Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná

8:2

konec (4:0, 3:1, 1:1)

14.10.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • Skupina Západ • Libor Kult (@@LiborKult)

58:49

Třemošná právě vstřelila branku!
Hosté se prosadili podruhé v utkání zásluhou ŠIMONA MATOUŠKA, jenž byl úspěšný zblízka. Asistence: Vojtěch Tolar.

55:01

Záhorcovo zaváhání v rozehrávce ve vlastním obranném pásmu hosté gólem nepotrestali, přestože Matoušek byl po přistrčení Kubového sám před Perůtkou. Domácí gólman si na bekhendový blafák hostujícího útočníka velmi dobře počkal a díky roztaženým betonům puk do sítě nepustil.

53:00

Piráti právě vstřelili branku!
Čepice na led! DANIEL BADINKA dostal přihrávku do jízdy a s obráncem na zádech se dostal před Smolu, jehož sice napoprvé nepřekonal, avšak dorážku puku volně ležícího v brankovišti už nasměroval na správné místo, takže dovršil hattrick. Asistence: Vojtěch Čihař a Dominik Mišovic.

51:49

Za hostující obranu si najel na přesný pas z hloubi vlastního obranného pásma Kokman, ovšem samostatný únik zakončil jen do Smoly. Následně puk sebrali hostující beci a vyvezli ho do bezpečí.

45:11

Dautovský stál úplně sám před Smolou, který proti němu stihl lehce vyjet, takže bekhend domácího forvarda zastavil.

42:53

Centimetry, možná milimetry dělili Čihaře od hattricku. Domácí mladíček si najel z druhé vlny, jenže z pravého kruhu trefil jen tyč a neuspěl ani s dorážkou ze vzduchu.

38:25

Piráti právě vstřelili branku!
Mišovic dobrým pohybem zrušil signalizovaný icing, viděl dobře postaveného DANIELA BADINKU, který se nemýlil. Asistence: Dominik Mišovic.

34:19

Třemošná právě vstřelila branku!
Ani Perůtka čisté konto neudrží. Střela DAVIDA ŠTULCE od modré cinkla o břevno a zapadla do sítě. Asistence: Václav Komínek.

33:32

Mišovic posunul z levého křídla na osu najetému Danielu Badinkovi, který však na Smolu nevyzrál.

31:56

Piráti právě vstřelili branku!
Domácí přece jen využili i druhou přesilovku v utkání, když se ve druhém startu v Extralize dorostu podruhé prosadil TOMÁŠ KOKMAN. Asistence: Dorčo Dautovský a Adam Žižka.

30:02

Střídání v týmu HC Meteor Třemošná: ze hřiště odchází Michal Oršulák, přichází Antonín Smola.

30:02

Horský si najel na zadovku a na ose se dostal ke střele. Podle všeho však skočil na led dříve, než mohl, takže hosté pykají za příliš mnoho hráčů.

25:38

Dominik Badinka přebruslil všechny bránící hráče, avšak tváří v tvář Oršulákovi ani nadvakrát neuspěl.

23:11

Piráti právě vstřelili branku!
Domácí přesilovku rychle využívají zásluhou VOJTĚCHA ČIHAŘE, k němuž doputoval puk mezi kruhy od zadního mantinelu po kombinaci Dominiků Svobody a Mišovice. Domácí útočník spadající ročníkem ještě mezi deváťaky na nic nečekal a z první poslal puk do branky. Asistence: Dominik Svoboda a Dominik Mišovic.

22:49

Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jan Sochor – 2 min., faul loktem).

19:11

Piráti právě vstřelili branku!
Daniel Badinka upláchl obraně Třemošné, jenže si vlámal zuby na pozorném Oršulákovi. Ten však puk nechytil, čehož využil DOMINIK MIŠOVIC, který pohotově překonal maskovaného mladíka Meteoru. Asistence: Daniel Badinka a Vojtěch Čihař.

14:27

Piráti se dostali do přečíslení dva na jednoho, na jehož konci střílel z předbrankového prostoru Kokman, ale Oršuláka nepřekonal.

09:42

Piráti právě vstřelili branku!
V akci byla znovu chomutovská dovjčata, která včera nastoupila i za juniory. Dominik Badinka napřáhl na modré, Oršulák jen vyrazil puk před sebe, kde už číhal pohotový DANIEL BADINKA a poslal kotouč do sítě. Asistence: Dominik Badinka.

08:59

Dautovský najížděl s obráncem na zádech z pravé strany na Oršuláka, jehož však bekhendem nepřekonal. Hostující brankář utěsnil všechny mezírky u své levé tyčky.

07:57

Piráti právě vstřelili branku!
Meteor se sice na krátkou dobu dostal do útočného pásma, ale domácí ho ke střele nepustili, navíc podnikli rychlý výpad do nepřipravené hostující defenzivy. Čihař na sebe navázal obránce a předložil ŠIMONU KLOBOUČEKOVI, který měl ve vlastním oslabení snadnou práci zvýšit chomutovské vedení. Asistence: Vojtěch Čihař.

06:49

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Záhorec – 2 min., podrážení).

05:37

Piráti právě vstřelili branku!
Z protiakce jdou domácí do vedení! Po spolupráci dvojčat Badinkových dostal VOJTĚCH ČIHAŘ puk na vrchol brankoviště, odkud prostřelil Oršuláka mezi betony. Asistence: Daniel Badinka a Dominik Badinka.

Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná

8:2

konec (4:0, 3:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Čihař (Daniel Badinka, Dominik Badinka), 8. Klobouček (Čihař), 10. Daniel Badinka (Dominik Badinka), 20. Mišovic (Daniel Badinka, Čihař), 24. Čihař (D. Svoboda, Mišovic), 32. Kokman (Dautovský, Žižka), 39. Daniel Badinka (Mišovic), 53. Daniel Badinka (Čihař, Mišovic) – 35. Štulc (Komínek), 59. Matoušek (Tolar)

Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.

HC Meteor Třemošná: Oršulák (31. Smola) – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Uhlík, Horský, Komínek, Matějka, Živný, Kačena, Čech.

Rozhodčí: Folk – Beneš, Povová

Průběh zápasu
1. třetina
05:37 CHM 1:0 Čihař (Daniel Badinka, Dominik Badinka)
06:49 CHM 2 Záhorec, podrážení
07:57 CHM 2:0 Klobouček (Čihař)
09:42 CHM 3:0 Daniel Badinka (Dominik Badinka)
19:11 CHM 4:0 Mišovic (Daniel Badinka, Čihař)
Po 1. třetině
2. třetina
22:49 MTT 2 Sochor, faul loktem
23:11 CHM 5:0 Čihař (D. Svoboda, Mišovic)
30:02 MTT 2 HL, příliš mnoho hráčů, odpyká Matějka
30:02 MTT -Michal Oršulák +Antonín Smola (Střídání)
31:56 CHM 6:0 Kokman (Dautovský, Žižka)
34:19 MTT 6:1 Štulc (Komínek)
38:25 CHM 7:1 Daniel Badinka (Mišovic)
Po 2. třetině
3. třetina
53:00 CHM 8:1 Daniel Badinka (Čihař, Mišovic)
58:49 MTT 8:2 Matoušek (Tolar)
Konec