Menu

Hokej

KHL

Admiral Vladivostok – Avtomobilist Jekatěrinburg

1:5

konec (0:1, 1:2, 0:2)

26.11.2021, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.3 4.79 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:51:36)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 1242 diváků.
Československá stopa v utkání

Vojtěch Mozík (VLD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:59
Libor Šulák (VLD) – 0+1, 4 střely, čas na ledě 24:39
Střely na branku: 29 – 28
Je konec! Hostující Avtomobilist zvládl duel na ledě Vladivostoku a vítězí 5:1. Ve třetí části se domácí sice snažili o zdramatizování koncovky, ale šest minut před koncem přidal hostující pojistku Alexej Makejev, který dovršil hattrick. Do prázdné branky se navíc prosadil i Stanislav Bočarov.

Konec zápasu.

59:15

59:15 Stanislav BOČAROV - 1:5

59:15

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Domácí ještě zariskovali a zkusili hru bez brankáře! K puku se ale dostal STANISLAV BOČAROV, který trefil prázdnou branku! Bez asistence.

59:06

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Bělousov – 2 min., hákování).

59:00

Serebrjakov ještě vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Sudí navíc signalizuje vyloučení na straně soupeře.

58:26

Šikin měl velké problémy se střelou od modré čáry. Hostujícímu brankáři kotouč vypadl z výstroje, ale defenziva Jekatěrinburgu puk zametla do bezpečí.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:29

Šumakov se málem hnal do samostatného úniku, jenže v klíčovou chvíli mu kotouč utekl k brankáři domácího mužstva.

57:06

Jekatěrinburg získal kotouč v obranném pásmu a vydal se s ním do pásma útočného. Bělousov se na pravé straně sice uvolnil, ale přihrávkou mezi kruhy našel jen Šuláka.

56:29

Důrazný Alexej Makejev v rohu útočného pásma dohrál statického obránce, kterého čistým zákrokem přišpendlil k hrazení.

56:06

Maxim Rassejkin nahodil puk odrazem o mantinel do útočného pásma, kam se ale nehnal nikdo v bílém. Vladivostok se znovu může vydat vpřed.

55:39

Domácí si vytvořili tlak v útočném pásmu, nicméně hostující brankář Šikin zneškodnil ránu od modré čáry i následnou dorážku z pravého kruhu.

55:06

Georgij Bělousov se pro změnu probil k odraženému kotouči, který příklepem poslal směrem na domácí klec. Serebrjakov jeho ránu viděl a ukryl puk do lapačky.

54:26

Maxim Rassejkin se z pravé strany prosmýkl před klec domácího celku, ale kotouč mu v klíčovou chvíli utekl z hokejky a skončil vedle branky.

54:03

54:03 Alexej MAKEJEV - 1:4

54:03

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté přidávají čtvrtou branku a rozhodují o svém triumfu! Avtomobilistu vyšel další rychlý protiútok. Na přihrávku před odkrytou klec si sjel ALEXEJ MAKEJEV, který zkompletoval hattrick! Asistence: Sergej Šumakov, Jurij Gurkin.

53:32

Hosté se opět osvobodili jednoduchým nahozením do útočného pásma a odjeli na střídačku. Čerstvé síly pouští na led i domácí kouč.

53:03

Vladislav Ušenin si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud pálil příklepem, ale jeho dělovku srazil jeden z obránců v bílém dresu do ochranné sítě.

52:36

Arťom Garejev za brankou Avtomobilistu získal volný kotouč, přihrál bekhendem na modrou čáru, jenže nikdo v černém si stále netroufl na zakončení.

52:10

Hosté se nyní dostali ven z obranného pásma a sami se hnali do pásma útočného. Jejich akce ale skončila hned na červené čáře.

51:45

Rihards Bukarts v rohu útočného pásma vybojoval odražený kotouč a bekhendem jej poslal mezi kruhy. Defenziva Avtomobilistu byla připravená.

51:16

Stanislav Bočarov se z pravé strany dostal mezi kruhy, kde střílel v pádu, ale poslal kotouč přímo do lapačky domácího gólmana Serebrjakova.

50:26

Vojtěch Mozík získal odražený puk ve středním pásmu, kde se dobře otočil a rozehrál na pravou stranu. Vladivostok má ale velké problémy s přechodem do útočného pásma.

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a hokejisté Vladivostoku se stále nemohou dostat do útočného pásma.

49:36

Maxim Rassejkin se na pravé straně ledové plochy prosmýkl kolem obránce, ale pod tlakem už nedokázal zakončit. Obrana domácích uklidňuje hru.

