Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Mountfield HK – HC Tábor

4:3

konec (2:0, 2:2, 0:1)

14.10.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Skupina Střed • Tomáš Kalas (@tomascipy)

57:26

Tábor právě vstřelil branku!
K němu se rozjel ADAM KOFROŇ a je z toho nakonec branka! Hostující útočník si roztáhl Kasala a procpal puk za brankovou lajnou mezi jeho betony – 4:3!

57:26

Propad hradecké obrany chtěl vytrestat Kofroň a Filip Žaba tohle musel řešit jednoznačným hákováním. Za faul v úniku nařizuje rozhodčí trestné střílení!

56:14

Vyloučení Tábora znamená zřejmě definitivní razítko na výhru Hradce. Provází ho však velké protesty, kouč Matušík se zlobí na hlavního rozhodčího za dříve neodpískané fauly domácích. Tak či tak, na trestnou jde za podrážení Dominik Fábera (TAB) a Lvi jsou třem bodům blízko.

49:32

Jenže jej čistil až moc. Za hrubost dostává dvě minuty, Tábor tak má důležitou přesilovku.

49:32

Tábor mohl posledních 10 minut pěkně zdramatizovat! Ohromnou rychlost nabral Šindelář a projel až do zakončení, které mu však nesedlo a skončilo jenom ve výstroji Kasala. Následně se nepěkně srazil s mantinelem, zatímco Bezpalec čistil prostor před brankou.

44:39

Král zůstal naprosto sám před brankou a mohl si vybrat řešení situace. Chtěl to však dohrát až do prázdné, proto posouval puk vedle sebe na spoluhráče, který byl obsazený a ke střele se nedostal!

43:33

Střídání Lvů bylo takové všeljaké, rozhodčí ale žádný prohřešek v nadměrném počtu hráčů na ledě neshledali. Proto hra pokračuje dále a Šindelář s Eremiášem navíc ujeli 2 na 1, jenže Eremiášovi v klíčové chvíli před střelou kotouč uskočil!

40:29

Král dostal těsnou přihrávku před přesunujícího se Maňase, v malém prostoru ale nedokázal píchnout puk za gólmana hostí, tohle byla poměrně velká šance!

39:28

Jakub Bůžek (TAB) zbytečnou klukovinou ukončuje Táborským přesilovku. Po ohromném závaru, kdy Kasal udržel puk před brankovou čárou u tyče, najel hostující obránce k rozhodčímu a začal divoce gestikulovat o krosčeku. Nejenže nic nezískal, ale také slízl dvojku na nesportovní chování.

37:37

Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pavič – 2 min., sekání).

35:09

Tábor právě vstřelil branku!
Tábor přidává druhou branku a ještě rozhodně nic nebalí! Na levém kruhu se po rychlé kombinaci ocitl osamocen MAREK EREMIÁŠ, který vystřelil a vypadalo to, že si Kasal připíše zákrok. Puk ale byl stále ve hře a dostal se až za jeho záda – 4:2! Asistence: Filip Šindelář, David Kupka.

34:35

Velká chyba v rozehře a sám na branku šel hostující Klatovský, jenže mezitím byl dostižen a pod tlakem napálil puk jenom do hrudi domácího brankáře!

32:49

Po vyhraném buly se do toho na levém kruhu opřel Král a Maňasovi propadl puk přes lapačku, hostující střídačka si ale určitě oddychla, když se kotouč stočil nakonec mimo tři tyče!

32:09

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec přidává necelou minutu po skončení přesilovky čtvrtou branku a byla to další střela z kategorie povedených. DAVID PAVIČ si nabruslil na modré, počkal si na přihrávku od Novotného a poslal pumelici, která zapadla přesně nad rameno gólmana Maňase – 4:1! Asistence: Adam Novotný.

29:15

Martin Šťastný (TAB) se vracel do obrany a podrazil rychlejšího Vencla u mantinelu. Také už za to míří na trestnou lavici.

26:50

Jan Kasal (MHK) byl u puku později než jeho soupeř a hůl se tak stala prostředkem pro podrážení. Proto přichází dvě minuty, trest odpyká Hora.

