Menu

Hokej

Chance liga

Berani Zlín – VHK ROBE Vsetín

0:2

konec (0:0, 0:2, 0:0)

24.09.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • 4. kolo • Patrik Hlaváč

Tipsport: 2.25 4.1 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:06:48)
Závěrečná třetina nám nabídla hru, ve které předváděli lepší hru hosté, a možná i díky tomu si udrželi dvoubrankové vedení a zasloužené tři body. V závěru dvacetiminutovky se sice pokusili ještě Berani vzdorovat v šesti, ani to jim ale nestačilo ani na snížení.

Konec zápasu.

59:41

O jednu z posledních střel utkání se nyní postaral Antonín Honejsek. Jeho prudký pokus od modré sice nadělal brankáři jisté problémy, nakonec ho ale chytil do lapačky.

59:22

Ševci zkoušejí riskantní hru bez brankáře. Početní výhoda se jim ale zatím nepodařilo jakkoli využít, jelikož prohráli buly v útočném pásmu.

58:26

Oddechový čas pro tým PSG Berani Zlín.

57:33

Hra se v poslední minutě odehrává hlavně na území ševců, čehož se nyní pokusil využít i Daniel Klímek. Jeho pokus z prostoru mezi kruhy ale skončil pouze na vyrážečce zlínského gólmana.

56:34

Zpoza vlastní svatyně se nyní pokusil založit útočnou akci Martin Novotný. Jeho nabídka ale nenašla vůbec nikoho a tak skončila pouze zakázaným uvolněním. Následné vhazování navíc dopadlo přívětivě pro hosty.

55:35

Tak přece jenom nám hra pokračuje, nicméně je momentálně podstatně opatrnější z obou stran. Dokazuje to i fakt, že se hra odehrává hlavně ve středním pásmu.

54:36

Po dalším vhozeném předmětu na ledovou plochu při přerušené hře konzultují sudí s kapitány a pořadateli další průběh zápasu. Nutno dodat, že se tato situace nestala poprvé.

54:26

Čas pro Berany plyne neúprosným tempem a výhra za tři body je pro ně vzdálená už poměrně daleko. Alespoň o snížení se nyní pokusil Daniel Bukač, kterému ale střela vůbec nesedla.

53:27

Kromě zmíněné střely se už hráči z Valašska na více nezmohli, a to i přesto, že času v útočném pásmu strávili podstatně více, než v předchozích přesilovkách.

52:28

Po dalším vyloučení z řad domácích mají šanci na vstřelení možná definitivní branky hosté. Nejblíže k tomu měl autor první branky Riku Sihvonen, který pálil od levého kruhu.

51:29

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
Antonín Honejsek – 2 min., vysoká hůl.

51:11

Ani ševci ale nechtějí zůstat pozadu. Důkazem toho byla nebezpečná střela z prostoru mezi kruhy, o kterou se zasloužil Jakub Illéš. Jeho pokus ale skončil mimo prostor mezi třemi tyčemi.

50:12

Do dalšího útočného tažení se hrnuli hráči ze Vsetína. K jejich smůle je ale zastavila vlastní chyba v podobě ofsajdu. Na následném vhazování navíc vybojovali puk ševci.

49:13

O další střelu hostů se nyní postaral Šimon Jenáček. Jeho pokus od modré ale nedoletěl ani k brankáři, jelikož ho zblokoval jeden z obránců soupeře.

48:14

I tato početní výhoda zůstane pravděpodobně nevyužita, skóre se ale mohlo měnit na opačné straně. K odraženému puku se totiž dostal Daniels Berzinš, který se tak ocitl v samostatném úniku. Jeho zakončení ale bravurním zákrokem betony zastavil Huf.

47:15

V porovnání se soupeřem měli Berani dneska přesilovky podstatně lepší. Tentokrát tomu ale tak není, jelikož se jim kromě jednoho nahození do brankoviště nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu.

Berani Zlín – VHK ROBE Vsetín

0:2

konec (0:0, 0:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Sihvonen (Přikryl), 32. Jonák (O. Němec, Přikryl)

Berani Zlín: Huf (Kašík) – M. Novotný, Gazda, Zbořil, Bukač, Husa, Bartko, Suhrada – Köhler (A), Kindl, Pospíšil – Ondráček (A), Hejcman, Illéš – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Luža, Chludil, Gago.
Trenér: Rostislav Vlach

VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – O. Němec (A), Hryciow, Smetana (A), Ondračka, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Hořanský – Klímek, Klhůfek, Rob – Jonák (C), Přikryl, Sihvonen – Berger, Berzinš, Š. Bláha.
Trenér: Roman Stantien

Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Maštalíř, Blažek

Průběh zápasu
1. třetina
15:38 ZLN 2 Chludil, držení
Po 1. třetině
2. třetina
23:49 VSE 2 Voženílek, faul kolenem
26:17 VSE 0:1 Sihvonen (Přikryl)
26:54 ZLN 2 Zbořil, hákování
31:40 VSE 0:2 Jonák (O. Němec, Přikryl)
32:36 VSE 2 Lichanec, zdržování hry / zašlapování puku
Po 2. třetině
3. třetina
40:24 ZLN 2 Köhler, podrážení
46:16 VSE 2 Š. Bláha, hákování
51:29 ZLN 2 Honejsek, vysoká hůl
Konec