Menu

Hokej

NHL

Washington Capitals – Florida Panthers

4:3

konec (0:1, 3:1, 1:1)

26.11.2021, 23:00 • Capital One Arena, Washington • Ondřej Mikušek

Tipsport: 2.39 4.25 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji vám za pozornost, užijte si klidný víkend, buďte zdraví a všem Xéniím přeji vše nejlepší k svátku! (02:13:13)
Tři hvězdy utkání

1. Alexandr Ovečkin (WSH) 3+0
2. Tom Wilson (WSH) 1+2
3. Jevgenij Kuzněcov (WSH) 0+3
Česká a slovenská stopa

Martin Ferérváry (WSH) – 0+0, +0 účast, 0 střel na bránu, 2 TM, čas na ledě 19:34

Radko Gudas (FLA) – 0+0, +1 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 15:52
Kdo se postavil do brankoviště?

Ilja Samsonov (WSH) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4 %, odchytal 60:00

Sergej Bobrovskij (FLA) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4 %, odchytal 45:09
Spencer Knight (FLA) – 6 zákroků, 1 OG, úspěšnost 85,7 %, odchytal 11:46
Statistiky utkání

Střely na branku 29:22
Zblokované střely 12:13
Zákroky gólmanů 19:25
Vyloučení 3:3
Využité přesilovky 1:0
Góly v oslabení 1:0
Hity 21:13
Vhazování 34:29

Utkání v Capital One Arena sledovalo 18 573 diváků.
Utkání naprosto splnilo snad všechno, co se dalo od dvou vedoucích celků ligy čekat. Strhující rychlý hokej plný tvrdých soubojů, aktivně přistupující obránce, ale samozřejmě i útočníky, kteří si s tím dokáží poradit. Nejlépe ze všech to umí Alexandr Ovečkin, který místo stárnutí zraje jak víno. V letošní sezóně má zatím jednu z nejlepších forem, co kdy měl, a dnes to dokázal hattrickem. Florida ovšem sympaticky bušila na branku Ilji Samsonova až do úplného závěru, poslední minuty bojovností všech hráčů připomínaly spíš play-off než základní část den po díkůvzdání. Bodově se tedy týmy dorovnaly na čísle 31, společně s nimi má tolik i Carolina, jež před chvílí zvítězila na ledě Philadelphie.

Konec zápasu.

59:35

Kotouč vyplaval k Huberdeauovi na pravém kruhu, kanadský útočník si ho musel srovnat na čepeli, takže se Samsonov stihl přesunout. Capitals vyhazují na další icing.

59:19

Teď už domácí vyhazují na zakázané uvolnění a hosté mění šestici vyčerpaných hráčů, která strávila na ledě skoro dvě minuty.

59:00

Ovečkin sebral puk ve středním pásmu, jenže se střelou váhal, hosté mu nakonec kotouč vypíchli.

58:40

Washington vyhazuje přes celé hřiště, ale není z toho zakázané uvolnění.

58:19

Cats pokračují v tlaku, Weegarovu střelu Samsonov udržel v lapačce i přesto, že ho otravoval Patric Hörnqvist.

58:08

První Ekbladova rána byla zblokována, okamžitá druhá zamířila na zadní mantinel.

57:19

Florida odvolává brankáře a hraje v šesti, navíc si teď trenér Andrew Brunette bere oddechový čas. Před přerušením nebezpečnou bombu vyslal Lucas Carlsson, Samsonov překrásně natáhl lapačku.

56:23

Bennett statečně vyprostil puk ze souboje za brankou, přihrál do mezikruží Jonathanu Huberdeauovi, ale jeho střela neprošla.

55:51

Ekblad zastavil důležitou přihrávku domácích skrz střední pásmo, takže se pro Floridu otevřela zajímavá šance. Ještě na jejím začátku ji zastavil ofsajd Bennetta.

54:51

Montourova střela doprostřed brány měla za cíl především získat vhazování po Samsonovově levici, což se podařilo.

54:24

Ovečkin se cpal dopředu podél pravého mantinelu, Aaron Ekblad ale včas zasáhl hokejkou a puk nasměroval do bezpečí.

53:40

Znovu stejný výsledek útočného snažení Floridy zajišťuje jejich vlastní nepřesná zpětná přihrávka k modré čáře pro Forslinga. Místo něj kotouč doputoval až k Sergeji Bobrovskému.