25:56

Tábor právě vstřelil branku!
Tábor je však za svůj výkon ve druhé třetině odměněn kontaktní brankou! Bůžek získal kotouč na středovém kruhu a všiml si rozjetého ADAMA ŠPÁNKA, který se dvěma skluzy dostal za obranu. Kasal na tuhle střelu neměl nárok, to byl přesný vingl – 3:1! Asistence: Jakub Bůžek.

25:49

Hradec právě vstřelil branku!
V útočném pásmu během druhé třetiny sice strávil v součtu Hradec asi tak půl minuty, na třetí branku to však stačí! Král postrčil na levé křídlo pro FILIPA ŽABU, který si nebráněn dojel až na levý kruh a mezi betony propálil Maňase – 3:0! Asistence: Lukáš Král.

14:12

Eremiáš při snaze dostat puk ze středního pásma za branku Hradce trefil jenom brusle Žaby, domácí tak rychle otočili hru. A právě Žaba mohl slavit třetí branku, tyč táborské branky ale byla proti!

13:29

Po vyhraném buly napřáhl na modré Pavič a švihem poslal kotouč na branku, tečovaná střela skončila na břevně Maňasovy kasy!

11:35

Druhá akce hostů v jednom střídání ale byla už o poznání zajímavější. Eremiáš nasadil do brejku na pravém křídle a dostal se až před Kasala, kterého si sice rozhýbal, místo odkryté branky ale napálil jenom tyč!

11:13

Tábor začal výrazně více dostupovat hradecké hráče při rozehře a hned je to znát. Lvi se sami dostali pod tlak, až Šindelář s Kupkou měli situaci 2 na 1. Kupka však místo očekávané nahrávky střílel sám a Kasal si připsal další zákrok!

08:29

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Pospíchal – 2 min., podrážení).

08:04

Ihned po vyhraném buly se dostali Táborští okamžitě dopředu a Kasal vyjížděl proti střele Špánka, ta pouze olízla bližší tyč domácí branky!

07:43

Hradec právě vstřelil branku!
Lvi vedou o dvě branky již na konci osmé minuty! JIŘÍ KLÍMA předvedl nejprve po nástupu na led pěkný průhyb hole, kotouč byl ale zablokován. I tak se domácí útočník dostal k puku, projel až před Maňase a zakončil bekhendem nad jeho rameno – 2:0! Bez asistence.

02:07

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec se ujímá brzkého vedení v utkání! Ačkoliv byli domácí při přechodu do útoku v poměrové situaci 2 na 3, Tomáš Hora dokázal zpoza kasy nabrat puk a nahrát na JANA VENCLA v předbrankovém prostoru. Domácí kapitán se otočil a z jedničky prostřelil Maňase – 1:0! Asistence: Tomáš Hora.

Mountfield HK – HC Tábor

4:3

konec (2:0, 2:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Vencl (Hora), 8. Klíma, 26. Žaba (Král), 33. Pavič (Novotný) – 26. Špánek (Bůžek), 36. Eremiáš (Šindelář, Kupka), 58. Kofroň (TS)

Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Bezpalec, Samek – Pavlík, Vítek, Vencl (C), Síla, Hora, Klíma, Král, Šinkovský, Novotný

HC Tábor: Maňas (Tesař) – Bůžek, Shaklein, Šťastný, Cícha (C), Ondřej, Šíma – Šindelář (A), Kofroň, Špánek, Kupka, J. Pospíchal, Fábera, Klatovský, P. Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok (A)

Rozhodčí: Vepřovský – Řezníček, Hájková

Průběh zápasu
1. třetina
02:07 HKM 1:0 Vencl (Hora)
07:43 HKM 2:0 Klíma
08:29 TAB 2 Pospíchal, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
25:49 HKM 3:0 Žaba (Král)
25:56 TAB 3:1 Špánek (Bůžek)
26:50 HKM 2 Kasal, podrážení, odpyká Hora
29:15 TAB 2 Šťastný, podrážení
32:09 HKM 4:1 Pavič (Novotný)
35:09 TAB 4:2 Eremiáš (Šindelář, Kupka)
37:37 HKM 2 Pavič, sekání
39:28 TAB 2 Bůžek, nesportovní chování
Po 2. třetině
3. třetina
49:32 HKM 2 Bezpalec, hrubost
56:14 TAB 2 Fábera, podrážení
57:26 HKM TS Žaba, hákování
57:26 TAB 4:3 Kofroň (TS)
Konec