Menu

Fotbal

Anglický Ligový pohár

Southampton FC – Newcastle United

0:1

konec (0:0)

24.01.2023, 21:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Semifinále • Milan Huppert

Tipsport: 5.54 3.62 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:7. (23:07:39)
Newcastle udělal důležitý krok pro postup do finále, když v prvním semifinálovém klání zvítězil na půdě Southamptonu 1:0 a vytvořil si tak skvělou výchozí pozici pro domácí odvetu.

Jediný gól střetnutí padl v 73. minutě, kdy po výborné práci Isaka napálil míč do odkryté brány Joelinton, jemuž v první půli nebyla uznána trefa pro hru rukou a krátce před regulérním gólem trestuhodně minul odkrytou svatyni soupeře. Domácí odpověděli o necelé dvě minuty později, jenže ani zásah Adama Armstronga neplatil pro hru rukou. Svatí se nadechovali k závěrečnému náporu, jenže ten jim překazil vlastní spoluhráč Duje Ćaleta-Car, jenž si za faul na Saint-Maximina vysloužil druhou žlutou, a tedy červenou kartu. Závěrečné minuty byly pořádně vyhrocené, skóre se již neměnilo.

Odveta v St. James‘ Parku se uskuteční 31. ledna, úvodní výkop je stanoven na 21 hodin.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Takticky vyřešil Mohammed Salisu situaci skvěle, protože moc dobře věděl, že by další průnikový pas na Isaka nezastavil. Švéda zezadu stáhl za dres, žlutá karta je v tomto případě přijatelným trestem.

90+5

Pěknou přihrávku za obranu obdržel Alexander Isak. Kličkou po pravé ruce vyřadil ze hry vyběhnuvšího Bazunua, z úhlu ovšem vystřelil jenom do boční sítě.

90+4

Po levém křídle nastartoval motory Samuel Edozie. Pronikl až do vnitra pokutového území, kde kličkou na střed nevyzrál na Burna.

90+3

Brazilský středopolař Bruno Guimarães si mylně myslel, že Jacob Murphy naběhne za obranu. Dvakrát tento čin naznačil, jenže ve finále zůstal stát.

90+2

Domácí hráči tuší, že vyrovnat v deseti lidem je hodně těžký úkol, a že je důležité hlavně neinkasovat druhou branku, čímž by se zase o něco vzdálily šance na proniknutí do finále. Romeo Lavia po zisku míče volil dlouhý odkop do bezpečí.

90+1

Bruno Guimarães už mohl střílet, ale ještě volil přihrávku po pravé ruce na Jacoba Murphyho, jehož tvrdá rána rozvlnila pouze boční síť.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

89

Kieran Trippier vyzkoušel přímou střelu na bránu. Gabin Bazunu kontroloval kulatý nesmysl očima, ten se vznesl těsně nad břevno.

88

Střídání v týmu Southampton FC:
ze hřiště odchází Kyle Walker-Peters, přichází Jan Bednarek.

87

Koncovka je hodně vyhrocená. Dujemu Ćaletu-Carovi se ze hry evidentně nechce, ale nemá na výběr. Jacob Murphy tomu navíc moc nepřidává, soupeři potupně mává na cestu do šatny.

86

86. Ćaleta-Car si za podražení Saint-Maximina vysloužil druhou žlutou, a tedy červenou kartu

86

Velká komplikace pro Southampton, který zbytek střetnutí odehraje v deseti lidech! Duje Ćaleta-Car totiž zastavil rozběhnutého Sainta-Maximina podražením, o druhé žluté kartě pro chorvatského stopera nebylo pochyb. Následně došlo k rozmíšce mezi ním a Brunem Guimarãesem, Brazilec si za zbytečnou aktivitu vykoledoval první žlutou kartu na své konto.

85

Utkání pokračovalo standardkou The Magpies. Balón čechral do vápna Kieran Trippier, jenže do prostoru, kde neměl žádného spoluhráče. Pro kulatý nesmysl si vyběhl brankář.

84

Po přerušení hry došlo k potyčce, v níž byli nejaktivnější Lyanco a Allan Saint-Maximin, arbitr Atwell oběma horkým hlavám ukázal žlutou kartu.

83

Duje Ćaleta-Car dostal složitou malou domů pod tlak Gavina Bazunua, který odkopem trefil Alexandera Isaka, od švédského útočníka se balón odrazil mimo hrací plochu.

