Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Werder Brémy – VfL Wolfsburg

2:1

konec (1:0)

28.01.2023, 15:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • 18. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.51 3.83 2.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Werderu ukončili sérii čtyř porážek v řadě a navíc proti svému rivalovi ze severu. Wolfsburg toho příliš mnoho nepředvedl a dvěma góly ho navíc poslal do kolen Niclas Füllkrug. Kevin Paredes sice dokázal snížit, to už ale bylo příliš pozdě. Konečný výsledek utkání. Werder Brémy 2 WfL Wolfsburg 1. (17:34:29)

90+8

Konec zápasu.

90+6

Mitchell Weiser byl teď faulován v blízkosti rohového praporku a poté se strhla velká strkanice. Mitchell Weiser a Mickey van de Ven viděli žlutou kartu. Konec?

90+4

Josuha Guilavogui se ocitl ve vlastním pokutovém území pod tlakem a navíc byl úplně poslední, situaci ale zvládl vyřešit a rozehrál směrem k postranní čáře. Stav 2:1.

90+2

Marco Friedl byl nyní potrestán a viděl žlutou kartu.

90+1

Nad rámec dnešního zápasu bylo nastaveno 6 minut.

90

Wolfsburg právě vstřelil branku! KEVIN PAREDES se po rohovém kopu VfL nádherně opřel do odvráceného míče a jeho pohotová přízemní střela zapadla ke vzdálenější pravé tyči – 2:1!

89

Eren Dinkci si naběhl na vzdálenější levé tyči na krásný přetažený centr z pravého křídla, jenže byl v příliš ostrém úhlu a jeho následné zakončení skončilo mimo.

86

Niko Kovač není s dosavadním průběhem zápasu pochopitelně vůbec spokojený a viděl žlutou kartu.

84

Wolfsburg rozjel pěknou kombinační akci a přišla prudká přízemní rána zpoza šestnáctky, nádherně se do ní ale položil Christian Groß a obětavě ji zablokoval. Stále 2:0.

82

Střídání v týmu VfL Wolfsburg:
ze hřiště odchází Jonas Wind, přichází Gian-Luca Waldschmidt.

82

Střídání v týmu VfL Wolfsburg:
ze hřiště odchází Patrick Wimmer, přichází Kevin Paredes.

80

Střídání v týmu Werder Brémy:
ze hřiště odchází Jens Stage, přichází Miloš Veljković.

77

Werder právě vstřelil branku! Mitchell Weiser poslal u pravé tyče nádherně míč pod sebe a NICLAS FÜLLKRUG poté z blízkosti propálil vše, co mu stálo v cestě! Jeho druhý gól v zápase. Brémy vedou 2:0. Asistence: Mitchell Weiser.

75

Do konce dnešního zápasu zbývá odehrát něco málo přes patnáct minut a Werder se snažil něco vymyslet na levém křídle, jenže následný centr skončil v zámezí.

71

Ještě před střídáním na straně Werderu domácí rozehráli rohový kop a agilní Niclas Füllkrug hlavičkoval těsně vedle vzdálenější pravé tyče!

71

Střídání v týmu Werder Brémy:
ze hřiště odchází Marvin Ducksch, přichází Eren Dinkci.

71

Střídání v týmu Werder Brémy:
ze hřiště odchází Anthony Jung, přichází Lee Buchanan.

Werder Brémy – VfL Wolfsburg

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Füllkrug (pen.), 77. Füllkrug (Weiser) – 90. Paredes

Karty:   39. Stark (BRM), 90+2. Friedl (BRM), 90+6. Weiser (BRM) – 67. Baku (WOF), 86. Niko Kovač (WOF), 90+6. van de Ven (WOF)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:12.

Werder Brémy: Pavlenka – Pieper, Stark, Friedl (C) – Groß – Weiser, Stage (80. Veljković), Schmidt (62. Grujev), Jung (71. Buchanan) – Füllkrug, Ducksch (71. Dinkci).
Náhradníci: Zetterer – Chiarodia, Burke, Salifou, Mbom.

Trenér: Ole Werner

VfL Wolfsburg: Casteels – Baku, Bornauw, van de Ven, Otávio (69. Lacroix) – Wimmer (82. Paredes), Svanberg, Arnold (C), Gerhardt (46. Guilavogui), J. Kamiński (46. Marmúš) – Wind (82. Waldschmidt).
Náhradníci: Pervan – Fischer, Franjić, M. Philipp.

Trenér: Niko Kovač

Rozhodčí: Daniel Siebert. Asistenti: Jan Seidel, Rafael Foltyn. Čtvrtý rozhodčí: Florian Heft. VAR: Gunter Perl. AVAR: Markus Schuller