Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – Granada CF

2:2

konec (1:2)

26.11.2021, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • 15. kolo • Michal Sadlek

90+10

Střela z přímého kopu se odrazila od hráčů ve zdi k volnému Abramovi, jehož nepovedenou střelu do prázdné branky Bilbaa odkopl do bezpečí Yeray.

90+9

Po dlouhém zkoumání videa se hlavní rozhodčí rozhodl udělit Iñigovi Martínezovi (Athletic Bilbao) za jeho faul červenou kartu.

90+7

Hlavní rozhodčí se jde podívat na videozáznam sám.

90+4

Iñigo Martínez napřáhl ke tvrdé střele ze střední vzdálenosti a jeho ránu, která zřejmě letěla těsně mimo, vyrazil brankář Granady Maximiano.

85

Nikým neatakovaný Eteki nedokázal odkopnout míč z vlastní šestnáctky, k němu se tak dostal Muniain a střelou z první namířil přímo do středu branky Granady.

78

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Mikel Balenziaga, přichází Alex Petxa.

77

Žlutou kartu dostává za nesportovní chování mimo hřiště vystřídaný Germán Sánchez (Granada CF).

76

Bilbao právě vstřelilo branku!
Domácí se konečně dočkali vyrovnávací branky a to velmi kuriózním, až komickým způsobem! Iñaki Williams se protlačil k pasu mezi obránce Granady a v šestnáctce míč dokázal tečovat před vybíhajícím brankářem Maximianem. Torrente, jenž chtěl míč odkopnout, uklouzl a Abram ho ve skluzu dokázal zasáhnout, trefil ale ležícího Torrenteho, od kterého se odrazil k pravé tyči. Tam doběhl Muniain, jehož dorážka se odrazila od tyče do vracejího se brankáře LUÍSE MAXIMIANA a od něj nakonec do sítě. Bez asistence.

72

Zarraga si navedl z levé strany míč před šestnáctkou Granady blíže k ose hřiště a jeho technickou střelu pod břevno vyrazil brankář hostů Maximiano.

66

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Yan Eteki.

64

Hra může konečně pokračovat. Suárez se uvolnil na pravém křídle a jeho centr téměř od rohového praporku spadl na břevno domácí branky.

62

Žlutou kartu za držení Rochiny za dres dostává Oier Zarraga (Athletic Bilbao). Také Rochina si vyžádal ošetření...

60

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Ohian Sancet, přichází Iñaki Williams.

59

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Dani García, přichází Oier Zarraga.

57

Raúl García z ničeho nic poslal na branku Granady odražený míč ze vzdálenosti zhruba 30 metrů a jeho střela zaskočila brankáře Maximiana, protože spadla na břevno jeho branky.

54

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Carlos Neva.

53

Žlutou kartu za nesportovní chování dostává trenér Marcelino (Athletic Bilbao). Hlavní rozhodčí mezitím v podstatě dotlačil Machíse za autovou čáru.

45

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Germán Sánchez, přichází Luis Abram.

40

První žlutou kartu zápasu dostává za faul kolenem proti Danimu Garcíovi Ángel Montoro (Granada CF).

34

Granada právě vstřelila branku!
Hosté otáčejí skóre! Machís zavezl míč k domácí šestnáctce, kde se mu nepovedl individuální průnik. Míč se ale po skluzu Yeraye odrazil do Daniho Garcíi, od kterého se odrazil směrem k brance a přímo k zapomenutému JORGEMU MOLINOVI. Ten z otočky z první prostřelil střelou pod levou ruku vybíhajícího domácího brankáře Simóna. Domácí ještě reklamovali ofsajd Moliny, jelikož se ale míč odrazil od Daniho Garcíi, tak branka platí. Bez asistence.

25

Granada právě vstřelila branku!
Hostům se poprvé v zápase povedla útočná akce a hned vyrovnávají! Dani García ztratil míč ve středu pole a okamžitě přišel protiútok hostů do otevřené obrany. Na jeho konci dostal DARWIN MACHÍS přihrávku od Moliny, pronikl do šestnáctky, kde na její levé straně obešel Lekueho a střelou po zemi poslal míč od levé tyče domácí branky do sítě. Asistence: Jorge Molina.

10

Bilbao právě vstřelilo branku!
Domácí po velké chybě Montora otevírají skóre! Montoro chtěl z první posunout míč na spoluhráče po přihrávce od brankáře Maximiana, jeho přihrávku před šestnáctkou hostů ale vystihl Muniain, jenž zatáhl míč do šestnáctky. Z levé strany pak našel přihrávkou dobíhajícího RAÚLA GARCÍU a ten z první, zhruba z penaltového bodu, nasměroval míč k levé tyči branky Granady. Asistence: Iker Muniain.

Athletic Bilbao – Granada CF

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 10. Raúl García (Muniain), 76. Maximiano (vla.) – 25. Machís (J. Molina), 34. J. Molina

Karty:   53. trenér Marcelino (ATB), 62. Zarraga (ATB) – 40. Montoro (GRN), 77. G. Sánchez (GRN)   90+9. I. Martínez (ATB)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:9.

Athletic Bilbao: Simón – Lekue, Yeray, I. Martínez, Balenziaga (78. Petxa) – N. Williams, Vencedor, Dani García (59. Zarraga), Muniain (C) – Sancet (60. I. Williams), Raúl García.
Náhradníci: Ezkieta – Petxa, Núñez, Vesga, Berenguer, I. Williams, Morcillo, de Marcos, Zarraga, Capa, Serrano.

Trenér: Marcelino

Granada CF: Maximiano – Quini, Torrente, G. Sánchez (C) (45. Abram), Escudero – Rochina (66. Eteki), Gonalons, Montoro, Machís (54. Neva) – Suárez, J. Molina.
Náhradníci: A. Escandell, Sarr – S. Arias, Soro, Eteki, Puertas, Neva, Abram, Bacca, P. Sánchez, Butzke.

Trenér: Robert Moreno

Rozhodčí: Vega – del Cerro Grande, Gómez

Diváci: 32 651