52:42

Ani tentokrát se tam nicméně neudrželi, naopak si u vlastní branky museli dávat pozor, aby nešli do oslabení po zákroku na Sgarbossu.

51:50

Staňte se fanoušky NHL.cz!

51:50

Při dlouhé sekvenci bez přerušení to vypadá, že by se hosté konečně mohli usadit v útočném pásmu díky jednoduchému nahození po mantinelu.

50:44

Capitals teď dobře brání střední pásmo, a tak Weegarovi nezbylo moc jiných možností, než poslat dopředu vysoký oblouček. Jenže ten sebrali právě domácí obránci a vrátili ho zpět směrem k Bobrovskému.

49:08

Michael Sgarbossa ukradnul puk u mantinelu v útočném pásmu a těšil se na rychlou střelu, jenže u něj ihned byl jeden ze soupeřů a ránu zblokoval.

48:37

Domácí se nemohou zbavit tlaku, Lucas Carlsson posílal na Samsonova další nepříjemnou ránu z uctivé vzdálenosti.

47:40

Panthers své soupeře ve středním pásmu přebruslili, Weegar bekhendem zleva hledal před brankou Bennetta, pro něj ale bylo téměř nemožné zakončit prudký puk ze vzduchu.

47:22

Koncovka zápasu bude jistě strhující. Florida se ze všech sil snaží vyrovnat, Washington se brání dvěma zakázanými uvolněními v krátkém sledu.

46:51

Washington ihned po snížení mohutně hrozí. Střela od modré vyplavala před samotného Bretta Leasona, na nějž zívala prázdná branka, cestu do ní však puku na poslední chvíli zatarasil Brandon Montour.

45:36

45:36 Carter VERHAEGHE - 4:3

45:36

Florida právě vstřelila branku!
Ano, dnes je to fantastické představení Alexandra Ovečkina. Avšak nádhernou sólovou akci teď ukázal i CARTER VERHAEGHE, který z vlastního pásma projel až do toho útočného a přes obranu vyslal zápěstím bleskový zásah do horního růžku. Asistence: Gustav Forsling.

45:00

Garnet Hathaway zkusil nečekanou kličku z levého kruhu na střed, tam ale bylo mnoho hokejek hostů.

44:02

44:02 Alexandr OVEČKIN - 4:2

44:02

Washington právě vstřelil branku!
Ze skrumáže před brankou nakonec Caps dostali kotouč za ni, ovšem před Bobrovským zůstal úplně volný ALEXANDR OVEČKIN. Kuzněcov mu bleskově přihrál, Ovečkin přesně zakončil a zkompletoval hattrick proti do dnešního zápasu vedoucího týmu tabulky NHL. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Tom Wilson.

43:05

Aaron Ekblad si troufl na dobře myšlenou stahovačku, provedení ale nebylo bezchybné. Puk se mu zadrhnul, takže ze střely nebylo nic produktivního.

42:37

Sam Bennett přihrával o mantinel zprava na druhou stranu útočného pásma. Nikdo ze spoluhráčů mu však nepřijel na pomoc, a tak se kotouče ujímají domácí.

41:48

Wilson naslepo poslal puk po mantinelu za vlastní branku, kde ho sebral Patric Hörnqvist. Vytáčel se okolo tyčky, což si Samsonov s jistotou pohlídal.

40:40

První formace domácích se rychle dostala do útočného pásma, kde rozvinula kombinaci, ale ke střele se nedostala. Pro ujištění – v brance Floridy je Sergej Bobrovskij.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po 2. třetině

Střely na branku 23:14
Zblokované střely 7:9
Zákroky gólmanů 12:20
Vyloučení 3:3
Využité přesilovky 1:0
Góly v oslabení 1:0
Hity 12:7
Vhazování 19:24
Prostřední dvacetiminutovka začala skutečně divoce. Capitals především zásluhou kanonýra Alexandra Ovečkina nasypali do floridské sítě tři góly během dvou minut a dvanácti sekund, čímž zaslouženě otočili skóre. Hosté poměrně rychle zareagovali a zvládli snížit, ale vyrovnat zatím ne. Ve zbývajícím čase druhé třetiny neměl ani jeden z týmů větší převahu, a tak největší pozornost vzbuzovalo neustálé střídání Sergeje Bobrovského se Spencerem Knightem v brance Floridy.

Třetí třetina začne přibližně v 1:00.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Gudas správně přečetl hru, a tak u mantinelu zastavil vyhozený puk, pak o něj ale svádí několik hráčů boj za Samsonovovou brankou.