82

Střídání v týmu Southampton FC:
ze hřiště odchází Ibrahima Diallo, přichází Romeo Lavia.

81

Marně chtěl Alexander Isak rohový kop. Salisua sice nastřelil, ale kulatý nesmysl se ještě vrátil do jeho levé nohy a až pak zamířil za brankovou čáru.

80

Tlak Jonesovy družiny pokračuje. Ibrahima Diallo si narazil se Samuelem Edoziem, načež nahrával mimo dosah Adama Armstronga.

79

Domácí celek se musí nadále hnát za vyrovnáním, zůstává ve ztrátě jednoho gólu. Centr Lyanca od pravé lajny pohlídal Sven Botman.

78

Střídání v týmu Newcastle United:
ze hřiště odchází Miguel Almirón, přichází Jacob Murphy.

77

77. Branka neplatila pro hru rukou i na domácí straně

77

Hrál! Trefa Adama Armstronga neplatí, protože se mu míč v jeden moment skutečně odrazil od levé ruky. Jednalo se o nechtěný zásah, ale na to se pravidla neptají.

76

Tak pozor! Ještě se zkoumá, zda skórující Adam Armstrong náhodou nehrál míč rukou.

75

Odpověď The Saints na sebe nenechala dlouho čekat! Ward-Prowseův centr prodloužil Adams za sebe na Edozieho, jenž vracel do ohně a byl to ADAM ARMSTRONG, kdo přetlačil Burna a šťastně nasměroval míč za brankovou čáru.

73

73. JOELINTON - 0:1

73

Newcastle právě vstřelil branku!
Bezbrankové skóre prolomeno a trefuje se favorizovaný Newcastle! Alexander Isak si u lajny pohrál s Ćaletou-Carem a po pravé straně se prohnal až do do šestnáctky, odkud přihrál do malého vápna volnému JOELINTONOVI. Brazilec v další tutovce nezaváhal, odkrytou pravou část brány trefil s přehledem.

72

Za prudkým centrem Kierana Trippiera spěchal Miguel Almirón. Vracející se Duje Ćaleta-Car nepředvedl nejjistější obranný zákrok, naštěstí pro něj míč nasměroval k nohám spoluhráče Lyanca.

71

Centr Jamese Warda-Prowse měl oči a Sven Botman měl co dělat, aby před Carlosem Alcarazem odvrátil míč alespoň na rohový kop.

70

Čistý trestní rejstřík už nemá ani Newcastle. Jeho prvním hráčem potrestaným žlutou kartou je Kieran Trippier, podražením zastavil po levé lajně sprintujícího konkurenta.

69

Fotbalisté v bílých dresech drží balón kolem poloviny hřiště. Nadále platí, že domácí jsou ve druhé půli aktivnější, žádnou ze svých šancí však zatím v gól přetavit nedokázali.

68

Čerstvý Allan Saint-Maximin se hned zapojil do hry. Nabral velkou rychlost po pravé lajně, kde ho nakonec tělem zpacifikoval Kyle Walker-Peters.

67

Střídání v týmu Newcastle United:
ze hřiště odchází Calum Wilson, přichází Alexander Isak.

67

Střídání v týmu Newcastle United:
ze hřiště odchází Joe Willock, přichází Allan Saint-Maximin.

67

67. Pope pokryl i další nebezpečné zakončení Adamse

67

Na přímou střelu to nebylo. James Ward-Prowse hledal Ćaletu-Cara, který se k zakončení nedostal, nicméně míč se odrazil k Che Adamsovi, který ani v tomto případě neuspěl, Pope zafungoval skvěle pro změnu na brankové čáře.

66

Nick Pope musí znovu zbystřit, protože Dialla fauloval Joe Willock a jak známo, tak kapitán The Saints má dokonale vytříbenou techniku.

65

65. Adams na Popea nevyzrál

65

V ideální chvíli Carlos Alcaraz vyslal průnikovou přihrávku na Che Adamse, který vyzrál na ofsajdovou past soupeře. Neporadil si však s vyběhnuvším Popem, nepovedenou střelu nasměroval přímo do něj.

64

Duje Ćaleta-Car správně očekával, že Bruno Guimarães vyzkouší nákop za obranu. Pohlídal náběh Almiróna a hlavu našel kolegu ve stejném dresu.