49:03

Alexej Makejev se v rohu obranného pásma dostal k volnému kotouči a bekhendem jej odehrál do bezpečí. Defenziva Admiralu se ubránila.

48:36

Domácí se po delší době hnali ve větším počtu do útočného pásma, jenže střelu z pravé strany obránce v bílém dresu obětavě zablokoval.

48:00

Domácí brankář Serebrjakov se skvěle roztáhl v brankovišti a nepustil za svá záda pokus z bekhendového blafáku.

47:15

Admiral chtěl vyrazit do protiútoku, ale nahození na levou stranu skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazování se vrátí zpět před Serebrjakova.

46:34

Admiral se dostal do útočného pásma, nicméně nikdo v tmavém dresu tentokrát nestačil zakončit. Hosté skvěle dostupují domácí hráče.

46:03

Domácí v plném počtu.

45:34

Šikin vyjel za svou klec, kde si při rozehrávce musel dát pozor na napadajícího soupeře a raději odehrál puk na pravou stranu ledové plochy.

45:06

Domácí Admiral se znovu dokázal osvobodit vyhozením přes celé kluziště. Defenziva Vladivostoku zvládá toto oslabení na jedničku.

44:26

Domácí se dostali do útočného pásma, ale nahození od modré čáry bylo příliš prudké a skončilo až u zadního mantinelu, kde puk sebrali hráči Avtomobilistu.

44:03

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Michail Patrikejev – 2 min., držení).

43:42

Andrej Obidin střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka minula branku soupeře. Odražený puk navíc obránce odehrál do bezpečí.

43:12

Jevgenij Gračov se dostal do útočného pásma, kde si obhodil obránce, ale pod tlakem už nestačil zakončit. Obrana soupeře je hodně důrazná.

42:41

Hosté nahodili kotouč do útočného pásma, kam nahodili puk a vydali se na střídačku. Ani jeden z týmů zatím ve třetí části branku soupeře pořádně neohrozil.

42:06

Hosté se dostali do útočného pásma, ale Makejev střelou z mezikruží trefil jen clonícího soupeře. Defenziva Avtomobilistu hraje dobře.

41:26

Nikita Serebrjakov si dal pozor na dělovku od modré čáry a jednoduše schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

41:10

Georgij Bělousov se stáhl do obranného pásma, kde vybojoval puk pro Jekatěrinburg. Hostující celek chce přestát úvod závěrečné periody bez úhony.

40:36

Avtomobilist se nyní také vydal do útočného pásma, ale akce hostujícího celku neskončila střelou na branku. Domácí defenziva je velmi důrazná.

40:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování závěrečné periody. Admiral se ihned vydal do útoku, ale nahození na levou stranu bylo příliš prudké.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 12:18.
Střely na branku: 25 – 15
Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách je na tom lépe hostující Jekatěrinburg. Hned v úvodu druhé části totiž vedení hostů navýšil Alexej Makejev. Na jeho zásah navázal Patrice Cormier. Admiral ale v závěru třetiny hrál kupu přesilovek. Jednu z nich využil Miks Indrašis.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

Hosté v plném počtu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:24

Libor Šulák si znovu navedl kotouč do střelecké pozice a prověřil Šikinovu pozornost. Hostující brankář tentokrát stačil reflexivně zasáhnout.

38:00

Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště. Defenziva Avtomobilistu je teď pozorná.

37:34

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Ščemerov – 2 min., sekání).

37:10

Jevgenij Gračov poslal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před klecí Jekatěrinburgu.

36:26

Alexej Makejev se ihned po vhazování dostal až mezi kruhy, kde střílel zápěstím, ale rána se mu svezla po čepeli a skončila vedle branky.

36:03

36:03 Miks INDRAŠIS - 1:3

36:03

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Domácí celek se nakonec v závěru druhé třetiny dokázal prosadit! Admiral se usadil v útočném pásmu, kde si vytvořil tlak. Přihrávku k modré čáře dostal MIKS INDRAŠIS, který příklepem propálil Šikina! Asistence: Libor Šulák.

35:29

Fjodor Beljakov střílel od modré čáry příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle pravé tyčky hostující klece. Avtomobilist následně nebezpečí zažehnal.

35:03

Jevgenij Gračov se z pravé strany probil před branku, přehodil si kotouč na forhend, ale pod tlakem nedokázal zakončit mezi tři tyče.

34:24

Ryan Spooner projel po levém křídle do útočného pásma, kde střílel zápěstím, jenže jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

34:10

Hosté získali kotouč v rohu obranného pásma, kde se bez problémů zbavili dotírajících hokejistů Avtomobilistu a rozehráli.