38:50

Ovečkin za Bobrovského brankou tvrdě dohrál Weegara, nejspíš mu sáhl rukavicí do obličeje. Celkově to vážně nevypadalo jako klasický bodyček, nicméně domácímu kapitánovi to prošlo beztrestně.

37:12

Zpoza branky dostal kotouč Maxim Mamin, byl hodně blízko Samsonova, ale měl blokovanou hůl, a tak nemohl zakončit.

37:12

Střídání v týmu Florida Panthers: ze hřiště odchází Spencer Knight, přichází Sergej Bobrovskij.

Teď už to působí dost komicky, ale fanoušci hostujícího týmu budou určitě rádi za zprávu, že Sergej Bobrovskij bude v pořádku. Vypadá to, že byl důkladně vyšetřen, a tak může zase pokračovat v zápase, neboť k otřesu mozku naštěstí nedošlo.

36:40

Reinhart sice uprostřed hřiště tečoval puk směrem na Samsonova, na něj však nikdo z hostujících hráčů nedorážel, takže Caps v klidu vyvezou.

36:15

Domácí hrají v plném počtu.

35:30

Příliš váhavá kombinace se Panterům vymstila, křižná přihrávka neprošla, takže se hra otáčí až směrem ke Spenceru Knightovi.

34:37

Verhaeghe sice při střele zlomil hokejku, ale puk vyskočil a ze vzduchu ho před brankou málem trefil Joe Thornton.

34:15

Tři hostující hráči ujeli na osamělého Nicka Jensena. Několikrát si puk vyměnili, Huberdeau nakonec přihrával před branku a za ní ho na mantinel neohrabaně poslal Garnet Hathaway. Ten dostává menší trest na 2 minuty za podrážení.

33:35

Ovečkin vlétl ze střídačky na led, zachytil rozehrávku hostů a rovnou pálil zápěstím. Branku ale vůbec netrefil.

32:54

Nick Jensen si odcouval na osu hřiště a prohodil skrumáž těl až do náručí Knighta.

32:26

Florida se rychle dostala od své branky na druhý konec hřiště, Mackenzie Weegar zkoušel Samsonovovu pozornost z polootočky.

31:57

Hosté hrají v plném počtu.

31:30

Kromě krásné Kuzněcovovy šance se zatím domácím početní převaha nedaří, hosté vyhazují přes všechny čáry.

30:21

Jevgenij Kuzněcov nahodil na zadní mantinel, sám si najel před branku, kam se puk odrazil a snažil se ještě přehodit si ho na bekhend. Knight jen ležel na ledě, ale se štěstím mu to stačilo.

29:57

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brandon Montour – 2 min., hákování).

29:25

Van Riemsdyk znovu uklouzl, tentokrát v rohu vlastního pásma, ale znovu u toho byl Huberdeau. Před bránu mu najížděl Bennett, ovšem zakončit se mu nepodařilo.

28:00

Jonathan Huberdeau na levém kruhu chytře zabrzdil, aby počkal, až bude moci zadovkou přenechat puk Aaronu Ekbladovi, který zakončoval bekhendem.

27:19

Orlov u modré vysoko napřáhnul, tvrdou střelou ale trefil jen vnější bok Knightovy klece.

26:49

Střídání v týmu Florida Panthers: ze hřiště odchází Sergej Bobrovskij, přichází Spencer Knight.

A zase je situace v brankovišti Floridy jiná. Jeden z rozhodčích přijel k Bobrovskému, aby mu vysvětlil, že kvůli podezření na otřes mozku musí zase brankoviště opustit. Pro tyto situace má NHL vytvořený protokol, protože se snaží otřesům mozků u hráčů co nejvíce předcházet.

26:49

26:49 Sam REINHART - 3:2

26:49

Florida právě vstřelila branku!
Weegar projížděl středním pásmem, oba domácí obránci na něj upřeli pozornost, a tak se mohl po pravé straně propašovat SAM REINHART. Rychlou ranou trefil volné místo u protější tyče branky. Asistence: MacKenzie Weegar, Brandon Montour.

26:10

Ryan Lomberg sice hezky vybojoval puk, jenže v útočném pásmu neměl komu přihrát, a tak se musel zase rychle vrátit zpět.

25:06

Cats se nechtějí nechat zahanbit a rychle se usazují v útočném pásmu. Gudasova rána z velké dálky branku netrefila.

