Menu

Další

Florbal

Výběr soupeřů 2023

konec

19.03.2023, 09:30 • Richard Wagner (@Groundhoppik), Martina Schoupalová

Zároveň se jednalo o poslední výběr sezony. Děkujeme za pozornost a nezapomeňte nadále sledovat play-off florbalových soutěží! (15:06:11)

VÝBĚR SOUPEŘŮ 20. BŘEZNA SKONČIL
Dvojice pro semifinále superligy:
Tatran Střešovice – Předvýběr.CZ Florbal MB
1.SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians

LSL

Výběr soupeřů pro semifinále Livesport Superligy skončil.

LSL

1.SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians
Klokani se po historickém postupu vydají do Ostravy. Vítkovičtí rytíři mají výhodu díky tomu, že v základní části v obou bitvách zvítězili, navíc budou začínat sérii na domácí půdě.

Úvodní klání se odehrálo na hřišti Bohemians a už v první třetině rytíři naznačili, kdo má větší hlad po triumfu. Po dvaceti minutách vedli Vítkovičtí už 5:0 a klokanům se ve zbytku střetnutí povedlo výsledek jen částečně zkorigovat. Z triumfu 8:5 se však radovali hráči ze severu Moravy.

Druhé střetnutí pak bylo ještě jednoznačnější. Bohemka šla sice do vedení po trefě Karla Petráka, ale pak přišla vítkovická smršť. Čtyřikrát se prosadil Adam Delong a rytíři nakonec vybojovali výhru 10:3. K triumfu je tehdy vedl okleštěný realizační tým. Vítkovice totiž krátce před tímto duelem odvolaly Pavla Bruse, současný trenér Daniel Folta nastoupil na lavičku až po této bitvě.

LSL

Druhou dvojici tak utvoří Vítkovice s Bohemians.

LSL

Tatran Střešovice – Předvýběr.CZ Florbal MB
Reprízu loňského superfinále uvidíme už v semifinále! Tatran sáhl po Mladé Boleslavi a bude chtít navázat na velmi povedené výsledky z dlouhodobé části Livesport Superligy i Poháru Českého florbalu.

V minulé sezoně oba celky dokráčely až do rozhodujícího duelu. Tentokrát cesta jednoho z nich skončí již mezi nejlepší čtveřicí. Favoritem by měl být Tatran, který v základní části naprosto dominoval a zvládl i všechny tři klání v dlouhodobé části.

Nejprve si z Mladé Boleslavi odvezl triumf 4:3, když zaznamenal rozhodující trefu v přesilovce Martin Šindelář. Další dvě klání byla jasnou záležitostí Střešovic. Ty nejprve ve čtvrtfinále poháru zdolaly Středočechy 9:6, když ve 52. minutě vedly už 8:2. O pár dní později si Tatran připsal ještě vyšší výsledek – tehdy druhou Boleslav rozstřílel 11:1.

LSL

Tatran si vzal Mladou Boleslav!

LSL

Svého soupeře si vybírá Tatran. Na výběr má z celků Bohemians a Mladé Boleslavi.

LSL

Výběr soupeřů pro semifinále Livesport Superligy začal.

VÝBĚR SOUPEŘŮ 20. BŘEZNA ZAČAL.
SITUACE PŘED VÝBĚREM 20. BŘEZNA

V pondělí od 15.00 bude probíhat výběr soupeřů pro semifinále Livesport Superligy. Čtvrtfinále jasně ovládly týmy, jimž patřily po základní části příčky v nejlepší čtveřici.

Vybírat si bude střešovický Tatran, jenž si poradil v sérii s Královskými Vinohrady. Ze druhého místa budou na svého soupeře čekat florbalisté z Vítkovic, kteří si poradili s houževnatými Black Angels.

Střešovičtí budou moci sáhnout po jednom z dvojice Mladá Boleslav – Bohemians. Úřadující šampion zvládl hodně těsnou sérii s pražskou Spartou, klokani pak zdolali v pražském derby Chodov.
Další výběr soupeřů bude následovat po skončení čtvrtfinále Livesport Superligy a bude se jednat o poslední výběr sezony. Na programu bude v pondělí 20. března.

VÝBĚR SOUPEŘŮ 19. BŘEZNA SKONČIL.

1LJ

Dvojice pro semifinále play-off 1. ligy juniorek

FBS Olomouc – BLACK ANGELS
FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FbŠ Bohemians

1LJ

Výběr soupeřů pro semifinále 1. ligy juniorek skončil.

1LJ

Druhou dvojici tak tvoří Chodov a Bohemians.

1LJ

Olomouc sáhla po třetích Black Angels!

Výběr soupeřů 2023

konec

Zpět na online


Statistiky:
Program výběru soupeřů 2023
Níže najdete kalendář všech výběrů soupeřů. Některá data se mohou posouvat v závislosti na vývoji předchozích sérií.
JIŽ VYBRÁNO
Národní liga – západ (čtvrtfinále)
CE soutěž juniorů (1. kolo)
Národní liga – východ (čtvrtfinále)
Extraliga žen (čtvrtfinále)
1. liga mužů (čtvrtfinále)
1. liga juniorek (osmifinále)
CE soutěž juniorů (osmifinále)
Livesport Superliga (čtvrtfinále)
1. liga juniorek (čtvrtfinále)
Extraliga žen (semifinále)
1. liga juniorek (semifinále)
Livesport Superliga (semifinále)