63

Z pravého křídla centroval Che Adams. Adam Armstrong dostal míč sebe, zády k bráně zakončoval v krkolomné pozici o několik metrů nad břevno.

62

Ibrahima Diallo výborně vystoupil proti Guimarãesovi a pravou nohou vypíchl balón k Adamu Armstrongovi, ten neuspěl jeden na jednoho proti Schärovi.

61

Místo zpracování Sean Longstaff zkoušel nahrávat do vápna Almirónovi z první, nepovedený pas vzduchem Paraguayec neměl šanci zpracovat.

60

Nepovedený odkop Dana Burna pokryl Lyanco, jenž sklepl na střed Diallovi, pokračuje kombinace Southamptonu na útočné polovině.

59

Příliš okatě chtěl nafilmovat penaltu Miguel Almirón, k míči navíc jako první přiběhl domácí stoper Mohammed Salisu.

58

Středem zkusil štěstí James Ward-Prowse. Ovšem došlo ke zdvojení domácích kapitána, který v neřešitelné situaci míč dle očekávání ztratil.

57

Střídání v týmu Southampton FC:
ze hřiště odchází Mislav Oršić, přichází Samuel Edozie.

57

Střídání v týmu Southampton FC:
ze hřiště odchází Sékou Mara, přichází Che Adams.

56

Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Ibrahima Diallo. Nevěřil si jeden na jednoho proti Longstaffovi, jehož zdárně nastřelil.

55

Oblouček za obranu hrál Callum Wilson na Miguela Almiróna, ale byl příliš nízký, Duje Ćaleta-Car hlavou posunul balón za sebe do rukavic gólmana.

54

Newcastle začíná kousat. Z pravé strany velkého pokutového území křižně vypálil Bruno Guimarães, Gavin Bazunu jeho pokus úspěšně vyrazil.

53

53. Joelinton v tutovce selhal

53

Obrovskou tutovku zahodil Joelinton! Almirón si narazil se spoluhráčem a míč adresoval před bránu, kde zaváhal Lyanco, který pustil balón právě k Joelintonovi, ten v tisíciprocentní šanci přestřelil prázdnou bránu, tuto skutečnost přešel hořkým úšklebkem.

52

Přihrávku za obranu vyzkoušel Kieran Trippier. Mohammed Salisu ovšem zachytil pohyb Miguela Almiróna, Paraguayec nakonec souboj vypustil.

51

Southampton je v úvodu druhé půle nebezpečnějším týmem. Adam Armstrong nahrál z pravého křídla na střed Jamesi Wardu-Prowseovi, rána z první se mezi tři tyče nevešla.

50

Skrze dva protihráče Adam Armstrong prostrčil míč na Sékoua Maru, jehož viditelně zaskočilo rychlé vystoupení Fabiana Schära proti vlastní osobě, švýcarský stoper navíc srazil balón ke spoluhráči.

49

Zaútočili i hosté. Miguel Almirón se natlačil před Salisua a přízemním pasem zleva našel na hranici šestnáctky Seana Longstaffa, který mířil příliš vysoko.

48

Dan Burn udělal hodně naivní kličku, kterou bez problémů vystihl Adam Armstrong. Centroval z pravé strany, těsně před Marou hasil nebezpečí Kieran Trippier.

47

Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Jediným střídáním tak zůstává stažení otřeseného Djenepa, jehož nahradil Armstrong.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 22:07.
První poločas zápasu mezi Southamptonem a Newcastlem regulérní gól nenabídl, přetrvává bezbrankový stav. Ve 39. minutě sice dostal míč do sítě dorážející Joelinton, jenže si při zpracování pomohl levou rukou, arbitr Atwell trefu Brazilce správně neuznal. Hosté mají více ze hry, na druhou stranu se ale nikam přehnaně neženou, protože si jsou vědomi, že i remíza by byla do odvety dobrou výchozí pozicí.

45+7

První poločas skončil.

45+6

Nově příchozí Adam Armstrong nastartoval po pravé lajně Sékoua Maru, jemuž se zamotal míč pod nohama, proto mu klička na Botmana vůbec nevyšla.

45+5

Miguel Almirón vyzval k souboji jeden na jednoho Mohammeda Salisua. Domácí stoper si počkal na kličku soupeře a čistě jej zpacifikoval tělem.

