Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Midtjylland – FK Crvena Zvezda Bělehrad

1:1

konec (0:0)

21.10.2021, 18:45 • Arena Herning, Herning • Skupina F • Petr Šatalík

Tipsport: 2.45 3.24 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek již úplně vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (21:24:29)
Statistiky utkání z pohledu domácích:

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:5.
Střely mimo: 8:6.
Rohy: 5:2.
Ofsajdy: 0:2.
Fauly: 17:15.
Zápas Midtjyllandu s Bělehradem tak končí nejspíš spravedlivou remízou. V 58. minutě šla Crvená Zvezda do vedení, když se míč dostal na levé straně vápna k Mirko Ivanićovi, jenž tvrdou ranou propálil Ólafssona mezi nohy. Za Vlky srovnal o dvacet minut později po střele Linda do tyče pohotovou dorážkou Nikolas Dyhr.

Oba celky tak vytěžily z toho utkání bod, což je o jeden víc, než co získal Ludogorec Razgrad v dnešním utkání s Bragou, která jako jediná zapsala plnohodnotný bodový zisk za výhru 1:0. Velkoklub ze Srbska tak touto plichtou získal přeci jen trochu víc, protože se společně s portugalským celkem udrží na čele skupiny. Zatímco Vlci jsou předposlední a mají značnou ztrátu 4 bodů na Arzenalisty.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází El Fardou Ben Nabouhane, přichází Milan Gajić.

90+4

Dva rohové kopy ještě v samotném závěru zápasu zahrával Midtjylland. Ten první byl pohodlně odvrácen do bezpečí. Druhý zakončoval hlavou Henrik Dalsgaard, jenž ale mířil nepřesně.

90+2

Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Nikolas Dyhr, přichází Awer Mabil.

90

Evander vyslal z pravé strany ránu na přední tyč, tam však byl včas Milan Borjan, který merunu vyrazil na rohový kop.

88

Blíží se samotný závěr základní hrací doby a dánský celek tlačí na to, aby získal všechny body. Zatím háže aut na levé straně na polovině soupeře.

86

Elías Rafn Ólafsson se nyní dostal ve vápně k souboji s Loïsem Dionym, před kterým nakonec stačil zalehnout míč, takže soupeř zakončovat nemohl.

84

Mirko Ivanić vidí po protestech krátce po předchozím nedovoleném zákroku žlutou kartu. Pravda je, že na nohou je celá lavička Bělehradu.

81

Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Guélor Kanga, přichází Radovan Pankov.

80

Fotbalisté Crvené Zvezdy se nyní dostali k rohovému kopu z levé strany. Nic z něj však nevytěžili, centrovaný balon poslala obrana Vlků do bezpečí.

78

78. Nikolas DYHR - 1:1

78

Midtjylland právě vstřelil branku!
Midtjylland srovnává na 1:1! Victor Lind se na ose hřiště probil ke střele z větší vzdálenosti, kterou poslal přímo do pravé tyče, Borjan plachtil marně. Míč se od brankové konstrukce odrazil zpět do hry a NIKOLAS DYHR ho levačkou uklidil přibližně z penaltového puntíku zpět do sítě a srovnává tak stav! Asistence: Victor Lind.

73

Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Gustav Isaksen, přichází Marrony.

72

Guélor Kanga je dnes hodně vidět na trávníku. Nyní byl opět sražen k zemi dvojicí soupeřů, když se snažil vyvést balón od svého pokutového území. Za kartu tento zákrok nebude.

69

Sékou Sanogo nyní poslal tvrdě k zemi ve vápně Bělehradu Victora Linda a hráči dánského celku se dožadují pokutového kopu, který ale sudí nenařídí.

67

Guélor Kanga byl nyní faulován na levé straně před vápnem soupeře Onyedikou, jenž následně viděl žlutou kartu. Standardka byla zahrána centrovaným balonem, jenž obrana Midtjyllandu vrátila Kangovi na kopačku, jeho tvrdá rána ale mezi tři tyče svatyně Bělehradu také nemířila.

FC Midtjylland – FK Crvena Zvezda Bělehrad

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Dyhr (Lind) – 58. Ivanić (Diony)

Karty:   57. Cajuste (MID), 67. Onyedika (MID) – 40. Srnić (CZB), 84. Ivanić (CZB)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:15.

FC Midtjylland: E. Ólafsson – Dalsgaard, Sviatchenko (C), Dyhr (90+2. Mabil) – J. Andersson, Cajuste (62. Lind), Onyedika, Paulinho – Evander – Isaksen (73. Marrony), Sisto.
Náhradníci: Lössl, Thompson – D. Cools, Höegh, Mabil, Sörensen, Charles, Marrony, Hansen, Bility, Lind, Simsir.

FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan (C) – Rodić, Degenek, Dragović, Gobeljić – S. Sanogo, Srnić (46. Krstičić) – Ivanić, Kanga (81. Pankov), Falco (56. Diony) – Ben Nabouhane (90+5. Gajić).
Náhradníci: Popović, Gordić – Gajić, Pankov, Krstičić, Petrović, Stanić, Eraković, Lazetić, Diony, Bakayoko.

Rozhodčí: Reinshreiber – Biton, Metzamber – Natan. VAR: Grinfeeld, Fuxman. (všichni ISR)