Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Čáslav – FC Hradec Králové

0:11

konec (0:3)

21.09.2022, 16:30 • Areál Vodranty, Čáslav • 2. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 20.3 13.3 1.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Čáslav střídala. Hřiště opustil Vocel, místo něj přišel Petrů.

83

K penaltě se postavil obránce Čihák, ale první gól v hradeckém dresu nevstřelil. Brankář Vyhnánek trefil stranu a penaltu po zemi k levé tyči zneškodnil!

82

Hradečtí šli do rychlého protiútoku, po Doležalově centru z pravé strany šel po míči Rybička, do něj se vrhnul domácí gólman, který jej srazil k zemi a sudí Starý odpískal další penaltu.

77

Hradec Králové právě vstřelil branku!
K penaltě se postavil MATĚJ KOUBEK a přízemní střelou do pravé strany nedal brankáři šanci. Vyhnánek šel na druhou stranu – 0:11.

76

Doležal se probíjel do pokutového území Čáslavi, na hranici pokutového území byl faulován. Rozhodčí odpískal pokutový kop.

71

Hradec Králové právě vstřelil branku!
PAVEL DVOŘÁK dostal balón na pravou stranu pokutového území, chvíli přemýšlel komu by nahrál, nikoho neviděl, a tak vystřelil na přední tyč. Gólman tam skočil, ale zasáhnout nedokázal a máme tady dvojciferný počet gólů v domácí síti – 0:10.

70

Hradec Králové právě vstřelil branku!
První centr z levé strany obrana Čáslavi zblokovala, balón se dostal k Dvořákovi, který nacentroval na malé vápno, kam se protlačil PETR RYBIČKA a počtvrté překonal čáslavského brankáře!

69

Hradec Králové střídá. Ze hřiště odešli Kubala s Novotným, místo nich přišli Dvořák s Hájkem.

67

Obrovská šance Čáslavi. Z levé strany šel centr na zadní tyč, kde se k zakončení dostal Vilím, ale Bajza výborně vyběhl a jeho šanci zneškodnil.

65

Zajímavá akce Novotného, který si z levé strany stáhl míč na osu a z hranice vápna vyslal povedenou střelu, která z vrchu lízla břevno a skončila nad bránou.

64

Dvojité střídání provedli také domácí trenéři. Bašek a Junek opustili trávník, místo nich přišli Vančura s Konyvkou.

61

Trenér Koubek za rozhodnutého stavu sáhl po trojitém střídání. Hřiště opustili Kodeš, Smrž a Čech a místo nich přišli Kučera, Doležal a Leibl.

59

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Vysoký balón na velké vápno sklepl Koubek hrudí pro Kubalu, ten ještě míč šikovně prostrčil do pokutového území, odkud PETR RYBIČKA přeloboval gólmana a završil hattrick – 0:8!

58

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Po rohovém kopu Čáslavi sehráli Hradečtí rychlý protiútok, míč zamířil na pravou stranu, kde si s ní pohrál Smrž, krásnou přihrávkou přenesl hru do levé strany a MATĚJ KOUBEK si povedenou střelou zapsal na své konto první gól v dresu Hradce Králové – 0:7.

54

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Smrž zahrával rohový kop z pravé strany, míč propadl až k zadní tyči, kde se do balónu opřel PETR RYBIČKA a zvýšil náskok Votroků na šest gólů!

51

Kubala se po levé straně protáhl na hranici vápna a vystřelil na přední tyč, kam se dostal brankář Vyhnánek a míč vyrazil na rohový kop.

49

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Krásnou akci předvedl na pravé straně Harazim, který si seběhl s balónem až na brankovou čáru a jeho přízemní centr na pravou tyč si ukázkově uklidil za záda vlastního brankáře domácí KRYŠTOF SCHOVANEC – 0:5.

47

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Koubek mohl hned v úvodu navýšit hradecké vedení, když běžel sám na branku, ale Vyhnánek jej vychytal. Následně přišel centr ze strany, Koubek se dostal znovu do zakončení, ale trefil jen tyč. Míč dorazil do branky až FILIP KUBALA, který si doběhl k odraženému míči!

46

Trenér Svoboda o přestávce vystřídal. Nykodým zůstal v šatně a na trávníku jej nahradil Kurka.

43

V Čáslavi stále víc a víc prší. Krásnou akci na levé straně předvedli Novotný s Rybičkou, druhý jmenovaný předložil míč na penaltu Kubalovi, který vsadil na střelu k zadní tyči a i on orazítkoval brankovou konstrukci Čáslavi!

39

Rybička se hnal z levé strany sám na bránu, vystřelil na zadní tyč a trefil tyčku! Odražený míč se dostal ke Koubkovi, jeho střelu brankář Vyhnánek vyrazil na rohový kop!

38

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Centr z levé strany prošel celým vápnem Čáslavi, protože čtyři hráči podklouzli při brždění. Na zadní tyči se vynořil kapitán PETR KODEŠ a napálil míč křižnou ranou k tyči – 0:3!

35

Krušné chvále prožil Hajník, krásným dlouhým čistým skluzem sebral míč Novotnému, načež si uvědomil, že si blátem zasáhl dres i trenky a pradleny z něj radost mít nebudou. Následně na půli fauloval Smrž a Hajník do něj napálil míč. Hradecký Smrž inkasoval žlutou kartu za bránění ve hře.

25

Trenér Svoboda sáhl už v polovině první půle ke změně. Cháberu nahradil Vilím.

21

Koubek si na půli nabíhal na vysoký balón, Schovanec k němu přiběhl a trochu drsnějším zákrokem srazil hradeckého hráče k zemi. Rozhodčí situaci ohodnotil osobním trestem ve formě žluté karty.

17

Hradec Králové právě vstřelil branku!
PETR RYBIČKA dostal průnikovou přihrávku za obranu, šel sám na gólmana, kterého obstřelil a navýšil náskok Hradce na rozdíl dvou gólů!

7

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Po centru Novotného z levé strany se míč dostal na malém vápně k FILIPU KUBALOVI, který byl schovaný za čáslavským obráncem a z bezprostřední blízkosti napálil míč pod břevno – 0:1!

FK Čáslav – FC Hradec Králové

0:11

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 7. Kubala, 17. Rybička, 38. Kodeš, 47. Kubala, 49. Schovanec (vla.), 54. Rybička, 58. Koubek, 59. Rybička, 70. Rybička, 71. Dvořák, 77. Koubek (pen.)

Karty:   21. Schovanec (CAS) – 35. Smrž (HKR)

Neproměněná penalta: 83. Čihák (HKR), brankář Vyhnánek zneškodnil

FK Čáslav: Vyhnánek – Nykodým (46. Kurka), Čuchal, Ronovský (C), Vocel (85. Petrů), Chábera (25. Vilím), Junek (64. Konyvka), Hajník, Schovanec, Bašek (64. Vančura), Slavík.
Náhradníci: Barták – Vančura, Mráz, Petrů, Konyvka, Vilím, Kurka.

Trenér: Svoboda.

FC Hradec Králové: Bajza – Smrž (61. Kučera), Čihák, Rybička, Kubala (69. Dvořák), Novotný (69. Hájek), Ševčík, Harazim, Kodeš (C) (61. Doležal), Čech (61. Leibl), Koubek.
Náhradníci: Vízek – Kučera, Hájek, Klíma, Dvořák, Leibl, Doležal.

Trenér: Koubek.

Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Slavíček.

Diváci: 750