Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MFK Ružomberok – MKS Puszcza Niepołomice

0:0

zrušeno (-:-)

05.02.2023, 14:00 (nejistý čas) • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Ján Kmeť sk

Prípravný zápas s poľským klubom MKS Puszcza Niepolomice je napokon z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok zrušený a neuskutoční sa ani v náhradnom nedeľnom termíne. (13:03:59)
V centre dolného Liptova budeme sledovať prípravné stretnutie medzi klubmi MFK Ružomberok a MKS Puszcza Niepolomice.

Hostia z klubu MKS Puszcza Niepolomice zimujú v druhej najvyššej poľskej súťaži na druhom mieste. Pokiaľ by si udržali túto pozíciu aj po jarnej časti, postúpili by do Ekstraklasy. Aktuálne majú na svojom konte 34 bodov. Strácajú tak tri body na prvý LKS Lodž a pred tretím Ruchom Chorzów majú dvojbodový náskok.

Domáci Ružomberok získal počas jesene v najvyššej slovenskej súťaži 24 bodov a pred začiatkom ligovej jari mu patrí piata priečka. Od štvrtej Podbrezovej ho delí päť bodov a oproti šiestej Žiline má o dva body viac. Sobotný duel je pre Liptákov generálkou pred štartom Fortuna ligy. V doterajšom priebehu zimnej prípravy doma remizovali s Považskou Bystricou 1:1. Následne sa predstavili na štadiónoch svojich súperov. V Maďarsku prehrali s ZTE FC Zalaegerszeg 0:1, remizovali s klubom Szombathelyi Haladás 2:2 a v Poľsku remizovali s tímom Zaglebie Sosnowiec 3:3.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

MFK Ružomberok – MKS Puszcza Niepołomice

0:0

zrušeno (-:-)

Zpět na online