Menu

Hokej

Finálový turnaj JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje

HC Cvočkaři Hořovice – IHC Prague Rats

4:2

konec (0:1, 4:1)

25.06.2022, 13:00 • MEO Aréna, Přerov • Semifinále • Petr Komárek (@petrkomarek7)

Utkání je u konce. Hořovice ve druhém poločase nastřílely čtyři góly a porážejí Prague Rats 4:2. Na všech brankách Cvočkařů se podílel útočník Matyáš Beran, který navíc zkompletoval hattrick. Hořovice čeká finálová bitva s Přerovem, celek z metropole si proti Zlínu zahraje o bronz. (13:56:49)

Konec zápasu.

29:41

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Rats sice zavezly kotouč na útočnou polovinu, tam jej ale vybojoval MATYÁŠ BERAN, vyjel s ním podél levého mantinelu blíže středovému kruhu a pak zakončil do prázdné branky hostů. Útočník Cvočkařů tak ve druhém poločase nasázel čistý hattrick. Bez asistence.

29:15

Rats to zkoušejí bez gólmana, v poli tak mají výhodu jednoho hráče.

29:13

Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.

29:13

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Hořovičtí si ale přece jen berou náskok zpátky. Přesně 47,1 sekundy před sirénou se ujala razantní střela, kterou na Pobla vyslal přibližně z úrovně vrcholku kruhů MATYÁŠ BERAN. Ten se tak podílel zatím na všech gólech Cvočkařů v tomto zápase. U prvního měl asistenci, další dva sám dal. Bez asistence.

28:06

Další slibná šance Hořovic. Dyk vybojoval kotouč pro Berana, který udělal několik temp, vyměnil si kotouč z forhendové strany hole na bekhendovou a protáhl se před bránu. Poblíž pravé tyče ale poté nepřehodil vyrážečku Pobla, brankář Rats rohem této části své výstroje poslal kotouč k zadnímu mantinelu.

26:41

Velká možnost domácích a v ní Malínek. Útočník Hořovic převzal zcela volný kotouč na pravém kruhu, křížnou střelou na přesouvajícího se Pobla ale minul vzdálenější horní roh branky Rats.

25:03

Jindrák u středového kruhu popadl tancující kotouč a vydal se proti dvěma soupeřům, kteří se stihli zformovat na obranné polovině. Na kličku si obránce hostů netroufl, zkusil střelu přes hráče mezi ruku a tělo Webera. Brankář Hořovic se trochu posunul a ostrý puk vyrazil ramenem před sebe.

23:52

Prague Rats právě vstřelili branku!
Šest minut a osm sekund před koncem druhého poločasu Pražané srovnávají stav. Z bezprostřední blízkosti se o to postaral DOMINIK FREJKA, který za brankovou čáru dorazil předchozí pokus Tittla. Weber už se nacházel na zemi a proti zakončení útočníka Rats nemohl plnohodnotně zakročit. Asistence: Filip Tittl.

23:23

Křížnou střelu Leinwebera, který to zkusil z levého kruhu, si Weber našel vyrážečkou. Kotouč následně vytěsnil před sebe, na dorážky hostujícího týmu už nedošlo.

22:27

Zdálo, se že Lorenzovi střela z levého křídla útočné poloviny zrovna moc nesedla. Hráč s číslem 77 na drese zakončil po zemi před soupeřem, který zrovna projel těsně před ním. Kotouč přesto dojel až k brance a Weber ho u levé tyče zastavil prostřednictvím svého betonu a lapačky.

21:31

Beran mohl skórovat podruhé v zápase. Po přihrávce od jednoho ze spoluhráčů šel prakticky sám na Pobla, ten ale jeho střelu na lapačku dokázal zastavit. Brankář Rats tak předvedl kvalitní zákrok a skóre zůstává 2:1 pro Cvočkaře.

20:29

Ostrou střelu příklepem vyprodukoval na pravé straně útočné poloviny obránce Adamec, Pobl kotouč vyrazil mimo svou branku. Na druhé straně musel dávat dobrý pozor také Weber, který si v klubku těl před sebou našel kotouč a vyrážečkou ho poslal do rohu hřiště.

19:20

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Cvočkaři to nejprve chtěli sehrát na střelu z první. Když jim tento záměr nevyšel, zkusili to jinak a uspěli. MATYÁŠ BERAN, asistent u vyrovnávacího gólu Hořovic, si kousek nad levým kruhem zpracoval kotouč a poté rozvlnil síť v prostoru pravé šibenice branky Prague Rats. Bez asistence.

18:38

Na druhé straně přišla křížná střela z levé strany přes změť těl, která se nacházela před Weberem. Také v tomto případě ale kotouč skončil mimo prostor vymezený třemi tyčemi.

18:02

Hořovice nyní vyprodukovaly několik razantních střeleckých pokusů. Všechny ale měly jednoho společného jmenovatele, letěly mimo branku Pobla.

17:06

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Cvočkaři početní převahu přece jen využívají a srovnávají skóre. Z pravé strany si více do středu sjel ADAM DUFEK a polovysokou střelou našel volnou skulinu v postavení Pobla. Asistence: Matyáš Beran.

16:38

Beran mohl v přesilovce pálil příklepem do poloodkryté branky, ale z pravé strany nemířil přesně. Puk proletěl nad horní tyčkou branky Rats.

HC Cvočkaři Hořovice – IHC Prague Rats

4:2

konec (0:1, 4:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Dufek (Beran), 20. Beran, 30. Beran, 30. Beran – 5. Tittl (Frejka), 24. Frejka (Tittl)

HC Cvočkaři Hořovice: Weber – Adamec, D. Trachta, Dyk, Dufek – T. Trachta, Malínek, Beran, Šiller
Trenér: Robert Čech

IHC Prague Rats: Pobl – Jindrák (A), Lorenz (C) – Marek, Tittl, Leinweber, Frejka, Beránek, Halfar
Trenér: Ivo Jindrák

Rozhodčí: Jurčík, Babulík

Průběh zápasu
1. poločas
04:14 IBE 0:1 Tittl (Frejka)
08:15 HOR 1,5MIN Adamec, podrážení
09:53 IBE 1,5MIN Frejka, nedovolené bránění
Přestávka po pol.
2. poločas
15:47 IBE 1,5MIN Lorenz, sekání
17:06 HOR 1:1 Dufek (Beran)
19:20 HOR 2:1 Beran
23:52 IBE 2:2 Frejka (Tittl)
29:13 HOR 3:2 Beran
29:41 HOR 4:2 Beran
Konec