Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

MFK Karviná – FC Sellier & Bellot Vlašim

3:2

konec (1:2)

05.08.2022, 17:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • 2. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.83 3.59 4.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Karviné vítězí po famózním obratu nad Vlašimí 3:2! Domácí od 6. minuty vedli po trefě Aleše Nešického, ovšem pak se to pro ně začalo vyvíjet hodně špatně. Ve 32. minutě byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen Málek, hosté do přestávky otočili skóre dvěma krásnými střelami Jana Suchana a vypadalo to, že půjdou za vítězstvím. Domácímu trenérovi Hejduškovi však skvěle vyšla střídání. Jeden z noviců Sebastian Boháč sebral v 73. minutě míč chybujícímu Hoškovi a srovnal. V 81. minutě pak dokonal otočku Rafiu Durosinmi, jenž hlavou zužitkoval centr Jakuba Rezka. Ten byl přitom v té chvíli na trávníku jen minutu. Zaskočená Vlašim už odpovědět nedokázala a musí kousat druhou porážku v sezóně. Naopak Karvinští zůstávají po dvou utkáních stoprocentní. (18:56:36)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Jakub Rezek zachytil hostující nákop a vyváží míč dopředu. Je asi hotovo!

90+2

Centr Petra Bredy z levé strany domácí odvrátili. Míč vyváží dopředu Zedníček, který bude šetřit čas.

90+1

Utkání bude nastaveno o tři minuty.

90

Mohlo být srovnáno! Na zpětný centr z pravé strany si seběhl Jan Suchan. Ten zakončoval tak ze 7 metrů, ovšem trefil před bránou stojícího Horského, od něhož se balón odrazil nad břevno. Navíc je máván právě Horského ofsajd.

89

Durosinmi sváděl souboj s přesilou hostujících hráčů a zase soupeře připravil o nějaký ten čas.

88

Lehovec poslal dobrý centr na zadní tyč, kde se dostal k hlavičce Filip Horský. Ten ale nezakončil natolik důrazně, aby překonal brankáře Ciupu.

86

Jan Suchan si před pokutovým územím netroufl na střelu. Ještě si obhazoval protihráče a o balón přišel. Poté navíc fauloval Žídka.

84

Petr Breda fauloval Durosinmiho a obdržel žlutou kartu. Durosinmi, který hraje od začátku druhé půle, je na hřišti opravdu cítit.

84

Sebastian Boháč skluzem sestřelil Radka Lehovce. Uviděl zcela zaslouženou žlutou kartu.

83

Vlašimi protéká výborně rozehraný zápas mezi prsty. Karviná je v euforii, což je znát i na nasazení domácích fotbalistů.

81

Karviná právě vstřelila branku!
Senzační obrat o deseti hrající Karviné! Střídající Jakub Rezek po minutě na hřišti převzal míč na pravém křídle. Přes obránce si ho navedl na levačku a odcentroval. Letící míč trefil v pádu hlavou RAFIU ADEKUNLE DUROSINMI, který ho zblízka zatloukl do sítě – 3:2.

81

Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Rajmund Mikuš, přichází Jakub Rezek.

80

Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Michal Hošek, přichází Radek Lehovec.
ze hřiště odchází Nedžad Zinhasović, přichází Daniel Langhamer.
ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází Ladislav Janda.

80

Ofsajd zastavil postup hostujícího Adama Touly.

79

Domácí Rafiu Durosinmi se výborně uvolnil na hranici šestnáctky, odkud prověřil Vágnera nebezpečnou střelou. Ten byl na zemi včas a balón vyrazil!

78

Horský u lajny obehrál Adama Krčíka. Vzápětí ho však zastavil druhý z bratří, Dávid.

MFK Karviná – FC Sellier & Bellot Vlašim

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 6. Nešický, 73. Boháč, 81. Durosinmi – 34. Suchan, 38. Suchan

Karty:   13. Cienciala (KAR), 27. Málek (KAR), 77. Žídek (KAR), 84. Boháč (KAR) – 27. Hošek (VLA), 77. Rigo (VLA), 84. Breda (VLA)   32. Málek (KAR)

MFK Karviná: Ciupa – A. Krčík, D. Krčík, Žídek, Rolinek (46. Zedníček) – Nešický (46. Boháč), Soukeník – Mikuš (81. Rezek), Málek, Cienciala (64. Bartl) – Papadopulos (C) (46. Durosinmi).
Náhradníci: Neuman – Šindelář.

Trenér: Tomáš Hejdušek

FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Hošek (80. Lehovec), Halinský, Heppner, Breda (C) – Horský, Zinhasović (80. Langhamer), Folprecht, Suchan, Rigo (80. Janda) – Ugwu (63. Toula).
Náhradníci: Kolář – Onije, Lehoczki.

Trenér: Martin Hyský

Rozhodčí: Starý – Slavíček, Arnošt

Diváci: 1224