45+4

Střídání v týmu Southampton FC:
ze hřiště odchází Moussa Djenepo, přichází Adam Armstrong.

45+3

Pohybem si řekl o nahrávku za obranu Joelinton. Kieranu Trippierovi ovšem vůbec nevyšla, hrací předmět nasměroval mimo hrací plohu.

45+2

S pokračováním domácího křídelníka to nevypadá příliš růžově. Při odchodu za postranní čáru je bedlivě kontrolován lékařem a míří rovnou do útrob stadiónu.

45+1

Moussa Dnejepo je pořádně otřesený, o blížícím se brankáři vůbec nevěděl. Členové realizačního týmu zkouší jeho orientaci, čímž chtějí vyloučit hrozící otřes mozku.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu čtyři minuty.

44

Jamesi Wardu-Prowseovi se vůbec nelíbila skutečnost, že Atwell neodpískal zákrok po Popeově sestřelení Djenepa. Za protesty si vykoledoval kartónek žluté barvy.

44

Sám do čtyř si James Ward-Prowse netroufl. Počkal na doplnění spoluhráčů, načež hledal průnikovým pasem Djenepa. Proti křídelníkovi pohotově vystartoval Nick Pope, který hlavou odvrátil míč do zámezí, následně konkurenta tvrdě katapultoval k zemi.

43

Roh se Southamptonu hrubě nepodařil. Centr Warda-Prowse na přední tyč nebyl dobrou volbou, Mohammed Salisu měl tento prostor pohlídaný dokonale.

42

První úspěšný zákrok už má na kontě i Nick Pope. Skákavá střela Carlose Alcaraze před ním nebezpečně zaplavala, kulatý nesmysl s obtížemi vytěsnil na roh.

41

Narážečka mezi Diallem a Ward-Prowsem nevyšla. Zpětný pas přečetl Bruno Guimarães, pod tlakem volil dlouhý odkop ke stoperům soupeře.

40

Arbitr Stuart Atwell ještě poměrně dlouho řešil celou situaci s videorozhodčím, který nakonec potvrdil správnost původního výroku.

39

39. Joelintonův gól neplatil pro hru rukou

39

Straky vstřelily gól, ale radost trvala jen chvíli! Na levém křídle nabral velkou rychlost Willock. Kličkou do středu se zbavil Ćalety-Cara a křižnou ránou nechal vyniknout Bazunua. Odražený míč si našel Wilson, jehož dorážku zblokoval Salisu, síť rozvlnil až Joelinton. Problém byl v tom, že si skórující Brazilec pomohl při zpracování rukou, proto gól neplatí.

38

Miguel Almirón si přes Walkera-Peterse udělal prostor, jenže ve finále si hodil míč až moc na střed a střelu levačkou srazil do zámezí Diallo.

37

Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl Carlos Alcaraz, jenž zatáhl Bruna Guimarãese s jasným cílem zastavit protiútok, což vyšlo.

36

Jak vidno, tak Joelinton umí zahrát i směrem dozadu. Právě on byl tím, kdo se po centru Ward-Prowse vyšplhal nejvýše do vzduchu.

35

Rohový kop pro domácí mužstvo získal Sékou Mara. Střílel z hranice velkého pokutového území, úspěšným blokem se prezentoval Sean Longstaff.

34

Komu se přetažený centr povedl, tak Kieranu Trippierovi. Balón dostal úplně opomenutý Joe Willock, ránou z voleje však nasměroval balón vysoko nad horní tyč.

33

Brazilec Joelinton mohl sám centrovat, ale nechal tuto práci na Miguelu Almirónovi. Pokus o přetažený centr zastavil Duje Ćaleta-Car úspěšným blokem.

32

Za dlouhým pasem Dialla spěchal Moussa Djenepo. Balón doběhl, nicméně hlavou jej poslal pouze do rukavic připraveného Popea.

31

Do brejku spěchal Sékou Mara. Ještě na útočné polovině protiútok zastavil Guimarães za cenu faulu, když se ohnal levou rukou a soka udeřil do obličeje.

30

Bruno Guimarães byl tím mužem, kdo se chopil exekuce volného přímého kopu. Jeho centr neměl ideální výšku, Mohammed Salisu hlavičkoval mimo vápno.

