Menu

Další

UFC Fight Night

Nicolae Negumereanu - Ike Villanueva

Vítěz: Negumereanu

konec

23.10.2021, 22:15 • UFC APEX, Las Vegas • Aleš Pur (@PurAles)

Vítěz: NIcolae Negumereanu na TKO. (22:21:48)
Tady ani není co shrnout, tohle byla opravdu rychlá práce, kdy vše skončilo po první přestřelce. Nicolae Negumereanu trefil, soupeř šel k zemi a po pár kladivech na hlavu byl zápas ukončen. NIcolae Negumereanu tak zaznamenal svpu jedenáctou výhru v kariéře, z toho desátou před limitem.

1:18

A je konec! Tohle nebylo vůbec dlouhé, Negumereanu se se soupeřem pustil do přestřelky, v té Rumun trefil jednu za ucho, což sudímu uniklo, Villanueva šel k zemi, kde si už pouze kryl hlavu a rozhodčí Beltran duel během chvíle ukončil.

0:45

Rumunský fighter u pletiva zkusil rychlou otočku a moc nechybělo, aby trefil.

0:24

Negumereanu se pokusil hned v úvodu o strh, Ike jeho záměr přečetl a dokázal se ubránit u pletiva.

0:01

Začalo první kolo.
Ob borci prvního zápasu hlavní karty jsou již v oktagonu, zápas za pár okamžiků začne.
Hlavní zápas večera obstarají Paulo „Borrachinha“ Costa (bilance 13-1, v UFC 5-1) a Marvin „The Italian Dream“ Vettori (bilance 17-5-1, v UFC 7-3-1). Tento duel byl ve velkém ohrožení, neboť Costa nezvládl hubnutí do požadované střední váhy a několik dní před zápasem bylo nakonec oznámeno, že se fight přesouvá do polotěžké váhy. V tomto duelu budou chtít oba borci odčinit porážku proti stejnému soupeři – Israeli Adesanyovi. Vítěz se pak může zase hodně přiblížit případné titulové šanci.

Hlavní předzápas obstarají Grant „KGD“ Dawson (bilance 17-1, v UFC 5-0), borec, který si smlouvu vybojoval přes DWCS a v samotné UFC zatím nepoznal porážku. Naposledy na KO porazil Leonarda Santose a svou ćelkovou neporazitelnost bude chtít natáhnout už na devět zápasů. Proti němu se postaví Rick „The Gladiator“ Glenn (bilance 22-6-1, v UFC 4-3), skutečný veterán MMA. Glenn v UFC střídá světlé a horší momenty, a ten poslední patřil k těm lepší. Joaquima Silvu porazil už po 37 vteřinách na KO. A dnes se pokusí přerušit skvělou sérii svého soupeře.

Na kartě budou i ženy, v bantamové váze se střetnou Jessica-Rose „Jessy Jess“ Clarková (bilance 10-6, 1 NC) a Joselyne „La Pantera“ Edwardsová (bilance 10-3). Clarková v posledním utkání porazila na TKO Sarah Alparovou a dala zapomenout na dvě porážky v řadě. Naopak Edwardsová naposledy prohrála na body proti Karol Rosaové.

Dále se nám představí i Alex „Bruce Leeroy“ Caceres (bilance 18-12, 1NC, v UFC 13-10, 1NC), borec, který svůj první zápas v organizaci měl už v roce 2011. Ten poslední se odehrál v únoru tohoto roku proti Kevinu Croomovi a Caceres vyhrál jasně na body. Soupeřem mu bude Choi Seung-Woo (10-3, v UFC 3-2). Ten svou kariéru v UFC začal dvěma porážkami, poté se ale zvedl, dvakrát vyhrál na body a naposledy hned v prvním kole zničil na TKO Juliana Erosu. Je tak v laufu a tato kombinace fighterů slibuje skvělou podívanou.

Jako druzí na řadu přijdou Dwight „The Body Snatcher“ Grant (bilance 11-3, v UFC 3-2) a Francisco „Massaranduba“ Trinaldo (bilance 26-8, v UFC 16-7). Bude to tak souboj poměrného mládí a obrovských zkušeností. Zatím Trinaldo bude chtít odčinit porážku s Muslimem Salichovem z června tohoto roku, Grant bude chtít navázat na výhru nad Stefan Sekulićem a předvést dominantnější výkon, než tomu bylo v tomto fightu, který skončil na split decision.

Hlavní kartu otevřou Nicolae „Nick“ Negumereanu (bilance 10-1, v UFC 1-1), a Ike „Hurricane Ike“ Villanueva (bilance 18-12, v UFC 1-3). Oba borci se neradi spoléhají na rozhodnutí bodových, vždyť Negumereanu z deseti výher zaznamenal hned devět před limitem a i Villanueva má hned 15 výher a 11 porážek před koncem závěrečného kola. Od tohoto fightu se tak dá čekat pěkná štípaná, která může skončit velice rychle...
Dobrý večer u další akce UFC, tentokrát pod názvem UFC Fight Night: Costa vs. Vettori. Jak už je podle názvu jasné, v hlavním duelu večera se střetnou Paulo Costa a Marvin Vettori.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

Nicolae Negumereanu - Ike Villanueva

Vítěz: Negumereanu

konec


Rozhodčí: Mike Beltran