólů. Domácí navýšili už narozdíl tří gólů, když se v 54. minutě prosadil Choupo-Moting. Hosté se nevzdali, avšak snížili až v 73. minutě a nezbyli jim síly na žádný závěrečný nápor. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (17:51:27)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Hraje se totiž na útočné polovině domácích a hráči v modrém nevypadají, že by způsobili kolaps, v němž inkasovali dva góly během pát vteřin.

90

Nastavují se dvě minuty. To už Hoffenheimu stačit nebude.

88

Velice důležitý zákrok Wellenreuthera! Firmino se dostal až k malému vápnu, kde v bezprostřední blízkosti trefil náruč domácího gólmana.

87

Na výsledku nic nezměnil ani rohový kop prohrávajícího celku. Schalke se soustředí už pouze na defenzívu a zatím se mu to daří.

86

Hodně nebezepečně vypadala standardní situace hostů ze střední vzdálenosti. Po centru hlavičkoval Kim zády k brance, ale nad svatyni domácích.

84

Následně mění hráče také domácí strana. Odchází Huntelaar a na posledních pár minut okusí trávník Matip.

83

Další střídání na straně hostů. Do hry se podívá Amiri, který nahradí odstupujícího Polanského.

82

Aktivní Meyer se následně dostal do šestnáctky, když si od postranní čáry naběhl na přihrávku. Poté hledal Huntelaara, ale ten pálil nepřesně.

81

Po zajímavém centru vyslal dobrou hlavičku Meyer. Míč mířil do míst, kde bylo volné místo, ale Baumann se včasně přemístil.

79

V něm se do zakončení dostal sám Choupo-Moting, který zužitkoval centr Barnetty, avšak balón poslal těsně vedle branky.

78

Choupo-Moting to zkoušel individuálně a ačkoliv se do zakončení nedostal, vybojoval pro svůj tým alespoň rohový kop.

77

Přeci jen inkasovaný gól s psychikou Schalke zamával. Domácí už nejsou v zadních řadách tak semknutí, jako v předchozí fázi.

76

Do dalšího útoku se hnal Volland. Vypadalo to, že se zmiňovaný hráč dostane do zakončení, ale v poslední chvíli dostal přihrávku na paty.

75

Tak závěru zápasu by mohl být ještě hodně zajímavý. Gól hosty logicky nakopl a ve fotbale není nereálné vstřelit dva góly během patnácti minut.

Kevin VOLLAND - 3:1

73

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Z následného protiútoku přichází snížení a možná nás čeká ještě drama! KEVIN VOLLAND si naběhl na střed velkého vápna, kde vystřelil přes obránce a trefil volný prostor na levé straně. Domácí brankař měl zakrytý výhled a na jeho ránu tak nestihl zareagovat.

72

Barnetta se postaral o roh a na vzdálenější tyči našel Neustdatera. Ten chtěl vypálil z první, avšak míč netrefil.

FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Fuchs (Höger), 41. Meyer (Choupo-Moting), 54. Meyer (Choupo-Moting) – 73. Volland

Karty:   17. Fuchs (SCH) – 12. Strobl (HOF)

FC Schalke 04: Wellenreuther – Höwedes, Ayhan, Nastasić, Neustädter – Barnetta, Fuchs (35. Učida) – Höger (56. K-P. Boateng), Meyer – Choupo-Moting, Huntelaar (84. Matip).
Náhradníci: Wetklo – Goretzka, K-P. Boateng, Sam, Sané, Učida, Matip.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck, Strobl, Bičakčić, Kim Džin-Su – Schwegler, Polanski (83. Amiri) – Volland, Firmino, Zuber (61. Szalai) – Modeste (46. Abraham).
Náhradníci: Grahl – Schipplock, Toljan, Abraham, Salihović, Szalai, Amiri.

Rozhodčí: Dankert – Hacker, Rohde