24:13

Střídání v týmu Florida Panthers: ze hřiště odchází Spencer Knight, přichází Sergej Bobrovskij.

Ošetřovatelé očividně Bobrovského zkontrolovali a zřejmě se hostující gólmanská jednička cítí dobře. Překvapivě se proto ihned zase vrací do branky, pro Spencera Knighta to tedy nebyl příliš zábavný pobyt.

23:46

23:46 Alexandr OVEČKIN - 3:1

23:46

Washington právě vstřelil branku!
ALEXANDR OVEČKIN se ujal volného kotouče uprostřed kluziště, za modrou čárou napřáhl a tvrdě vypálil. Nově příchozí Spencer Knight se ani neohřál a byl přivítán tím samým, kým byl Bobrovskij vyhnán. Asistence: Alexej Protas, Jevgenij Kuzněcov.

22:50

Střídání v týmu Florida Panthers: ze hřiště odchází Sergej Bobrovskij, přichází Spencer Knight.

Při prvním gólu Washingtonu se projíždějící Tom Wilson nevyhnul Bobrovskému a omylem ho srazil. Nevypadalo to příliš tvrdě, avšak ruský gólman dostal ránu do hlavy, a tak raději opouští kluziště.

22:50

22:50 Alexandr OVEČKIN - 2:1

22:50

Washington právě vstřelil branku!
Skvělou přesilovkovou kombinaci zakončoval po přihrávce zpoza branky Wilson, Bobrovskij jeho střelu vyrazil jen před ALEXANDRA OVEČKINA. Jak si asi poradil, si zřejmě dokáže představit každý. Asistence: Tom Wilson a Alexej Protas.

22:10

Domácí hrají v plném počtu. Začíná jejich zkrácená přesilová hra.

21:37

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Joe Thornton – 2 min., podrážení).

21:34

21:34 Tom WILSON - 1:1

21:34

Washington právě vstřelil branku!
Hosté při vlastní přesilovce naprosto nesmyslně střídali, když neměli puk, navíc ve druhé třetině, kdy je jejich střídačka dál od vlastní branky. Proto zůstala dvojice domácích hráčů na útočné modré, Carlson přesně přihrál křižně TOMU WILSONOVI, jenž zprava našel volné místo u bližší tyčky. Asistence: John Carlson, Jevgenij Kuzněcov.

20:33

Ekblad se rozhodl vypálit ihned po žabičce od Huberdeaua, ale napálil jen clonícího Hagelina. Panthers se pak musí vrátit až ke své brance.

20:10

Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., sekání).

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po 1. třetině

Střely na branku 12:9
Zblokované střely 4:7
Zákroky gólmanů 8:12
Vyloučení 1:1
Hity 7:4
Vhazování 12:11
V úvodní části byl o dost lepším týmem domácí Washington, především ke konci se tlak před Sergejem Bobrovským značně zvýšil. Za něj se ovšem puk nedostal, naopak na druhé straně smolně uklouzl Trevor van Riemsdyk a Jonathan Huberdeau bezohledně trestal. Hosté si tedy do šatny berou šťastné těsné vedení o jeden gól.

Druhá třetina začne přibližně v 00:05.

20:00

První třetina skončila.

19:28

19:28 Jonathan HUBERDEAU - 0:1

19:28

Florida právě vstřelila branku!
Trevor van Riemsdyk chtěl vyvézt puk od své branky, jenže u modré čáry podklouzl. U volného kotouče byl jako první JONATHAN HUBERDEAU, jenž měl spoustu času na přípravu kličky do bekhendu a zasunutí mezi betony. Bez asistence.

18:45

Florida se zase nemůže dostat do útočného pásma, teď jim ale pomůže zakázané uvolnění Washingtonu.

17:48

Už to vypadalo, že Caps prováhali možnost pro střelu, k té se ale nečekaně uprostřed pásma dostal Wilson. Bobrovskij má v první třetině spoustu práce.

16:10

Hosté hrají v plném počtu.

16:06

Ovečkinova střílená přihrávka před bránu byla tečována do tyčky Bobrovského branky!

15:13

Po dolování v pravém rohu puk vyplaval k Johnu Carlsonovi, jenž přihrál doleva trestuhodně zapomenutému Alexandru Ovečkinovi. Ten však nemohl střílet z první, rána zamířila doprostřed brány.

14:15

Panthers vyhrávají vhazování a na úvod oslabení se osvobozují.

