Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

AS Monaco – Toulouse FC

1:2

konec (0:0)

03.06.2023, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • 38. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.37 5.79 7.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je hotovo, je dobojováno. Ve francouzské nejvyšší soutěži je definitivně o všem rozhodnuto. V soutěži vítězí odskočené PSG a dnes se také rozhodlo o tom, že Rennes a Lille postoupí do evropských pohárů, kde doplní další týmy. Naopak Monaco zůstává před branami, jelikož nestačilo na Toulouse. Knížecí klub prohrával, dokázal vyrovnat, ale následně zahodil několik šancí a v závěru inkasoval.

Zatímco Toulouse je šťastné, tak Monaco smutné. Tímto se tak loučím se všemi čtenáři a budu se na vás těšit v následujícím ročníku Ligue 1 Uber Eats. (22:55:40)

90+6

Konec zápasu.

90+5

Žlutá karta pro tým Toulouse FC (Rhys Healey).

90+4

90+4. Rhys HEALEY - 1:2

90+4

Toulouse právě vstřelilo branku!
O nepostupu Monaca do evropských pohárů je definitivně jasno! Za obranou domácího mužstva se nacházel RHYS HEALEY, který neměl rychlost, a tak vystřelil. Balon po zemi zajel přesně zamířil k levé tyči – 1:2.

90+3

Z hranice vápna se do balonu opřel Mohamed Camara, jenž vybojoval rohový kop. Před branku hostujícího celku se tak přesouvají všichni hlavičkáři.

90+2

Wissam Ben Yedder posunul míč na lépe postaveného Edana Diopa, který se do míče opřel a po zemi jej poslal kousek vedle pravé tyče!

90+1

Ještě pět minut má Monaco na to, aby rozhodlo o svém vítězství a tím také o možnost hrát v příští sezoně v evropských pohárech.

90

Střídání v týmu AS Monaco:
ze hřiště odchází Breel Embolo, přichází Kevin Volland.

89

Obrovskou chybu předvedl Alexander Nübel, který byl později u balonu, a tak si ho Zakarjá Abúchlál v pohodě obhodil a dovedl míč do branky. Ovšem v tu chvíli šel praporek pomezní rozhodčí nad hlavu!

88

Toulouse po zisku míče mířilo do otevřené obrany a mohlo vytěžit daleko více. Jenomže proti byl zkušený Guillermo Maripán, jenž balon získal a vyvezl na útočnou polovinu.

87

Střídání v týmu Toulouse FC:
ze hřiště odchází Fares Chaibi, přichází Rhys Healey.

87

Tlak Monace je přerušený, protože jeden z hostujících hráčů se posadil na trávník a potřebuje vystřídat.

85

Dlouhou dobu kombinuje domácí tým kolem soupeřovy šestnáctky. Dalším centrem se prezentoval Ruben Aguilar, který našel pouze soupeře.

83

Za nerozhodného stavu jdeme do koncovky zápasu! Právě Monaco mohlo jít do vedení, ovšem zakončení z levé strany vápna zamířilo znovu jen do tyče!

81

Před branku Monaca se probojoval Zakarjá Abúchlál, který se ochotně potácel na trávník. Hlavní rozhodčí ihned ukazovala, aby se kopalo od branky.

80

Zpoza vápna natáhl ke střele střídající Maghnes Akliouche, který trefil levou tyčku hostující branky. Monaco mohlo velmi rychle přetočit stav na svou stranu.

78

78. Wissam Ben Yedder - 1:1

78

Monaco právě vstřelilo branku!
Centr z hranice vápna mířilo na zadní tyč, odkud hlavou zakončoval Breel Embolo. Jeho pokus rukou vytáhl Maxime Dupé a před WISSAMEM BENEM YEDDEREM už byla prázdná branka – 1:1. Asistence: Breel Embolo.

AS Monaco – Toulouse FC

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Ben Yedder (Embolo) – 71. Abúchlál, 90+4. Healey

Karty:   12. Aguilar (ASM) – 58. Sierro (TOU), 90+5. Healey (TOU)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 9:9. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:11.

AS Monaco: Nübel – Aguilar, Disasi, Maripán, C. Henrique – Vanderson (77. Akliouche), Yo. Fofana, Mo. Camara, Minamino (53. E. Diop) – E. Ben Seghir (53. Embolo, 90. Volland) – Ben Yedder (C).
Náhradníci: Didillon – Okou, Matsima, Matazo, Magassa.

Trenér: Clement

Toulouse FC: Dupé (C) – Kamanzi, Rouault, L. Costa, M. Diarra – Birmančević (60. Abúchlál), Sierro – Onaiwu (60. Ratão), Genreau (60. van den Boomen), Suazo – Chaibi (87. Healey).
Náhradníci: Haug – Nicolaisen, Dallinga, Desler, Aradj.

Trenér: Montanier

Rozhodčí: Frappartová – Nicolosiová, Coppolaová