Menu

Futsal

Mistrovství světa

Česko – Vietnam

1:1

konec (0:0)

19.09.2021, 15:00 • Kaunas Arena • Skupina D • Vít Muzikář

Tipsport: 1.28 5.61 6.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkujeme za pozornost, hezký zbytek dne. (16:44:56)
Statistiky zápasu
Držení míče v procentech – 58:42
Střely – 42:16
Střely na branku – 16:7
Zákroky brankářů – 6:15
Rohy – 13:2
Akumované fauly v zápase – 3:3
Akumované fauly v prvním poločase – 1:3
Akumované fauly ve druhém poločase – 2:0
Český tým se v osmifinále střetne se Španělskem, konkrétně v pátek od 19:00. Španělé hráli v letech 1996-2012 hned pětkrát za sebou finále, dvakrát triumfovali na MS a v utkání budou výrazným papírovým favoritem.
Lukáš Rešetár a Ondřej Vahala si evidentně hodně oddychli a není se čemu divit. Češi nebyli daleko od toho, aby se dostali na hranu vypadnutí. Prakticky celý zápas se trápili proti výborné vietnamské obraně. Ve druhém poločase navíc asijský tým začal směrem dopředu pořádně zlobit. Vypracoval si odhadem tak pět vyložených šancí. Například Tri Nguyen spálil jasnou příležitost, když zůstal sám před Vahalou, ten už ležel, ale rukama se natáhl k přední tyči a zákrokem ve stylu Dominika Haška ukázal, že má od ligového čtvrtfinále s Mělníkem skvělou formu.

Když už to vypadalo, že by Češi mohli postoupit díky bezbrankové remíze, tak Rešetár ztratil balón. Holý dostal jesle od Phat Chaua a ten zakončil mezi nohama Vahaly. Vietnamci dotlačili silou vůle balón do sítě. Nicméně o minutu později odvedl Seidler výbornou práci při presinku a chybu Vietnamce Hoa Phama v rozehrávce potrestal Lukáš Rešetár do šibenice.

Češi si v nervózním závěru vzali powerplay, začali tahat čas a nakonec, ačkoliv se pořádně zpotili a natrápili na postup do osmifinále, tak i při své čtvrté účasti na MS se dostali mezi šestnáct nejlepších. Trenér Neumann byl při bezprostředním ohlasu pro Českou televizi pořádně vytočený z výkonu českého týmu.

Konec zápasu.

39:56

Timeout pro Vietnam.

39:52

Na poslední chvíli překřížili Vietnamci Holého v brankovišti, následně vypálil Koudelka z pravé strany vedle zadní tyče.

39:31

Češi získali balón a opět běží na plac Slováček v dresu brankáře.

39:21

Už ne! Holý vystřelil z pravé strany výrazně mimo branku.

39:13

Zatím se hraje jen na útočné polovině českého celku.

38:44

To je zajímavá varianta! Slováček přes sebe přehodil dres brankáře a Češi při powerplay tahají čas.

38:42

Opět perfektní presink Vnuka znamená chybu Vietnamu v rozehrávce a odevzdání míče na levou stranu. Kouč Neumann si bere timeout.

38:12

Vnuk srazil rozehrávku Hung Nhana z levé strany a Vietnamci tak nemohou jít zatím do powerplay. Remíza z jejich pohledu nic neřeší.

37:56

Záruba absolutně nesouhlasí s tím, že při rozehrávce Tina Nguyena z levé strany hrál rukou.

37:29

Tečovanou nahrávku Vnuka chytil Ho Y na hranici brankoviště a rozehrává Tin Nguyen.

36:59

Češi drží balón, už nesmí hrát podruhé s Vahalou.

36:17

Při Koudelkově autu z levé strany promáchl Záruba volej na šesti metrech.

35:27

35:27 REŠETÁR - 1:1

35:27

Česko právě vstřelilo branku!
Zaplať pánbůh za ty dary! Seidler skvěle presinkem otravoval Hoa Phama a kapitán Vietnamu namazal na střed tomu českému, LUKÁŠ REŠETÁR vymetl pravou šibenici a v tuto chvíli Češi postupují! Bez asistence.

Česko – Vietnam

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 36. Rešetár – 35. Phat Chau

Česko: Vahala (Gerčák) – Rešetár (C), Holý, Křivánek, Seidler – Koudelka, Slováček, Záruba, D. Drozd – Vnuk, Jošt, P. Drozd, Vokoun.

Vietnam: Ho Y (Anh Nguyen) – Phat Chau, Hoa Pham (C), Duy Nguyen, Tri Nguyen – Nam Le, Quy Nguyen, Huy Nguyen, Tung Vu, Tin Nguyen, Hung Nhan, Hieu Nguyen, Hung Khong.

Rozhodčí: Pintová (ARG), Palmaová (CHI) – Castro Zumbado (CRC)