Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov

6:3

konec (1:1, 2:1, 3:1)

23.09.2022, 17:00 • Home Credit Arena, Liberec • 7. kolo • Jan Kordík (@kordaaah)

58:51

Liberec právě vstřelil branku! Hosté to zkusili se šesti hráči, avšak tato jejich početní výhoda neměla dlouhého trvání, jelikož prázdné litvínovské zařízení trefil FILIP KŘÍŽ. Asistence: Lukáš Plos, Lukáš Meisel.

53:38

Liberec právě vstřelil branku! A domácí vedou opět rozdílem dvou branek. MICHAL KOŠTOVAL se svojí první střelou ještě neprosadil, avšak o několik sekund později dostal druhý pokus z hranice pravého kruhu a opět vymetl horní roh Klikovy klece. Asistence: Samuel Jansa, Michal Bačkovský.

51:14

Litvínov právě vstřelil branku! Hosté však neskládají zbraně. DAVID SKUHROVEC se proháčkoval libereckou obranou až do šance a po naznačení na Daniela Krále jej také překonal střelou do horní části jeho branky. Bez asistence. (08:07:34)

51:03

A málem jsme viděli další branku! V šanci ujížděli společně Brouček s Jenčovským a na druhého jmenovaného následně zbylo zakončení, nicméně v rozhodující chvíli prázdnou branku přestřelil.

48:52

Liberec právě vstřelil branku! Dnešní zápas má svého jasného hrdinu a tím je LUKÁŠ PLOS! Liberecký útočník nyní zkompletoval hattrick, když se prosadil po pasu do slotu střelou příklepem. Asistence Filip Kříž, Mikuláš Jenčovský.

46:10

S hosty teď byla na jedné lodi štěstěna, jelikož Tygři minuli hned dvakrát již prázdnou litvínovskou branku! Nejprve minul Lukáš Plos a poté objížděl zařízení hostujících Jakub Hladík, jenž se snažil zakončit odrazem o Kliku, avšak puk se odrazil mimo brankoviště.

44:24

Vzájemné vyloučení na obou stranách za hrubost, rozhodčí se snaží udržet emoce bruslařů na udržitelné míře.

40:40

Jan Ekrt si nabruslil až do šance a následně zakončil po ledě, reflexivním zákrokem betonem však dokázal již jinam odjetý Daniel Král zasáhnout!

39:59

Liberec právě vstřelil branku! Tak to byla paráda využitá v poslední sekundě! Tygři si zásluhou LUKÁŠE PLOSE nesou do kabiny vedení a poprvé v utkání vedou. Liberecký forvard si vzal v pásmu Litvínova kotouč od Patzelta, hostující území s ním následně obkroužil, nabruslil si z pravé strany až do slotu a střelou tahem puk dopravil až za Lukáše Kliku. Asistence: Richard Patzelt.

37:56

Liberec právě vstřelil branku! Tak to byla hodně rychle zužitkovaná přesilovka! MICHAL KOŠTOVAL se po Tygry vyhraném buly moc dlouho nerozmýšlel, co by s kotoučem udělal. Poté, co si trochu vylepšil svou pozici a zajel na hranu pravého kruhu, poslal na Kliku střelu zápěstím a touš následně ukázkově vymetl levou horní šibenici hostující branky. Asistence: Lukáš Plos, Mikuláš Jenčovský.

37:50

Uvidíme první početní výhodu domácích, na trestnou lavici jde usednout Matěj Hora za držení.

30:36

Litvínov právě vstřelil branku! Hosté opět využívají přesilovou hru a znovu jdou do vedení. Nenápadně vyhlížející střílené nahození od Lukáše Hocelíka si přes hustou změť těl našlo cestu až k hokejce JAKUBA BEDNAŘÍKA a následně zapadlo za záda domácího brankáře. Asistence: Lukáš Hocelík.

29:26

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
Meisel – 2 min., zásah do oblasti hlavy a krku.

