Menu

Další

Oktagon MMA

Tomáš Hron – Fred Sikking

před událostí

21.09.2024, 20:00 • Winning Group Arena, Brno • Matyáš Kotlan

Tomáš "Rattlesnake" Hron
Bilance: 100 výher / 28 porážek / 3 remízy (OKTAGON: 0 výher / 2 porážky / 0 remíz)


Obrovská česká postojářská legenda míří do Brna ukončit svou veleúspěšnou kariéru. V ní totiž získal hned 10 světových titulů a stal se šampiónem několika organizací. Největší vrchol byl v podobě probojování se do slavné Glory, jelikož zde působil jako první Čech. Hron ve své kariéře zvládl už více než 130 zápasů, z toho dva stihl v rámci OKTAGONU. A vzpomínky na ně nejsou optimální, protože dorazily dvě porážky. To bude chtít napravit na domácí půdě se Sikkingem, jehož už jednou zvládl skolit. Navíc chce svou bohatou kariéru zakončit vesele s českými fanoušky. (14:19:45)
Fred Sikking
Bilance: 57 výher / 28 porážek / 1 remíza (OKTAGON: 0 výher / 0 porážek / 0 remíz)


Velezkušený čtyřiačtyřicetiletý vstupuje ve vysokém věku do své premiéry pod žlutočernou organizací. Nizozemec má obrovské zkušenosti z ringu a navíc je také zapsán jako Glory bojovník. Fred toho opravdu zažil hodně, jelikož je trojnásobným mistrem světa. Dále se v K-1 stal šampiónem v prestižních zemí jako Nizozemsko a Thajsko. Teď ho čeká v Brně náročná zkouška proti Hronovi, se kterým shodou okolností už jednou padl. Toto zklamání mu bude chtít vrátit a poslat ho do hořkého důchodu.
Krásný sobotní večer z jihomoravského Brna! Winning Group Arena v tomto městě bude od 18:00 hostit 61.turnaj největší československé organizace OKTAGON MMA. Právě toto místo patří jedním k nejdůležitějším pro tento cirkus, a tak je připravena velice našlapaná a světová karta. V ní sice neuvidíme titulovou bitvu, ale čekají nás zde souboje v Tipsport Gamechangeru, navrátilců z UFC nebo také uvidíme konec jedné velké kariéry. My jsme si pro vás připravili hned sedm atraktivních zápasů. Prvním z nich bude vrchol Prelims karty, který podle pravidel UNDERGROUND obstará legenda Tomáš Hron, jemuž se postaví Fred Sikking.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

Tomáš Hron – Fred Sikking

před událostí