Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Inter Escaldes – Víkingur Reykjavík

0:1

konec (0:0)

24.06.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • Předkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 18.1 8.46 1.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že favorit Víkingur Reykjavík vyhrál ve finále nultého předkola na svém stadionu Víkingsvöllur proti andorrskému mistru Escaldes 1:0 a postoupil tak do prvního předkola Ligy mistrů, se s Vámi loučí a u dalších přenosů z Reykjavíku se bude těšit Tomáš Lysý. (20:30:44)
Statistiky zápasu:
Góly: 0-1
Střely na branku: 1-3
Zásahy gólmanů: 2-1
Střely mimo: 8-5
Rohy: 2-2
Fauly: 7-11
Žluté karty: 5-2
Červené karty: 0-0.
Je dobojováno. Inter Escaldes budou mrzet dvě nevyužité gólovky z konce prvního poločasu, jelikož ve druhé půlce už byl Víkingur Reykjavík lepší a vytvořil si několik šancí. Co ale například zahodil dánský forvard Nikolaj Hansen, to v 68. minutě napravil po Gunnarssonově centru střelec turnaje v rámci nultého předkola Ligy mistrů Kristall Máni Ingason.

Víkingur tak domácí miniturnaj ovládl a v 1. předkole Ligy mistrů vyzve švédského mistra Malmö FF. První zápas se odehraje 5. července ve Švédsku, druhý o týden později v hlavním městě Islandu. Pokud neuspěje, půjde do druhého předkola Evropské konferenční ligy.

Druhé předkolo Konferenčky čeká i Inter Escaldes, který vyzve lepšího z dvojice Budučnost/Llapi.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Jeden z posledních centrů Interu končí v zámezí za brankou. Nyní už jsou domácí hodně blízko.

90+3

Také Víkings už také trošku tlačí čas. Jeden z jejich hráčů si vyžádal ošetřování u své branky.

90+1

Andorrský mistr už musí hnát všechny síly od útoku. A právě toho se nyní snažil využít Birnir Snær Ingason. Přes vracejícího se Fehera sice nepřešel, ale vybojoval aut.

90+1

Právě naskočila první minuta za čtyř nastavených.

90

I tato akce Víkinguru byla hodně překombinovaná, chtělo by to možná trošku klidu na kopačky. Ale tým z Reykjavíku to mrzet nemusí, drží postupové vedení.

90

Povstaň, kdo jsi Víkingur, je tady zase, takže opět nevidím zhola nic.

88

Domácí lehce rezignovali na kombinaci, míč už by Ingason nestihl. Místo toho se deset hráčů v červenočerném zodpovědně vrátilo do defenzívy.

86

Při ošetřování Kristalla Mániho vystřídal Escaldes dva hráče. Ildefons Lima jde na plac místo Chrise Rubia. Požlucený Víctor Martínez také dohrál a místo něj nastupuje Víctor Casadesús.

85

Escaldes začíná ztrácet nervy. Stoper Ivan De Nova přímo před mými zraky totiž doslova sejmul Kristalla Mání Ingasona a ještě mu něco slovně naložil. Tahle žlutá karta se lehce zabarvila do oranžova... Pátý karetní trest pro mistra Andorry.

85

Birnir Snær Ingason se stal obětí nepříjemného faulu od Victora Martíneze, který vidí žlutou kartu. A v ochozech to vře.

83

Víkingur opět hraje na krásu. Hansen se snažil přistrčit míč na Birnir Snær Ingasona, ale nebylo kudy. Poté už se "domácí" k míči nedostali.

82

Ale jeho centr na zadní tyč našel jen stopera Víkinguru. Od něj jde míč do bezpečí.

82

Po faulu domácích bude točit míč do vápna z pravé strany kapitán Jordi Roca.

80

Poslední střídání Víkes. Z placu jde Viktor Örlyngur Andrasson a nahrazuje ho Helgi Gudjonsson. Záložník za ofenzívního záložníka.

78

Soldevilla byl poprvé v akci, ale jeho možná šance je zastavena ofsajdem, který správně odmával Zürcher Benjamin.

Inter Escaldes – Víkingur Reykjavík

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. K. M. Ingason (Gunnarsson)

Karty:   41. Cabrera (INE), 52. Roca (INE), 69. Feher (INE), 85. Martínez (INE), 85. Nova (INE) – 61. Douglas McLagan (VKR), 63. Magnusson (VKR)

Inter Escaldes: Coca – Gallego Arias, Feher, De Nova, Chus Rubio – Martínez, Roca (C), Cabrera – Belhadji, Andreu, Jordi Rubio
Náhradníci: Muñoz, Da Silva – Moreno, Soldevilla, Betriu, De La Torre, Víctor Casadesús, Ildefons Lima

Trenér: Raul Obiols Rodriguez

Víkingur Reykjavík: Þ. Ingason – Ekroth, Douglas McLagan, Sigurdsson, Atlason – Agnarsson, Magnusson (C), Punyed, Andrason – Hansen, K. M. Ingason
Náhradníci: I. Jónsson – Tómasson, Guðjónsson, Þórðarsson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson

Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

Rozhodčí: Urs Schnyder – Marco Zürcher, Zürcher Benjamin (vš. Švýcarsko)