33:50

Hosté v plném počtu.

33:06

Domácí se dostali do útočného pásma, ale po kombinaci na pravé straně o kotouč rychle přišli. Avtomobilist kotouč vyhodil do bezpečí.

32:36

Libor Šulák se dostal k odraženému kotouči v mezikruží a pohotově dorážel. Ránu českého obránce ale pozorný Šikin udržel ve výstroji.

31:50

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Sergej Zborovskij – 2 min., držení).

31:39

Hosté v plném počtu.

31:06

Až nyní střílel od modré čáry Libor Šulák, ale český hokejista při zakončení zlomil svou hokejku. Hosté se tak opět osvobodili.

30:27

Hosté vybojovali odražený kotouč v obranném pásmu a vyhodili jej přes celé kluziště za branku domácího Admiralu. Vladivostoku se v přesilovce nedaří.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby a Jekatěrinburg stále drží tříbrankové vedení. Hosté mají vývoj duelu pevně v rukou.

29:39

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., sekání).

29:23

Domácí v plném počtu.

29:03

Střídající brankář Serebrjakov si našel skulinku ve výhledu a vyrazil nahození od modré čáry. Gólman Admiralu není po příchodu na led v lehké situaci.

28:26

Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže jejich kombinace je zatím plná nepřesností. Defenziva domácího Admiralu zatím brání solidně.

28:03

Hostující brankář Šikin musel po delší době zasahovat. Brankář Avtomobilistu si dal pozor na ránu z levé strany a ukryl puk do lapačky.

27:23

Hra je znovu přerušena. Alexej Vasilevskij a Mark Verba se pustili do pěstního souboje. Jako vítěz z něj odešel hostující hráč.

27:05

Střídání v týmu Admiral Vladivostok: ze hřiště odchází Ivan Nalimov, přichází Nikita Serebrjakov.

27:04

27:04 Patrice CORMIER - 0:3

27:04

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Jekatěrinburg přidává i třetí zásah! Hosté se opět natlačili do útočného pásma. PATRICE CORMIER dostal přihrávku mezi kruhy, srovnal si kotouč a zápěstím jej poslal do branky!

26:34

Andrej Obidin si sjel do útočného pásma, jenže v klíčovou chvíli mu kotouč při zpracování přeskočil přes čepel za modrou čáru.

26:10

Shane Prince v rohu útočného pásma získal volný kotouč, který posunul na modrou čáru, nicméně následné zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.

25:36

Hosté se vydali do útoku po pravé straně ledové plochy, ale jejich akce skončila nepovedeným nahozením před klec domácího Vladivostoku.

25:10

Vladivostoku se nepovedl další přechod do útoku. Přihrávka na modrou čáru byla tentokrát příliš prudká a puk skončil na zakázaném uvolnění.

24:22

Domácí v plném počtu.

24:00

Domácí se dostali do útočného pásma, jenže v oslabení se jim nepodařilo zakončit. Defenziva Jekatěrinburgu ihned otočila směr hry.

23:25

Nikita Trjamkin číhal na přihrávku na levý kruh, ale s touto variantou počítal také domácí brankář, který se stačil přesunout k pravé tyči.

23:10

Domácí zvládají úvod oslabení velmi dobře. Hokejisté Admiralu získali kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště.

22:22

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Patrice Cormier – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Mark Verba – 2+2 min, hrubost).

22:10

Jakov Rylov dostal nabito na levou stranu, odkud střílel příklepem, ale ani jeho pokus nenašel cestičku mezi tři tyče. Obrana soupeře je pozorná.

21:40

Hosté se znovu dostali do útočného pásma, jenže Šumakov v rohu útočného pásma upadl po souboji. Sudí nechává pokračovat ve hře.

20:55

20:55 Alexej MAKEJEV - 0:2

20:55

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hostující Jekatěrinburg hned v úvodu druhé třetiny přidává druhou branku! Avtomobilistu se skvěle povedl rychlý přechod do útočného pásma. Na přihrávku před branku si sjel ALEXEJ MAKEJEV, který se prosadil podruhé! Asistence: Ryan Spooner, Shane Prince.

20:34

Jesse Blacker rozjel akci středem ledové plochy, jenže jeho nahození skončilo za brankou, kde kotouč bez problémů získali zadáci soupeře.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Avtomobilist se ihned vydal do útoku, ale akce hostujícího celku skončila nepřesným nahozením.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 11:20.
Střely na branku: 11 – 9
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Avtomobilistu. Jekatěrinburg totiž udeřil z ojedinělého výpadu, po kterém se mezi střelce zapsal Alexej Makejev. Stejný hráč měl další dvě obrovské šance, ale v jedné promáchl kotouč a druhou mu lapil brankář. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

20:00

První třetina skončila.