14:10

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Sam Bennett – 2 min., nedovolené bránění brankáři).

13:38

13:38 Šance – Daniel SPRONG

13:38

Díky skvělé přihrávce od Toma Wilsona se dostal do samostatného úniku Nizozemec Daniel Sprong. V rychlé jízdě si zvládl zpracovat puk, bekhendovým blafákem i překonal Bobrovského, jenže se mu kotouč nabalil na čepel a skončil vysoko až v ochranné síti za brankou.

12:32

Gudas zkusil překvapit Samsonova svižnou střelou od pravého mantinelu. Ruský gólman nepředvedl zrovna jistý zákrok, protože měl trochu zakrytý výhled.

12:01

Domácí hrají v plném počtu.

11:20

Napodruhé ani napotřetí ani napočtvrté se Panterům nepodařilo usadit se v útočné třetině. Domácí se zatím v oslabení brání bezchybně.

10:18

Ekbladova nabídka od modré k brance nedošla, Washington vyhazuje přes celé hřiště.

10:01

Vyloučení v týmu Washington Capitals (Martin Fehérváry – 2 min., nedovolené bránění).

09:44

Sergej Bobrovskij raději přikryl kotouč, který mu doklouzal k lapačce, protože se rychle blížil Tom Wilson. Hraje se opravdu intenzivně do těla, i když je to trochu na úkor vyloženě "hokejových" akcí.

08:43

Krátce po tomto vhazování se právě Tippett dostal k pokusu v pádu, s nímž Samsonov neměl potíže.

08:38

Owenu Tippettovi za útočnou modrou utekl puk, vadit mu to ale nemusí, protože obránce Washingtonu ho vyhodil mimo hřiště, takže se bude vhazovat před Samsonovem.

07:40

Díky velkému fyzickému nasazení svých spoluhráčů mohl z mezikruží vystřelit Carl Hagelin. Netrefil ale vůbec dobře, takže kotouč udělal pomalý oblouček do Bobrovského lapačky.

06:55

V klidnější části Lomberg bojuje o kotouč v rohu útočného pásma. Útočníci obou celků mají problém se zavezením a udržením se u soupeřovy branky.

05:50

Lomberg zachytil v útočném pásmu ledabylou rozehrávku domácích, jenže měl puk na bekhendu a přihrávka před bránu neměla kudy projít.

04:33

Anton Lundell využil volného místa na pravé straně, zápěstím trefil Samsonovův beton, od něj se puk odrazil před dojíždějícího Reinharta. Ten však nedokázal patřičně dorazit.

03:45

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně. Florida se zatím nedostala ke střele, teď se ale podívá do útočného pásma, protože Washingtonu se nepodařilo vyhodit, puk přeletěl mantinel.

02:46

Daniel Sprong vyvážel puk přes střední pásmo, spoluhráči mu ale šli střídat, takže se o něj postarala trojice hostujících obránců.

01:11

Od modré puk propadl zpět k Dowdovi, jenž se na pravé straně dostal k dobrému pokusu, Bobrovskij ho udržel.

00:37

První střelu na bránu vyslal John Carlson, před bránou projížděli dva útočníci Washingtonu, ale ani jeden z nich se puku nedotknul, a tak Bobrovskij zasáhl betonem.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, T. van Riemsdyk, Cholowski – Protas, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson (A), McMichael, Sprong – Hathaway, N. Dowd, Hagelin – Leason, Sgarbossa, Malenstyn.
Trenér: Peter Laviolette.

Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Mamin, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
Trenér: Andrew Brunette.

Rozhodčí: Lambert, Furlatt – Flemington, Murray.
Česká a slovenská stopa

Martin Fehérváry (WSH) – 20 zápasů, 2+3
Vítek Vaněček (WSH) – 12 zápasů, 90,6% úspěšnost zákroků, 2,54 obdržených gólů na zápas

Radko Gudas (FLA) – 18 zápasů, 0+5
Vzájemné zápasy

05.11.2021 Florida – Washington 5:4 po prodl.
28.11.2019 Washington – Florida 4:3
08.11.2019 Florida – Washington 4:5 po prodl.
02.04.2019 Florida – Washington 5:3
10.02.2019 Washington – Florida 4:5 po prodl.
Florida Panthers

Famózní vstup Floridy do tohoto ročníku asi netřeba dlouze popisovat. Panthers poprvé prohráli až v devátém utkání sezóny, a to ještě k tomu po nájezdech. Bodově naprázdno vyšli až ve dvanáctém zápase. Právě po něm mohli někteří začít o opravdové síle Floridy pochybovat, neboť to byl začátek čtyřzápasové šňůry bez vítězství. Cats ale ukazují, že na 1. místě celé NHL se 31 body nejsou náhodou, vždyť poslední čtyři duely už všechny vyhráli a nastříleli v nich 17 branek. Navíc bez kapitána Aleksandera Barkova, jenž si na několik týdnů zranil koleno.