29

Levý Almirónův kotník je v pořádku. Členové realizačního týmu toto místo paraguayskému křídelníkovi obstříkli, aby ztišili bolest, jež brzy odezní.

28

Standardní situaci pro Straky vybojoval Miguel Almirón, který nabral velkou rychlost po pravé lajně a Duje Ćaleta-Car jej zastavil ostrým skluzem, za nějž po zásluze obdržel kartu žluté barvy.

27

Na úvodní tutovku střetnutí zatím stále marně čekáme. Jde vidět, že favorizovaní hosté nikam přehnaně nespěchají, neboť tuší, že i remíza by byla dobrou výchozí pozicí pro domácí odvetu.

26

Kieran Trippier volil hodně krkolomnou zpětnou nahrávku do vlastního vápna. Nick Pope mrknul na Dana Burna a přenechal míč levému bekovi.

25

U levé lajny dostal prostor pro centr Miguel Almirón. Hledal jediného přítomného spoluhráče ve vápně Calluma Wilsona, před nímž zažehnal hrozící nebezpečí Ćaleta-Car.

24

Hodně odvážnou kličku si na polovině hřiště dovolil Dan Burn a měl velké štěstí, že mu Moussa Djenepo ve snaze o vypíchnutí míče trefil pravou nohu.

23

Přestože měl Carlos Alcaraz dost času, tak zbrkle přesouval balón doprava, kde se pohyboval Mislav Oršić, jehož Sven Borman zastavil ukázkově tělem.

22

Přeci jen došlo ke kontaktu mezi Bazunuem a Wilsonem, hostující forvard nestihl včas zpomalit. Brankáři se spustila krev z nosu, takže musí dojít k ošetření.

21

Miguel Almirón vyzkoušel oblouček za obranu, jehož adresátem měl být Callum Wilson. Z brankové čáry výborně vyběhl Bazunu a kulatý nesmysl sebral do rukavic.

20

Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Carlos Alcaraz viděl rozebíhajícího se Mislava Oršiče, jenže přihrávku nasměroval mimo jeho dosah.

19

Po rohu rozehraném na krátkou vzdálenost centroval do vápna Bruno Guimarães. Proti míči vystartoval gólman Gavin Bazunu a vyboxoval ho mimo vápno.

18

Pod tlakem Dan Burn vybojoval alespoň rohový kop. Nenechal se rozhodit dotírajícím Ćaletou-Carem, jehož zkušeně nastřelil do pravé nohy.

17

Středopolař Bruno Guimarães si věřil na Dialla, jemuž úspěšně nasadil jesličky, jenže ztratil rychlost, volný míč získal protihráč Mohammed Salisu.

16

Ofenzivní složku celku podpořil Kieren Trippier. Potáhl si míč po pravé straně do vápna a volil střílený centr, na nějž Callum Wilson nedosáhl.

15

Technicky skvěle vybavený James Ward-Prowse vyslal z pravé strany polovysoký pas na Carlose Alcaraze, jehož ránu z první Sven Botman zblokoval v poslední chvíli.

14

Bruno Guimarães přetáhl centr z volného přímého kopu na zadní tyč, kam nabíhal Dan Burn. K zakončení se nedostal, výborně k němu totiž dostoupil Lyanco.

13

Do vápna konkurenta obdržel přihrávku Callum Wilson. Míč dostal do vzduchu a chtěl si přehodit Salisua, stoper dohrál konkurenta tvrdě, avšak čistě.

12

Nákop za defenzivní linii soupeře vyzkoušel Bruno Guimarães. Mohammed Salisu měl co dělat, ale nakonec zvládl balón odpálit do bezpečí před dvěma hladovými vlky.

11

Zahrál si i Nick Pope, který si ovšem o nahrávku na Burna zakřičel. Dokonce vyběhl mimo pokutové území, aby přenesl kulatý nesmysl na Trippiera co nejrychleji.

10

Protože Duje Ćaleta-Car neměl komu nahrát směrem dopředu, otočil se a zapojil do hry nohama brankáře Bazunua, který z první přihrál k pravé lajně Salisuovi.

9

Zprava centroval do vnitra šestnáctky Lyanco. Výborně zafungoval Kieran Trippier, jenž odstavil Djenepa a hlavou sklepl hrací předmět pro Longstaffa.

8

Svatí zkoušejí štěstí konstruktivní kombinací, ta však zatím probíhá jen kousek za polovinou hřiště. Vlastní vápno má Newcastle pokryté na jedničku.

