Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga

FK Jablonec – Randers FC

2:2

konec (1:1)

21.10.2021, 21:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Skupina D • Ondřej Belák

Tipsport: 2.65 3.35 2.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc. (22:59:38)
Je konec! Jablonec zapisuje už třetí remízu 2:2 v řadě, po dvou ligových i pohárovou. Dnes to je ale pro Severočechy škoda, ve druhém poločase totiž měli navrch. V 53. minutě poslal Tomáš Čvančara svým druhým gólem domácí do vedení. Jablonečtí poté měli zápas pod kontrolou a dokonce mohli svůj náskok i zvýšit. Randers dnes však hned třikrát zachránily tyče.

Když už to vypadalo, že svěřenci Petra Rady udělají velký krok k postupu ze skupiny, zahrál Kubista smolně rukou a penaltu proměnil rovněž dvougólový Stephen Odey. Remíza se však dá považovat za spravedlivou, zápas byl i po statistické stránce vyrovnaný.

I přes ztrátu dvou bodů v závěru má český celek základní skupinu nadějně rozehranou. Se čtyřmi body je aktuálně na druhém místě za vedoucím Alkmaarem.

90+5

Konec zápasu.

90+4

V poslední nastavené minutě se ještě Jablonečtí snaží něco vymyslet. Randers úporně brání a snaží se utkání dotáhnout k bodu.

90+3

Emoce planou. Petr Rada si za protesty vysloužil žlutou kartu, přidal se navíc Tomáš Čvančara (JAB), který je z pozice hráče na lavičce karetně rovněž oceněn.

90+2

Už probíhá čtyřminutové nastavení. Po odvráceném centru si o odpískání ruky říkali pro změnu Jablonečtí, tentokrát však píšťalka rozhodčího zůstala němá.

90

90. Stephen ODEY - 2:2

90

Randers právě vstřelili branku!
A z penalty je vyrovnáno. STEPHEN ODEY pokutový kop suverénně proměnil. Jan Hanuš sice správně skákal ke své levé ruce, jenže na míč nedosáhl.

89

89. Ruka v pokutovém území znamená penaltu

89

Penalta pro Randers! Dnešní smolař Vojtěch Kubista šel do souboje při centru, rozhozený dal ruku daleko od těla a trefil míč. Velká šance pro Randers.

89

Severočeši se už o něco více stáhli a chtějí zápas dobránit ke šťastnému konci. Hosté budou rozehrávat standardku z pozice, odkud se dá dobře nacentrovat.

88

Vito Hammershöy-Mistrati hezkou přihrávkou mezi stopery našel Jakoba Ankersena, který vystřelil zpoza vápna. Míč mu ovšem skákal a těžká rána zamířila daleko mimo tři tyče.

87

Randerští se zatím nemohou dostat k nějakému soustavnějšímu tlaku. Jsou to z jejich strany spíše nárazové akce, které domácí zatím úspěšně likvidují. Do konce řádné hrací doby už zbývá jen pár minut, je však jasné, že se něco bude nastavovat.

85

Libora Holíka hlídal Vincent Onovo jako oko v hlavě. Jablonecký obránce neměl kudy odcentrovat, Patrik Carlgren bude vykopávat od své brány.

84

Jakob Ankersen si ukrojil poměrně velké sousto, když si s Holíkem za zády troufal ještě na Zeleného. Byl z toho brejk Jablonce, Tomáš Malínský už ale ve vápně nic vymyslet nestihl.

83

83. Považanec pořádně protáhl Carlgrena

83

A Jakub Považanec je v pořádku! Postaral se totiž o další krásnou ránu Jablonce z dálky, když mu míč skočil ideálně proti noze. Letící Patrik Carlgren střelu vyrazil.

83

Střídání v týmu Randers FC: ze hřiště odchází Lasse Berg Johnsen, přichází Marvin Egho.

82

Jakub Považanec byl tvrdě faulován ve středu pole. Tentokrát se to obešlo bez karty a Jablonečtí určitě doufají, že bude slovenský záložník v pořádku.

FK Jablonec – Randers FC

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 35. Čvančara (Považanec), 53. Čvančara (Krob) – 36. Odey, 90. Odey (pen.)

Karty:   61. Pilař (JAB), 90+3. Čvančara (JAB) – 67. Kallesöe (RND), 73. Marxen (RND)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:7.

FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, V. Kubista, Zelený, Krob – Pleštil (74. Malínský), Kratochvíl, Považanec, Pilař (77. Vaníček) – Čvančara (59. Nešpor) – Doležal (C) (77. Hübschman).
Náhradníci: Vajner, Ježek – Vaníček, Hübschman, Malínský, Smejkal, Surzyn, Nešpor, Haitl, Ali-Abubakar.

Randers FC: Carlgren – Kopplin, Piesinger, Marxen (C) (77. Graves Jensen), O. Bundgaard (46. Kallesöe) – Kehinde, Hammershöy-Mistrati, Johnsen (83. Egho), Tibbling (61. J. Ankersen) – Odey, Brock-Madsen (61. Onovo).
Náhradníci: Dakir, Söndergaard – J. Ankersen, F. Bundgaard, Egho, Enggaard, Graves Jensen, Kallesöe, Klysner, Lauenborg, Lauridsen, Onovo.

Rozhodčí: Aghajev – Zejnalov, Amirali (všichni Ázerbájdžán)

Diváci: 3 678