Poslední zápasy:

Florida – Philadelphia 2:1 po prodl.
Florida – Minnesota 5:4
Florida – New Jersey 4:1
Florida – NY Islanders 6:1
Tampa Bay – Florida 3:2 po prodl.

Nejproduktivnější hráči:

Jonathan Huberdeau – 19 bodů (6+13)
Aleksander Barkov – 17 bodů (9+8)
Anthony Duclair – 17 bodů (9+8)

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Washington Capitals

Tým z hlavního města Spojených států snad nestárne, protože i v letošním ročníku hraje zatím naprosto skvěle. Po čtvrtině sezóny má na svém kontě 29 bodů a drží se na 3. příčce Východní konference. Dva body ztrácí na první místo, které obývá právě dnešní soupeř Washingtonu. Zájemců o vrchol tabulky je však víc, protože i druhá Carolina a čtvrté Toronto mají bodů úplně stejně jako Capitals. Carolina má ale o dva odehrané zápasy méně, Toronto naopak o jeden víc. Zmíněné "nestárnutí" ztělesňuje Alexandr Ovečkin, který ukazuje, že není jen výjimečným střelcem. V posledním utkání proti Montrealu totiž sice nedal ani jeden gól, zato hned na tři přihrál.

Poslední zápasy:

Washington – Montreal 6:3
Seattle – Washington 5:2
San Jose – Washington 0:4
Los Angeles – Washington 0:2
Anaheim – Washington 3:2 po prodl.

Nejproduktivnější hráči:

Alexandr Ovečkin – 33 bodů (15+18)
Jevgenij Kuzněcov – 24 bodů (7+17)
John Carlson – 18 bodů (4+14)
Zdravím všechny milovníky severoamerického ledního hokeje u souboje mezi Washington Capitals a Florida Panthers.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

Washington Capitals – Florida Panthers

4:3

konec (0:1, 3:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. T. Wilson (Carlson, Kuzněcov), 23. Ovečkin (T. Wilson, Protas), 24. Ovečkin (Protas, Kuzněcov), 45. Ovečkin (Kuzněcov, T. Wilson) – 20. Huberdeau, 27. S. Reinhart (Weegar, Montour), 46. Verhaeghe (Forsling)

Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, T. van Riemsdyk, Cholowski – Protas, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson (A), McMichael, Sprong – Hathaway, N. Dowd, Hagelin – Leason, Sgarbossa, Malenstyn.
Trenér: Peter Laviolette.

Florida Panthers: Bobrovskij (23.–25., 27.–38. S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Mamin, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
Trenér: Andrew Brunette.

Rozhodčí: Lambert, Furlatt – Flemington, Murray.

Diváci: 18 573.

Průběh zápasu
1. třetina
10:01 WSH 2 Fehérváry, nedovolené bránění
14:10 FLA 2 S. Bennett, nedovolené bránění brankáři
19:28 FLA 0:1 Huberdeau
Po 1. třetině
2. třetina
20:10 WSH 2 Ovečkin, sekání
21:34 WSH 1:1 T. Wilson (Carlson, Kuzněcov)
21:37 FLA 2 J. Thornton, podrážení
22:50 WSH 2:1 Ovečkin (T. Wilson, Protas)
22:50 FLA -Bobrovskij +S. Knight (Střídání)
23:46 WSH 3:1 Ovečkin (Protas, Kuzněcov)
24:13 FLA -S. Knight +Bobrovskij (Střídání)
26:49 FLA 3:2 S. Reinhart (Weegar, Montour)
26:49 FLA -Bobrovskij +S. Knight (Střídání)
29:57 FLA 2 Montour, hákování
34:15 WSH 2 Hathaway, podrážení
37:12 FLA -S. Knight +Bobrovskij (Střídání)
Po 2. třetině
3. třetina
44:02 WSH 4:2 Ovečkin (Kuzněcov, T. Wilson)
45:36 FLA 4:3 Verhaeghe (Forsling)
Konec