7

Pod tlakem se pravý obránce Lyanco uchýlil pouze k dlouhému odkopu za soupeřovu obranu, Sven Botman hraje nikým neatakovaný.

6

Stále se nehraje. Fabian Schär se nicméně už postavil na nohy bez cizí pomoci a zdá se, že bude schopen v zápase pokračovat.

5

Po obranném odkopu Sékou Mara bolestivě dohrál stopera Fabiana Schära. Píská se faul a švýcarský stoper je aktuálně ošetřován.

4

Pěkná akce Strak, ale přeci jen překombinovaná. Sean Longstaff hledal stříleným pasem Calluma Wilsona, útočník vůbec nereagoval.

3

Jako první zahrozili hosté. Za velkým vápnem se ke střele dostal Joe Willock, nártem vypálil kulatý nesmysl vysoko nad břevno.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech, fotbalisté Newcastlu pro první semifinálový zápas oblékli dresy barvy tmavě modré.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Southampton FC: Bazunu – Lyanco, Ćaleta-Car, Salisu, Walker-Peters – Diallo, Alcaraz – Djenepo, Ward-Prowse (C), Oršić – Mara.
Náhradníci: Caballero – Ch. Adams, A. Armstrong, Bednarek, Edozie, Elyounoussi, Lavia, Maitland-Niles, Perraud.
Trenér: Nathan Jones

Newcastle United: Pope – Trippier (C), Schär, Botman, Burn – Willock, Guimarães, S. Longstaff – Almirón, C. Wilson, Joelinton.
Náhradníci: Darlow – Anderson, Isak, Lascelles, Lewis, Manquillo, Murphy, Ritchie, Saint-Maximin.
Trenér: Eddie Howe

Rozhodčí: Attwell – Cann, Mainwaring.
Newcastle United

Newcastlu se daří na všech frontách. S příchodem movitého majitele přišlo i pár zajímavých posil a výsledky se dostavují. Straky se v Premier League nachází na třetím místě a dělají si tak zálusk na účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Co se týče anglického poháru, tak v něm postupně zdolaly Tranmere, Crystal Palace, Bournemouth a ve čtvrtfinále vyřadily výsledkem 2:0 Leicester. Střelecké produktivitě celku vévodí devítigólový Miguel Almirón.
Southampton FC

Výkony na scéně Premier League a na té pohárové jsou v podání The Saints jako den a noc. Zatímco v lize se Southampton nachází na úplném chvostu tabulky se ziskem patnácti bodů, tak v poháru postupně vyprovodil z pavouka Cambridge United, Sheffield Wednesday, Lincoln a ve čtvrtfinále šokoval vítězstvím 2:0 nad Manchesterem City. Nejlepším střelcem mužstva je James Ward-Prowse s šesti góly.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný úterní večer. Vítám vás při sledování semifinále Anglického ligového poháru, u zápasu mezi Southamptonem a Newcastlem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Southampton FC – Newcastle United

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Joelinton

Karty:   28. Ćaleta-Car (SOT), 37. Alcaraz (SOT), 44. Ward-Prowse (SOT), 84. Lyanco (SOT), 90+5. Salisu (SOT) – 70. Trippier (NEW), 84. Saint-Maximin (NEW)   86. Ćaleta-Car (SOT) – 86. Guimarães (NEW)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:7.

Southampton FC: Bazunu – Lyanco, Ćaleta-Car, Salisu, Walker-Peters (88. Bednarek) – Diallo (82. Lavia), Alcaraz – Djenepo (45+4. A. Armstrong), Ward-Prowse (C), Oršić (57. Edozie) – Mara (57. Ch. Adams).
Náhradníci: Caballero – Elyounoussi, Maitland-Niles, Perraud.

Trenér: Nathan Jones

Newcastle United: Pope – Trippier (C), Schär, Botman, Burn – Willock (67. Saint-Maximin), Guimarães, S. Longstaff – Almirón (78. Murphy), C. Wilson (67. Isak), Joelinton.
Náhradníci: Darlow – Anderson, Lascelles, Lewis, Manquillo, Ritchie.

Trenér: Eddie Howe

Rozhodčí: Attwell – Cann, Mainwaring

Odveta: Newcastle - Southampton 2:1