19:23

Fjodor Beljakov projel do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend a vypálil. Jeho pokus skončil na betonu připraveného Šikina.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:29

Dmitrij Lugin se dostal do útočného pásma, kde nahodil kotouč za branku hostujícího mužstva, ale podobně jako spoluhráči odjel střídat.

18:06

Andrej Obidin na levé straně dostal přihrávku do útočného pásma, brzdou se zbavil dotírajícího obránce, ale následnou střelou minul branku.

17:29

Makejev zahodil další vyloženou šanci! Na přihrávku mezi kruhy si tentokrát sjel kolem soupeře a pod tlakem trefil jen beton domácího brankáře!

17:10

Alexandr Ščemerov v rohu obranného pásma získal volný kotouč a bez váhání jej vyhodil podél hrazení do útočného pásma.

16:28

Libor Šulák projel do útočného pásma po levém křídle a nahodil puk od modré čáry. Jeho pobídku si však defenziva Jekatěrinburgu pohlídala.

16:03

Makejev mohl přidat svou druhou branku v utkání, když dostal přihrávku před poloprázdnou branku, ale v klíčovou chvíli puk trestuhodně netrefil!

15:26

Jekatěrinburgu se nepovedla další rozehrávka. Prudká přihrávka sice směřovala na pravou stranu, ale kotouč skončil na zakázaném uvolnění.

15:10

Shane Prince se hnal za přihrávkou do útočného pásma, jenže tam neměl nikoho v černém dresu. Hokejisté v bílém jsou důrazní.

14:36

Mark Verba ujel po levém křídle, přehodil si puk na forhend a vypálil zápěstím. Jeho projektil však hostující brankář s přehledem vytěsnil ramenem.

14:10

Ilja Ovčinnikov u mantinelu ustál souboj s důrazným Metalnikovem, který jej sice rozhodil, ale kotouč pro domácí Admiral vybojovat nedokázal.

13:35

Maxim Rassejkin se dostal do útočného pásma, kde se chytře zbavil obránce a zakončil. Jeho projektil ale prosvištěl kolem zadní tyčky.

13:12

Georgij Bělousov dostal přihrávku do útočného pásma, kde se krásně zbavil soupeře a stačil zakončit. Jeho rána ale minula zadní tyčku.

12:29

Maxim Rassejkin uklidnil rozehrávku hostujícího celku v obranném pásmu. Hráč Jekatěrinburgu počkal na vystřídání kompletní formace.

12:06

Nikita Trjamkin poslal přihrávku na levou stranu, kde už neměl nikoho v bílém dresu Avtomobilistu. Jekatěrinburg ale hraje hodně důrazně.

11:29

Rozhodčí nejprve signalizoval vyloučení na straně hostujícího celku, ale po poradě s kolegy vyloučení odvolal. Pokračuje se v pěti na obou stranách.

11:10

Libor Šulák vyvezl puk z rohu obranného pásma do pásma útočného, jenže se nedokázal zbavit obránce, který proti němu stačil dobře vystoupit.

10:34

Jesse Blacker dostal přihrávku na středový kruh, kde se dobře otočil kolem obránce a rozehrál na levou stranu. Obrana Admiralu má teď spoustu práce.

10:10

Domácí celek se vydal do útoku po levé straně, jenže nahození z pravé strany skončilo na betonu připraveného brankáře domácího mužstva.

09:29

Andrej Jermakov si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem zadní tyčky.

09:15

Michail Patrikejev uklidnil rozehrávku domácího celku za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Defenziva soupeře zatím akci neatakuje.

08:20

Hostující celek ihned po vstřelení úvodní branky pokračoval v ofenzivním snažení. Makejev spěchal za dalším nahozením, ale puk skončil na zakázaném uvolnění.

08:02

08:02 Alexej MAKEJEV - 0:1

08:02

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hostující celek z ojedinělé akce dává gól! Avtomobilist předvedl rychlý přechod do útoku. Na levé straně útočného pásma se nakonec uvolnil ALEXEJ MAKEJEV, který zápěstím poslal puk do horního rohu! Asistence: Pavel Kulikov, Sergej Šumakov.

07:26

Fjodor Beljakov se hnal do útočného pásma, kde si dokonce obhodil jednoho ze soupeřů, ale pod tlakem už nestačil zakončit zápěstím.

07:15

Admiralu se pro změnu vůbec nepovedla rozehrávka. Garajev nahodil puk na pravou stranu, nicméně jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.

