Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav

2:5

konec (1:1, 0:2, 1:2)

26.11.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Skupina Západ • Michal Luxa (@MisakMispulin)

58:44

Tak až nyní jsem celou situaci pochopil, hostující hráč se totiž zranil o mantinel, jelikož kus ochranného skla, který je přes reklamy nevydržel. To je nevídaná situace. Ledaři budou muset místo na mantinelu nějak opravit. Závěr zápasu se zřejmě chvíli prodlouží!

57:59

Po chybné rozehrávce Chomutova se před branku dral Petr Šachl, jehož vychytal Alexandr Perůtka. Hostující útočník spěchal za dorážkou, ale neustál atak soupeře.

53:31

Chomutovští chtěli zahrát celou situaci až do prázdné brány! Dominik Badinka zachytil puk a přihrával přes osu do pravého kruhu. Kotouč se mu ještě snažil vrátit Dorčo Dautovský. Avšak poslední obránce pomohl Danielu Forstovi.

44:59

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., podrážení).

44:11

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Chomutov se pokusil vyhodit po prknech, jenomže na modré čáře zapracoval Jan Skok, jenž nahodil puk před branku. Černé gumy se zmocnil VOJTĚCH HRADEC, který bekhendem zamířil přesně k pravé tyči – 2:5. Asistence: Jan Skok.

43:53

Piráti právě vstřelili branku!
Po zakončení z levé strany si hostující brankář myslel, že má kotouč ve výstroji. Ovšem vyrazil jej pouze na druhou stranu, odkud okamžitě vystřelil František Hynek. Vyraženého puku se v brankovišti zmocnil TOMÁŠ KOKMAN, jemuž se povedlo snížit. Asistence: František Hynek.

42:05

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
K trestnému střílení se postavil VOJTĚCH STEKLÝ, který naznačil že půjde do bekhendu. Ovšem svůj pohyb strhl a zamířil přesně k pravé tyči – 1:4.

42:05

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – trestné střílení, držení).

39:10

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Chomutovští se už zřejmě viděli v kabině, a tak přišel trest! Vojtěch Steklý od pravého mantinelu přihrával do druhé vlny, ze které si před branku najížděl nikým nehlídaný PATRIK KRÁL. Ten zvedl kotouč pod víko, a tak domácímu brankáři nedal šanci zasáhnout. Asistence: Vojtěch Steklý.

34:55

Mezi kruhy ale zády k brance si kotouč našel Vojtěch Hradec, jehož zakončení z otočky zamířilo jen do oblouku branky.

34:46

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., vražení na mantinel).

31:53

Nejprve na přihrávku na zadní tyči nedosáhl Daniel Badinka, před nímž už byla odkrytá branka. A následně to zkoušel ze spodní hrany kruhu Jaroslav Pospíšil, jeho zakončení vypadlo brankáři vedle tyče!

30:31

Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Šachl – 2 min., sekání).

28:19

Za obranu si najížděl Daniel Badinka, jemuž puk utekl k zadnímu hrazení. Přihrávka tak mířila mezi kruhy, odkud branku minul Dominik Mišovic.

24:01

Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Šachl – 2 min., podrážení).

23:30

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Bruslaři sehráli situaci stejně jako při vyrovnávací trefě! Od modré čáry nahazoval černou gumu na branku Adam Vlasák. Následně jeho snažení tečoval přesně do levé šibenice VOJTĚCH HRADEC, jenž otáčí skóre zápasu na stranu Středočechů. Asistence: Adam Vlasák.

17:23

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hostující celek využívá přesilovou hru a vyrovnává skóre zápasu! Od modré čáry nahazoval kotouč Jiří Sypecký a mezi kruhy puk úspěšně tečoval PETR ŠACHL. Chomutovský brankář vůbec nereagoval, a tak je stav zápasu 1:1. Asistence: Jiří Sypecký.

17:01

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., sekání).

17:01

Na levé straně byl osekáván Hradec, jenž pokračoval v akci a o brankářův beton přihrával na druhou stranu. Jeden z hostujících útočníků z mezikruží přestřelil odkrytou bránu Chomutova.

15:41

Piráti právě vstřelili branku!
Daniel Forst dnes nepůsobí sebejistě a nyní dává Chomutovu předčasný dáreček k Vánocům! Nahození ze středního pásma vyrazil pouze před sebe, kam jako první dojel ADAM TITLBACH, jenž otevřel skóre zápasu. Bez asistence.

13:01

Na druhou stranu se zase hnal Vojtěch Hradec, který se už nacházel mezi kruhy, ale chomutovskou svatyni přestřelil z výborné pozice.

11:10

Po další neshodě v domácí obraně se před branku hnal Vojtěch Steklý, který se pokusil o bekhendovou kličku. Avšak situaci si pohlídal Alexandr Perůtka.

06:40

Z pravého kruhu vystřelil František Hynek, jehož zakončení vypadlo brankáři. Za dorážkou se ještě hnal Titlbach, kterému Forst postavil znovu do cesty beton.

03:53

Z pravé strany před branku najížděl osamocený Adam Titlbach, jenž hledal mezeru mezi brankářovými betony. Stejný hráč se dostal také k dorážce, avšak Forst měl beton na správném místě.

01:20

Za hostující obranu si najel Adam Titlbach, který po manévru už neměl moc času na střelu, a tak černou gumu poslal vedle levé tyče.

Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav

2:5

konec (1:1, 0:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Titlbach, 44. Kokman (Hynek) – 18. Šachl (Sypecký), 24. Hradec (Vlasák), 40. Král (Steklý), 43. Steklý (TS), 45. Hradec (Skok)

Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Hynek, Ibl, Dominik Badinka, A. Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka
Trenér: Kamil Koláček

BK Mladá Boleslav: Forst (Vystrčil) – Skok, Sypecký, Hlinský, Halman, Kubíček, Vlasák, Průšek – Šachl, Dobner, Hasman, Hradec, Hurt, Steklý, Mojsejev, Král, Lisler
Trenér: Václav Pletka

Rozhodčí: Červenka – Herles, Stacho

Diváci: 65

Průběh zápasu
1. třetina
15:41 CHM 1:0 Titlbach
17:01 CHM 2 Dominik Badinka, sekání
17:23 MBL 1:1 Šachl (Sypecký)
Po 1. třetině
2. třetina
23:30 MBL 1:2 Hradec (Vlasák)
24:01 MBL 2 Šachl, podrážení
30:31 MBL 2 Šachl, sekání
34:46 CHM 2 Daniel Badinka, vražení na mantinel
39:10 MBL 1:3 Král (Steklý)
Po 2. třetině
3. třetina
42:05 CHM TS Dominik Badinka, držení
42:05 MBL 1:4 Steklý (TS)
43:53 CHM 2:4 Kokman (Hynek)
44:11 MBL 2:5 Hradec (Skok)
44:59 CHM 2 Dominik Badinka, podrážení
Konec