Menu

Futsal

1. Futsal liga

FC Démoni Česká Lípa – Žabinští Vlci Brno

7:2

konec (3:1)

24.09.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 4. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.55 4.4 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:18:38)
Futsalisté České Lípy se konečně dočkali. Po 21 zápasech bez ligového vítězství si ve 4. kole 1. Futsal ligy poradili se Žabinskými Vlky z Brna výsledkem 7:2 a do tabulky zapsali premiérové body. Vítězství Démonů bylo zasloužené, o čemž ostatně napovídá i rozdíl v konečném skóre. V prvním poločase si domácí vypracovali tříbrankové vedení, které sice dokázal o jeden gól zredukovat Havlín, ale českolipští hráči se touto skutečností nenechali rozhodit a ve druhém dějství přidali další čtyři trefy, zatímco soupeři znovu povolili jednu jedinou.

Česká Lípa se zásluhou vítězství posunula v tabulce na 10. místo před Ústí nad Labem, trápící se brněnští Žabinští Vlci zůstávají s nulou poslední.

Konec zápasu.

39:52

Ladislav Hanuš nabízel balón před bránu, ale nenašel žádného ze svých spoluhráčů. Lehkou tečí míč prodloužil mimo hrací plochu bránící Fichtner.

39:13

Třetí akumulovaný faul domácí za současné situace mrzet nemusí. Konec utkání je blízko a lze jen těžko očekávat, že by přišly ještě další tři prohřešky.

39:00

Probíhá poslední minuta zápasu.

38:44

Domácí hráči si užívají závěrečné okamžiky zápasu. O jejich vítězství není pochyb, po dlouhé době poznají sladký pocit vítězství.

38:19

Do brány Žabinských Vlků se vrátil Jaroslav Pšurný. A hned se vyznamenal, když pravým ramenem vytěsnil nebezpečnou střelu Maura.

37:56

37:56 Petr ZAPLETAL - 7:2

37:56

Démoni právě vstřelili branku!
Další gól při Démonů při powerplay hostů. PETR ZAPLETAL se prohnal kolem dvou protihráčů a levačkou poslal zaskakujícímu brankáři Starému mezi nohama. Bez asistence.

37:40

Hodně prostoru měl Dominik Havlín, jenže míč netrefil vůbec dobře. Zasáhl prvního stojícího protihráče před sebou.

37:15

Futsalisté v zelených dresech pokračují ve hře o jednoho hráč v poli navíc, Pšurný má volno. Kombinaci přesunuli na útočnou polovinu.

36:18

36:18 Ondřej HAVRDA - 6:2

36:18

Démoni právě vstřelili branku!
Výsledkem hry bez gólmana je šestý gól domácích! ONDŘEJ HAVRDA získal balón a prakticky přes celé hřiště dokázal míč napálit do sítě. Bez asistence.

36:02

Dominik Havlín si několikrát vyměnil míč s Ladislavem Hanušem. Druhý jmenovaný pak přenesl hru k pravé lajně na Hansla, jemuž střela vůbec nevyšla.

35:53

Pokračuje powerplay hráčů v zelených dresech. Tomáš Chráscina viděl u levé tyčce volného Starého, ten ovšem těžkou nahrávku nezpracoval.

35:04

Velká komplikace pro hostující mužstvo. Po faulu na Zapletala má totiž na kontě už pět akulumovaných faulů, za každý další tak bude následovat desetimetrový kop.

34:24

Hosté zkouší powerplay! úvodem je pokračující tlak, který chtějí brněnští futsalisté ještě vylepšit právě posláním jednoho hráče do pole navíc.

FC Démoni Česká Lípa – Žabinští Vlci Brno

7:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 2. Maur, 9. Havrda (Bialek), 10. Potoček (Maur), 22. Havrda, 26. Havrda (Bialek), 37. Havrda, 38. Zapletal – 14. Havlín (Pšurný), 31. Havlín (Chráscina)

Karty:   17. Bílý (ZVB)   31. Bílý (ZVB)

FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Lecjaks) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Bialek, Maur, Klimt, Zapletal, Potoček, Demjančuk, Kubelka.

Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Kratochvíl, Starý, Hansl (C), Trbušek, Bílý, Havlín, Hanuš, Chráscina, Fessl.

Rozhodčí: Kresta, Lafek, Zlatník