Menu

Hokej

NHL

Buffalo Sabres – New Jersey Devils

1:3

konec (0:0, 1:3, 0:0)

26.11.2022, 02:00 • KeyBank Center, Buffalo • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

Tipsport: 3.02 4.36 1.99 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:28

Schmid se v brankovišti položil na záda a zažehnal šanci soupeře zalehnutím puku. Sabres se nevzdali a dokonce Cozens s Thompsonem natlačili brankáře Devils do branky, přičemž puk zpod jeho těla povyjel a dostal se do sítě. Jenže tento gól platit nemůže.

57:41

Obrovská šance Sabres, která je ale trestuhodně zahozena! Mittelstadt se z prostoru před brankovištěm neprosadil, Schmid jej dokázal těžkým zákrokem vychytat. K dorážce ze strany se ještě dostal Quinn, ale jeho pokus končí vysoko nad bránou a až v ochranné síti.

56:30

Sabres odvolali brankáře! Riskují tedy hru v šesti.

51:02

A další obrovská šance, tentokrát na druhé straně ledu! Tváři v tvář brankáři ale Hughes neuspěl, Anderson zachytil prudkou střelu z mezikruží do lapačky! Komerční pauza.

50:14

Dahlin měl nyní na hokejce onen kontaktní gól! Dostal přihrávku sice do mrtvého úhlu, ale výborným manévrem se dostal před brankoviště a dokonce Schmida překonal. Puk totiž brankářovi Devils propadl za záda do brankoviště, odkud jej ale odpálil jeden z hráčů hostí.

48:50

A náhle mohla přijít rána, ze které by se domácí už nemuseli v tomto klání oklepat! Před brankovištěm se kotouč dostal k Bastianovi, jemuž se ale odrazil pouze od brusle a zamířil těsně vedle Andersonovy branky. Ke své smůle ho nezasáhl hokejkou.

45:04

Hischier si sjel do pravého kruhu, dostal přesný pas a vypálil z voleje na branku Andersona, který zastavil kotouč doslova na poslední chvíli, kdy se přesunul v brankoviště a padl do střely soupeře!

43:46

Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
Tyson Jost – 2 min., vysoká hůl.

43:21

Kyle Okposo měl před sebou nejen brankáře, ale i několik hráčů. Zkusil svou střelu z mezikruží zvednout a obstřelit skrumáž před sebou, jenže trefil jen horní tyč!

41:46

Quinn se snažil najít skulinu mezi brankářem a klecí, jeho zakončení ze strany ale zazvonilo jen o boční stranu tyče.

40:38

Tuch se výborně prokličkoval za obranu Devils, před brankovištěm vykouzlil i parádní bekhendovou kličku, jenže při zakončení míjí branku soupeře!

37:55

37:55 Tomáš TATAR - 1:3

37:55

New Jersey právě vstřelilo branku!
Rychlý útok hostujícího týmu po vhazování ve vlastním pásmu. Kotouč do útočného pásma zavezl středem Hischier, který po přejetí modré čáry okamžitě přihrál rozjetému TOMÁŠOVI TATAROVI, který po najetí do levého kruhu vystřelil po ledě na vzdálenější tyč mezi betony brankáře Andersona a sráží Buffalo opět do ztráty dvou branek. Asistence: Nico Hischier, Jesper Bratt.

34:19

34:19 Victor OLOFSSON - 1:2

34:19

Buffalo právě vstřelilo branku!
Teď už to ale neplatí! Aktivitu domácích využívá VICTOR OLOFSSON! Puk zavedl do útočného pásma po pravé straně Mittelstadt, který viděl najíždějícího Olofssona, jenž se dral dopředu středem. Švédskému útočníkovi poslal přesnou přihrávku a Olofsson toho po přejetí mezi kruhy využil ke svému jedenáctému gólu v sezoně! Asistence: Casey Mittelstadt, Henri Jokiharju.

26:47

Rychlý útok Buffala, Jost si najel na útočnou modrou za obranu, dostal přihrávku, ale jeho souboj tváří v tvář s brankářem Schmidem byl neúspěšný! Schmid znovu podržel svůj tým.

25:47

25:47 Jesper BOQVIST - 0:2

25:47

New Jersey právě vstřelilo branku!
Samuelsson se vracel s pukem za svou branku, ale spadl a přišel o něj. Devils toho okamžitě využili, přišla přihrávka od Šarangoviče do prostoru mezi kruhy, odkud střílel JESPER BOQVIST. Jeho pokus zamířil do ramene brankáře Andersona, od něhož se puk odrazil, udělal oblouček, spadl mu za záda a následně doskákal do branky. Asistence: Jegor Šarangovič.

22:30

Buffalo sice vsítilo branku, když se povedlo puk prodrat až za brankovou čáru, zároveň ale byl s kotoučem natlačen do branky i brankář Schmid. Rozhodčí okamžitě rozpažil a dal najevo, že tento gól neplatí!

22:00

22:00 Jack HUGHES - 0:1

22:00

New Jersey právě vstřelilo branku!
Hosté jsou za svou aktivitu odměněni! Povedlo se jim ve vlastním pásmu získat kotouč, do útoku pronikli po levém křídle a po ose Haula – Mercer – Hughes dokázal JACK HUGHES z pravého kruhu střelou z první na vzdálenější tyč otevřít skóre. Asistence: Dawson Mercer, Erik Haula.

10:02

Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
Erik Haula – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování.

04:46

Změnil to Dawson Mercer, po jehož střele z voleje z mezikruží zazvonila za Andersonem tyč!

Buffalo Sabres – New Jersey Devils

1:3

konec (0:0, 1:3, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. V. Olofsson (Mittelstadt, Jokiharju) – 22. J. Hughes (Mercer, Haula), 26. J. Boqvist (Šarangovič), 38. Tatar (Hischier, Bratt)

Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Samuelsson, Dahlin (A), Jokiharju, Power, Ljubuškin, Fitzgerald – J. Skinner, Tuch, T. Thompson – Quinn, Peterka, Cozens – Hinostroza, V. Olofsson, Mittelstadt – Girgensons (A), Jost, Okposo (C).

New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Severson, Br. Smith – J. Hughes (A), Bratt, Haula – Mercer, Hischier (C), Tatar – Zetterlund, J. Boqvist, Šarangovič – Wood, M. McLeod, Bastian.

Rozhodčí: Pochmara, Joannette – Marquis, Murray

Diváci: 16727

Průběh zápasu
1. třetina
10:02 NJD 2 Haula, zdržování hry / porušení postupu vhazování
Po 1. třetině
2. třetina
22:00 NJD 0:1 J. Hughes (Mercer, Haula)
25:47 NJD 0:2 J. Boqvist (Šarangovič)
34:19 BUF 1:2 V. Olofsson (Mittelstadt, Jokiharju)
37:55 NJD 1:3 Tatar (Hischier, Bratt)
Po 2. třetině
3. třetina
43:46 BUF 2 Jost, vysoká hůl
Konec