06:26

Michail Patrikejev dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky klece Avtomobilistu.

06:00

Domácí se hnali do útoku ve vysokém počtu, jenže průnik domácího celku zastavil dobře postavený obránce v bílém dresu.

04:34

Jevgenij Arťuchin v rohu útočného pásma vybojoval puk, ale zadovkou jej poslal jen do míst, kde byli připravení obránci Avtomobilistu.

04:12

Domácí se snažili zahrozit z dalšího protiútoku, nicméně zakončení z levé strany prolétlo pouze kolem zadní tyčky. Hosté se následně osvobodili.

03:34

Další průnik Admiralu Vladivostok po pravé straně skončil příliš prudkým nahozením do rohu útočného pásma. Odražený kotouč pak získali hráči Avtomobilistu.

03:10

Alexej Makejev v rohu obranného pásma odstavil soupeře od kotouče a odehrál puk podél mantinelu do středního pásma.

02:34

Jevgenij Gračov se dostal podél hrazení do rohu útočného pásma, odkud následně přihrál mezi kruhy, ale jeho pobídka skončila u obránce.

02:10

Danila Palivko dostal přihrávku do útočného pásma, kde se chytrou kličkou zbavil obránce a vypálil zápěstím. Jeho pokus ale prolétl kolem zadní tyčky.

01:35

Georgij Bělousov se vydal za přihrávkou do útočného pásma, kde si puk dobře zpracoval a zakončil forhendem. Jeho rána ale minula vzdálenější tyčku.

01:10

Avtomobilist se vydal do útoku po levé straně hrací plochy, nicméně průnik hostujícího celku skončil už na modré čáře.

00:33

Shane Prince projel po pravé straně do útočného pásma, kde se dobře uvolnil a zakončil zápěstím. Jeho pokus domácí brankář lapil.

00:10

Hostující celek uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Avtomobilist Jekatěrinburg se vydal do útoku po pravé straně, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – F. Beljakov, Metalnikov, Mozík, Šulák, Jermakov, Patrikejev, Palivko, Kolokolcev – Lugin, Gračov, Obidin – Rihards Bukarts, Indrašis, Kestner – A. Garejev, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin – Arťuchin, Sajustov, Verba.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (M. Zinčenko) – Blacker, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Gurkin, Zborovskij, Rylov, Ščemerov, Valerij Sitnikov – Prince, Spooner, Bělousov – Šumakov, P. Kulikov, A. Makejev – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – I. Ovčinnikov, Žukenov, Rassejkin..
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Avtomobilistem Jekatěrinburg.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

Admiral Vladivostok – Avtomobilist Jekatěrinburg

1:5

konec (0:1, 1:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Indrašis (Šulák) – 9. A. Makejev (P. Kulikov, Šumakov), 21. A. Makejev (Spooner, Prince), 28. P. Cormier, 55. A. Makejev (Šumakov, Gurkin), 60. S. Bočarov

Admiral Vladivostok: Nalimov (28. Serebrjakov) – F. Beljakov, Metalnikov, Mozík, Šulák, Jermakov, Patrikejev, Palivko, Kolokolcev – Lugin, Gračov, Obidin – Rihards Bukarts, Indrašis, Kestner – A. Garejev, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin – Arťuchin, Sajustov, Verba.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (M. Zinčenko) – Blacker, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Gurkin, Zborovskij, Rylov, Ščemerov, Valerij Sitnikov – Prince, Spooner, Bělousov – Šumakov, P. Kulikov, A. Makejev – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – I. Ovčinnikov, Žukenov, Rassejkin.

Rozhodčí: Odinš, Oskirko – Sivov, Šišlo

Diváci: 1242

Průběh zápasu
1. třetina
08:02 JEK 0:1 A. Makejev (P. Kulikov, Šumakov)
Po 1. třetině
2. třetina
20:55 JEK 0:2 A. Makejev (Spooner, Prince)
22:22 JEK 2 P. Cormier, hrubost
VLD 2+2 Verba, hrubost
27:04 JEK 0:3 P. Cormier
27:05 VLD -Nalimov +Serebrjakov (Střídání)
29:39 JEK 2 Trjamkin, sekání
31:50 JEK 2 Zborovskij, držení
36:03 VLD 1:3 Indrašis (Šulák)
37:34 JEK 2 Ščemerov, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
44:03 VLD 2 Patrikejev, držení
54:03 JEK 1:4 A. Makejev (Šumakov, Gurkin)
59:06 JEK 2 Bělousov, hákování
59:15 JEK 1:5 S. Bočarov
Konec