Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

San Marino – Severní Irsko

0:2

konec (0:1)

23.03.2023, 20:45 • Stadio Olimpico di San Marino, Serravalle • Skupina H • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 35.0 12.6 1.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (22:59:12)
Pro oba celky bude kvalifikace pokračovat v neděli. Celek kouče Michaela O'Neilla v Belfastu přivítá Finsko, zatímco San Marino čeká cesta do Slovinska.
Dohráno! Severní Irsko na úvod kvalifikace splnilo svou jihoevropskou misi a ze San Marina veze hladkou výhru 2:0. Outsider sice svému soupeři nepřenechal tři body bez boje a snažil se mu vzdorovat, za celé utkání se mu ale nepodařilo pořádně ohrozit jeho svatyni. Hosté si pak vypracovali šancí hned několik, přičemž dvě z nich skončily zásahy. Pod oba se podepsal Dion Charles.

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 16:9.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Je to tak, podle VARu vše proběhlo dle pravidel. Charles tak nedostane šanci završit hattrick.

90+1

Di Maio ve vápně poslal na trávník Charlese! Severoirští fanoušci chtějí penaltu, ta ale podle všeho nejspíš udělena nebude...

90

Utkání se protáhne o tři minuty.

89

Benedettini lapil hostující centr zleva a padl na míč, čímž ukrojil pár sekund ze zbývajícího průběhu hry. Za malou chvíli se v Serravalle rozjede nastavení.

88

Tosi balón předvídatelně zahrál do vápna, kde se po něm natahovalo hned několik jeho spoluhráčů, ani jeden z nich ho ale nezvládl nasměrovat na bránu.

87

Ale pozor, po Bradleyho faulu na Vitaoliho uvidíme standardku, která by potenciálně mohla být nebezpečná. Exekutorem bude podle všeho Tosi.

86

Di Maio krátkou přihrávkou k postranní čáře vyslal dopředu Cevoliho. Domácí se ještě snaží aspoň kosmeticky upravit skóre, vůbec se jim ale nedaří prorazit k brance Peacocka-Farrella.

85

Střídání v týmu San Marino:
ze hřiště odchází Nicola Nanni, přichází Matteo Vitaioli.

84

Magennis nabídl míč Bradleymu, na kterého se hned nalepili dva zadáci San Marina. Irský borec z následného zápolení o balón vyšel jako poražený.

83

Tosi ve vápně čistě odzbrojil dotěrného protihráče a okamžitě míč poslal daleko od šestnáctky, ve středovém kruhu ho následně zachytil jeden z hostů.

82

Střídání v týmu Severní Irsko:
ze hřiště odchází Ciaron Brown, přichází Isaac Price.

80

Thompson měl otevřenou pravou stranu hřiště, místo toho se ale rozhodl míč naservírovat na kopačku k levému rohu nabíhajícího Lewise. Irsko ovšem následně před vápnem nic moc nevymyslelo.

San Marino – Severní Irsko

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 24. D. Charles (Washington), 55. D. Charles (Lewis)

Karty:   43. C. Brown (NIR)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 16:9.

San Marino: E. Benedettini – Palazzi (C) (46. Tosi), Rossi (46. Cevoli), Di Maio, Fabbri – Lazzari, Capicchioni (72. Mi. Battistini), A. Golinucci, Ma. Battistini – F. Berardi (60. Rinaldi), Nanni (85. Vitaioli).
Náhradníci: Simoncini, S. Benedettini – D'Addario, Lunadei, M. Ceccaroli, Franciosi, Hirsch.

Trenér: Fabrizio Costantini.

Severní Irsko: Peacock-Farrell – C. Brown (82. Price), Cathcart (C), Ballard (67. McGeehan) – Lewis (73. Ferguson), Saville (73. Thompson), S. Charles, Bradley – McNair – Washington (67. Magennis), D. Charles.
Náhradníci: Southwood, C. Hazard – Hume, Toal, Goss, D. Taylor, Whyte.

Trenér: Michael O'Neill.

Rozhodčí: Bogár – Kóbor, Georgiou (HUN).