Menu

Fotbal

Africký pohár národů

Rovníková Guinea – Pobřeží slonoviny

0:1

konec (0:1)

12.01.2022, 20:00 • Skupina E • Tomáš Kubečka

Tipsport: 8.73 3.86 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Pobřeží slonoviny nakonec poráží Rovníkovou Guineu 1:0. Favorit se dostal do vedení hned v úvodu, kdy se prosadil Max Gradel. Poté ale tempo hry výrazně opadlo a sledovali jsme spíše boj o každý metr hrací plochy. Po změně stran měla velkou šanci i Rovníková Guinea, ale Dorian nechal vyniknout brankáře. V nastavení pak mohl triumf favorita potvrdit Zaha, ale těsně minul zadní tyč. (21:53:24)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Wilfried Zaha si v nastavení parádním průnikem našel prostor pro zakončení ve velkém vápna, ale přízemní ránu poslal vedle zadní tyče!

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Sudí viděl vysokou nohu Wilfrieda Zahy, kterou hráč Pobřeží slonoviny zasáhl statického soupeře. Rovníková Guinea bude rozehrávat.

88

Zaha dostal přihrávku na levou stranu, ale nepokračoval v postupu do pokutového území. Pobřeží slonoviny raději kombinuje v zadních řadách.

87

Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Iban Salvador, přichází Óscar Siafá.

86

Wifried Zaha je po svém příchodu na trávník hodně aktivní. Hvězda Pobřeží slonoviny střílela zpoza velkého vápna, ale přízemní střelou branku minula.

85

Simon Deli uspěl v souboji na polovině hřiště a vybojoval rozehrávku pro Pobřeží slonoviny. Velký favorit se ale směrem dopředu trápí.

84

Basilio Ndong si dal pozor na rozběhnutého Zahu, před kterého se natlačil tělem a znemožnil soupeři zakončení.

83

Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Sébastien Haller, přichází Christian Kouamé.

82

Po zajímavém protiútoku Pobřeží slonoviny zakončoval z hranice velkého vápna levačkou střídající Pepé, ale míč napálil vysoko nad břevno.

81

Saúl Coco zastavil přihrávku na rozběhnutého Hallera a dobře si míč zpracovatl. Rovníková Guinea ale musí dávat pozor na zadní vrátka.

80

Habib Maïga se z pravé strany pokusil odcentrovat do pokutového území, ale jeho pobídku schoval brankář Manuel Sapunga do rukavic.

79

Zaha na polovině hřiště vybojoval míč, sklepl jej pod sebe, ale tam už neměl spoluhráče v bílém. Rovníková Guinea nabídnutou možnost na brejk nevyužila.

78

Habib Maïga si v předchozím souboji přivodil nějaké menší zranění a drží se za tříslo. Podle všeho ale dnešní duel bude schopen dohrát.

77

Emilio Nsue fauloval na polovině Pobřeží slonoviny a nabídl soupeři další možnost k našetření cenných sekund. Favorit s rozehrávkou nespěchá.

76

Zaha dostal moře prostoru na pravé straně, ale zbytečně zkoušel střelu z velké dálky. Na pravé straně měl úplně volného Pepého.

75

Wilfried Zaha kouzlil s míčem na levé straně velkého vápna, nicméně následný centr se mu vůbec nepovedl a prolétl velkým vápnem bez teče.

Rovníková Guinea – Pobřeží slonoviny

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 6. Gradel

Karty:   68. Nlavo (RGU) – 32. I. Sangaré (CIV)

Rovníková Guinea: Sapunga – Akapo, Obiang, Coco, Ndong – Buyla, Machín, Ganet, Salvador (87. Siafá) – E. Nsue, Dorian Jr. (66. Nlavo).
Náhradníci: Mba – Akapo, Anvene, Asu, Balboa, Meseguer, Nlavo, L. E. Nsue, Siafá.

Pobřeží slonoviny: B. Sangaré – Maïga, Deli, E. Bailly, Konan – Seri, Kessié (72. Serey Dié), I. Sangaré – Cornet (72. Zaha), Haller (83. Kouamé), Gradel (72. Pépé).
Náhradníci: Cissé, Eliezer – Y. Boli, W. Boly, Konaté, Kossounou, Kouamé, Kouassi, Pépé, Serey Dié, Traorè, Zaha.