Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Česko – Německo

2:1

konec (1:1)

02.07.2023, 14:15 • Donau Sportcentrum, Vídeň • David Bochňák

Vstup do Mistrovství světa lékařských týmů naší reprezentaci vyšel na jedničku! Hned na úvod je totiž čekal velmi těžký soupeř, reprezentace Německa. Hned ve třetí minutě jsme šli do vedení po brance Daniela Točika. Ke konci poločasu dokázalo Německo vyrovnat a bylo jasné, že druhý poločas nabídne dramatickou podívanou. V druhém poločase se hrálo opatrně, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a rozuzlení přišlo zhruba pět minut před koncem, kdy se prosadil Roman Hála a zajistil tak českému týmu tři body do tabulky! Další zápas odehraje naše reprezentace hned zítra, a to od 9:45 proti Kolumbii. (15:55:17)

80

Konec zápasu.

80

Poslední nákop Německa dokázala obrana pohlídat a tohle vypadá pro naši reprezentaci dobře!

79

Německo se snaží o závěrečný nápor, obrana Česka je zatím pozorná.

78

Naši hráči jsou stále na míči, nyní to zkusil Šindelář přímou střelou, ale i tentokrát vyšel z této akce lépe brankář Německa.

77

Další skvělý zákrok Mencla, který v samém závěru vydává ze sebe všechnu sílu a získává pro náš tým míč.

76

Mencl faulovaný a sbírá cenné vteřinky pro náš tým. Standartní situaci rozehrál sám faulovaný hráč a střelou prověřil brankáře Německa, který byl pozorný.

75

Pět minut do konce předepsaného času, Česko drží nejtěsnější vedení.

74

Česko právě vstřelilo branku! Povedená akce přichází na straně naší reprezentace a jdeme před koncem do vedení! Na polovině hřiště se o kombinaci postaralo duo Vinkler – Hladiš, druhý jmenovaný poslal centr do vápna, na který si naběhl ROMAN HÁLA, který uklidil míč do branky! – 2:1.

72

Hra je v posledních minutách neuspořádaná a vidíme chyby na obou stranách. Zřejmě v tomto zápase rozhodne jedna povedená akce.

70

Deset minut do konce utkání, oba týmy bojují o zisk bodů. Na jednu stranu chtějí oba týmy urvat vítězství na svou stranu, na druhou stranu ale i bod je důležitý do dalších bojů.

66

V obraně dobře pracující Hladiš odvrací míč do bezpečí. Čas se nám přehoupl do poslední patnáctiminutovky.

65

Německo dává o sobě znovu víc vědět, mají k dispozici rohový kop.

63

Po delší době ve větší roli brankář Apostopoulos, který dobrým výběhem zažehnal nebezpečí.

61

Hlouch vybojoval standartní situaci pro náš výběr, pomezní rozhodčí ale signalizuje ofsajdové postavení a brankář Německa je tak bez práce.

58

Další karta na straně Česka. Tvrdý zákrok Chmely oceňuje hlavní rozhodčí žlutou kartou.

54

Vidíme velmi bojovné utkání, ani jeden z týmů nedaruje tomu druhému nic zadarmo. Na rozjezd pro Česko nic jednoduchého.

50

Druhý poločas zatím toho tolik nenabídl, střídají se nepřesnosti na obou stranách. Brankář Apostopoulos zatím bez výraznější práce.

Česko – Německo

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 3. Točik, 74. Hála – 37. Schlesser

Karty:   16. Bořke (CZE), 58. Chmela (CZE)

Česko: Apostopoulos (Pavelka) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar

Německo: Wiesenberg, (V. Krutsch) – Absaghen, Becher, Aufschneider, Darowski, Heising, Mackes, Schläfer, Tkatschenko – Wittmann, Absagen, Bartolomä, Comoretto, Ehleiter, Schlesser, Pink-Bogesits – Endres, W. Krutsch, Bargello