Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – Évian Thonon Gaillard

1:0

konec (0:0)

23.04.2014, 18:30 • Parc des Princes, Paříž • Martin Dvořák

Tipsport: 1.18 7.5 17.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (20:23:40)
Je dobojováno! PSG nakonec vydřelo "povinnou" výhru nad Évianem, byť brankou až v osmadevadesáté minutě a po velmi rozpačitém výkonu, ovšem na to se historie ptát nebude. Důležité je, že si domácí připisují tři body a nyní jsou již opravdu velmi blízko ligovému titulu, o kterém však již nikdo nepochybuje. Évian dnes na hřišti předvedl velmi slušný výkon, hlavně v prvním poločase. V tom druhém se hosté více soustředili na defenzivu, navíc se museli od 60. minuty obejít bez vyloučeného Abdallaha, což se na jejich hře také "podepsalo".

Konec zápasu.

90+3

Poslední minuty dnešního utkání, domácí již dohrají tento zápas a připíší si další tři body, které je přiblíží k titulu.

90+3

Naopak, nyní se musí fotbalisté Évianu bránit, ovšem Lucas nedokázal zpracovat míč na levé straně, ten končí mimo hrací plochu.

90+2

Hosté to ještě zkouší, ale po přechodu přes půlící čáru se jim nedaří udržet míč.

90+1

Rozhodčí nastaví ještě tři minuty nad rámec základní hrací doby.

90

Hodně smolný závěr zápasu pro Évian, který byl hodně blízko velmi dobrému výsledku, kterým by bezbranková remíza z Parku Princů rozhodně byla!

89

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
No vida, tak přece jenom to domácím vyšlo! BLAISE MATUIDI si z levé strany nabíhá na přesný pas Lucase a po pár krocích proniká do vápna Évianu, kde v pádu, přízemní střelou, mezi nohy, překonává padajícího gólmana Hansena.

88

Jsme v samém závěru zápasu, domácí se ještě snaží, ale v podání PSG je to již více o křeči, než o čemkoliv jiném...

86

Žlutou kartu dostává Yohan Cabaye (Paris Saint-Germain) za ostrý skluz proti nohám hostujícího Rubéna, kterému stále krvácí místo na hlavě, které si nechával již několikrát ošetřovat.

86

Lavezzi s míčem na levé straně, u pokutového území Évianu, zkouší odcentrovat, ale trefuje pouze stojícího obránce soupeře.

85

Na branku hostů se valí další útočná akce domácích, i tentokrát mohou hosté zůstat v klidu.

84

Lavezzi zahrál rukou v pokutovém území Évianu při pokusu o přechod přes bránícího Sabalyho a tím útočná akce PSG končí.

84

To byl zřejmě nějaký pokus o signál v podání PSG, ale hodně nezvládnutý, míč končí mimo pokutové území a hosté se osvobozují.

83

Nyní domácí rozehrají volný kop ze vzdálenosti zhruba dvaadvaceti metrů.

81

Olivier Sorlin (Évian Thonon Gaillard) musel faulovat Thiaga Silvu, který by jinak šel sám na gólmana, zasloužená žlutá karta.

82

Koncovka v podání fotbalistů PSG je dnes opravdu žalostná... domácí mají velký tlak, ale ani z jedné své šance zatím skórovat nedokázali.

81

Matuidi nedokázal trefit branku z místa pokutového kopu! Obrovská šance PSG, co víc si domácí mohou přát?

Paris Saint-Germain – Évian Thonon Gaillard

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 89. Matuidi (Lucas)

Karty:   48. Verratti (PSG), 78. Matuidi (PSG), 86. Cabaye (PSG) – 51. Abdallah (EVA), 81. Sorlin (EVA)   60. Abdallah (EVA)

Paris Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Marquinhos, Silva (C), Digne – Cabaye, Verratti (69. Matuidi), Rabiot (57. Lucas) – Pastore (78. Ménez), Cavani, Lavezzi.
Náhradníci: Douchez – Camara, Maxwell, Jallet, Matuidi, Lucas, Ménez.

Évian Thonon Gaillard: Hansen – Abdallah, Mensah, Cambon, Sabaly – Wass, Sorlin (C), Tié Bi (70. N'Sikulu) – Benezet (54. Rubén), Barbosa (64. Koné), Bérigaud.
Náhradníci: Laquait – Angoula, Koné, Bertoglio, Boccara, N'Sikulu, Rubén.

Rozhodčí: Lesage – Zitouni, Denis