Menu

Fotbal

Tipsport liga

FK Mladá Boleslav – FK Teplice

4:1

konec (0:1)

12.01.2022, 10:30 • UMT U Stadionu, Mladá Boleslav • Skupina B • Petr Šatalík

Tipsport: 1.44 4.19 5.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek již vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (12:20:27)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:3.
Střely mimo: 5:2.
Rohy: 6:1.
Zápas Tipsport ligy mezi Boleslaví a Teplicemi tak končí výhrou Středočechů 4:1! Po první půli sice vedli Skláři 1:0, jenže v druhém poločase naprosto vypadli z role, svěřenci Karla Jarolíma na hřišti jasně dominovali a svému soupeři nasázeli v druhé pětačtyřicítce čtyři branky, kterými jasně překlopili zápas na svou stranu. O dvě z nich se postaral Ewerton. Boleslav tak po zásluze v tomto střetnutí vítězí a ve skupině B je jediným mužstvem s plným bodovým ziskem.

90+0

Konec zápasu.

90

Skláři se tlačí kupředu na pravém křídle, jenže s balonem se dostali jej do zámezí. Poslední aut si tak ještě vhodí hráči Boleslavi.

89

89. EWERTON - 4:1

89

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Ještě jedna branka v síti Teplic! Po prudké přihrávce Juráska z levé strany stihl před Maškem na poslední chvíli zasáhnout Hasil, jenž vrátil míč na velké vápno. Tam si však seběhl EWERTON, který se tvrdou přízemní bombou k bližší tyči znovu prosadil a zvyšuje již na 4:1!

89

Středočeši mají závěr utkání zcela pod kontrolou. Sami se ještě tlačí do šancí a soupeře naopak ke své kleci skoro nepouští.

88

Prudký střílený pas šel nyní na malé vápno Teplic, kde se ve skluzu snažil míč do sítě uklidit Mašek, kterému chybělo jen pár centimetrů k tomu, aby balon zasáhla uklidil jej tak do brány soupeře!

87

Středočeši vhazují na pravé lajně. Míč má v rukách Pech, jenž přihrál Matějovskému. Boleslav se tlačí po levé straně kupředu.

86

Skláři vyváží míč od své klece. Hasil nyní mizerně rozehrál a mohl být hodně rád, že spoluhráči uhlídali Maška, který se málem dostal do obrovské šance, kdy by šel sám na bránu soupeře.

85

Šerák sbalil míč do náruče a nyní již vykopává až daleko za půlící kruh. Matějovský se na levé straně snažil kombinovat s Maškem, ale jejich spolupráce žádnou šanci nevytvořila.

84

Rohový kop od levého praporku rozehráli fotbalisté Boleslavi na krátko. Postupně se dostali až k protější lajně, kde hrají Langhamer a Dufek.

83

Vondrášek vrací mičudu domácím, po pravém křídle směruje kupředu Ewerton, jehož prudký centr byl sražen obranou hostí na rohový kop.

82

Langhamer dobře zapracoval ve vlastním pokutovém území a posunul míč obráncům, kteří jej odkopli do bezpečí.

82

Skláři chvilku motali svého soupeře na pravé straně u rohového praporku, finální centr do šestnáctky Boleslavi ale poslat nedokázali.

81

Míč se vrací do pokutového území Boleslavi, kde hraje brankář Šerák. Jeho výkop na ose hřiště Matějovský kupředu prostrčit nedokázal.

80

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ladra, přichází Kaulfus.

79

Skláři se tlačí na pravé straně kupředu, jejich kombinace však vyzněla jen do zámezí. Středočeši rozehrávají v poklidu na vlastní polovině a už příliš nespěchají.

FK Mladá Boleslav – FK Teplice

4:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 55. Pech, 59. Hlavatý, 67. Ewerton, 89. Ewerton – 25. Trubač

Karty:   58. Hasil (TEP)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:1.

FK Mladá Boleslav: Šerák – Jurásek, Presiler, Smrž (46. Pech), Douděra – Mašek, Dancák (64. Matějovský) – Mužík, Hlavatý, Ladra (80. Kaulfus) – Fila (46. Ewerton).
Náhradníci: Mikulec – Dufek, Bejbl, Matějovský, Ewerton, Škoda, Langhamer, Pech, Kaulfus.

Trenér: Karel Jarolím.

FK Teplice: Mucha – Vondrášek, Kučera (56. Hasil), Knapík – Jukl, Mareček – Moulis, Bulmaga, Hyčka – Trubač – Žák.
Náhradníci: Hasil.

Trenér: Jiří Jarošík.

Rozhodčí: T. Klíma