28:00

Petr Przybyla se zjevil osamocen před Lukášem Klikou a objevila se před ním jeho téměř prázdná branka, litvínovský gólman se ale opět předvedl skvělým přesunem!

21:20

Už to vypadalo, že bude Luka Vodlan skórovat do odkryté Klikovy klece, litvínovský brankář se však skvělým zákrokem stihl proti slovinskému forvardu přesunout a zakročit svým betonem!

17:39

Liberec právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! LUKÁŠ PLOS to vzal po pasu ze svého pásma na sebe a zkušeně přebruslil všechny litvínovské hráče, kteří mu stáli v cestě. Z hranice levého kruhu poté vystřelil pod horní tyčku a úspěšně skóroval. Asistence: Mikuláš Jenčovský, Jakub Hladík.

14:12

Filip Kříž se prokličkoval do více než solidní šance a dokázal i kvalitně zakončit mezi ruce a tělo Kliky, puk však brankářovou výstrojí vylétl mimo tři tyče!

09:28

Litvínov právě vstřelil branku! A Litvínovští jdou do vedení! MAREK SLAVÍK využil dobrého postavení v brankovišti a po pasu od svého kolegy z útoku Jakuba Bednaříka, jenž se nacházel na levém kruhu, kotouč zasunul do horní části již odkryté Královy klece. Asistence: Jakub Bednařík, Tim Danielčák.

08:27

Krušné chvíle pro domácí! Během několika málo vteřin zvonila za tygřím brankářem tyčka a nedlouho poté kotouč jen těsně minul Královo zařízení.

07:52

Další šance pro Litvínovské, Dominik Brouček si počínal nebezpečnou vysokou holí.

02:45

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
Várady – 2 min., podrážení.

Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov

6:3

konec (1:1, 2:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Plos (Jenčovský, Hladík), 38. Koštoval (Plos, Jenčovský), 40. Plos (Patzelt), 49. Plos (Kříž, Jenčovský), 54. Koštoval (Jansa, Bačkovský), 59. Kříž (Plos, Meisel) – 10. Slavík (Bednařík, Danielčák), 31. Bednařík (Hocelík), 52. Skuhrovec

Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Šedivý, Hladík (A), Koštoval, Patzelt, Culek, Meisel, Várady – Przybyla, Jenčovský (C), Plos – Kříž, Vodlan (A), Brouček – Lysoněk, Fiala, Janata – Bačkovský, Kofroň, S.Jansa.
Trenér: Richard Lobo

HC Litvínov: Klika (Čermák) – Hocelík, Vyhlídal, Dudáček, Werner, Janda, Bystřický, Hora – Beran, Vopat (C), Svoboda, Bednařík, Slavík (A), Ekrt, Čech, Postl, Skuhrovec, Danielčák, Ščislák.
Trenér: David Kočí

Rozhodčí: Jaroš, Glanc – Hynek, Thuma

Průběh zápasu
1. třetina
02:45 LIB 2 Várady, podrážení
07:52 LIB 2 Brouček, vysoká hůl
09:28 LIM 0:1 Slavík (Bednařík, Danielčák)
17:39 LIB 1:1 Plos (Jenčovský, Hladík)
Po 1. třetině
2. třetina
29:26 LIB 2 Meisel, zásah do nohou
30:36 LIM 1:2 Bednařík (Hocelík)
37:50 LIM 2 Hora, držení
37:56 LIB 2:2 Koštoval (Plos, Jenčovský)
39:59 LIB 3:2 Plos (Patzelt)
Po 2. třetině
3. třetina
44:24 LIB 2 Koštoval, hrubost
LIM 2 Svoboda, hrubost
48:52 LIB 4:2 Plos (Kříž, Jenčovský)
51:14 LIM 6:3 Skuhrovec
53:38 LIB 5:3 Koštoval (Jansa, Bačkovský)
58:51 LIB 6:3 Kříž (Plos, Meisel)
Konec