Menu

Futsal

Mistrovství světa

Brazílie – Panama

5:1

konec (2:0)

19.09.2021, 15:00 • Švyturio Arena, Klaipeda • Skupina D • Milan Huppert

Tipsport: 1.0 22.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (16:49:41)
Brazilští futsalisté potvrdili roli obrovského favorita a Panamu v závěrečném skupinovém klání porazili 5:1. V prvním poločase si kanárci vypracovali dvougólový náskok, který ve druhé půli ještě o jeden gól vylepšili. Panamští hráči sice prohráli, ale za dnešní předvedený výkon si zaslouží pochvalu. Nehráli ustrašeně a snažili se s velkým favoritem skutečně hrát futsal, ne jen bránit. Výsledek napovídá o jasném průběhu, ale nebýt dvou tref v posledních vteřinách hry, prohráli by svěřenci kouče Botany pouze o dva góly, což není vůbec špatné a lze na tomto výkonu stavět do budoucnosti.

Xavierova družina opanovala skupinu D s plným počtem devíti bodů a parádním skóre 18:2. Panama nezískala ani bod a světový šampionát pro ni končí.

Konec zápasu.

39:55

39:55 PITO - 5:1

39:55

Brazílie právě vstřelila branku!
To se nepovedlo. Panamský kouč si po čtvrtém inkasovaném gólu vzal timeout s nadějí, že by jeho svěřenci ještě mohli podniknout jeden útok a snížit. Jenže obranná hráz Brazílie zafungovala na jedničku a PITO po zisku míče zamířil při powerplay soupeře téměř přes celé hřiště do prázdné brány neomylně. Bez asistence.

39:48

Oddechový čas pro Panamu.

39:48

39:48 ARTHUR - 4:1

39:48

Brazílie právě vstřelila branku!
V samotném závěru vylepšil brazilský gólový účet ARTHUR. Dostal balón před prázdnou branku od Rochy, čímž byl pořádně překvapený, ale od jeho nohy se míč přeci jen odrazil za brankovou čáru. Asistence: Rocha.

39:25

Brankář Peňaloza dlouhým nákopem našel Castrellóna, který zvládl těžké zpracování a v nelehké pozici vypálil křižně vedle levé tyče.

39:11

Ricardo Ledezma na nic nečekal a po zisku míče a rychlém zpracování vystřelil placírkou na zadní tyč, míč proletěl nad břevnem.

39:00

Probíhá poslední minuta zápasu.

38:39

Sám Peňaloza se vydal na útočný výlet a málem navštívil brankoviště soupeře, v poslední chvíli jej čistě tělem odstavil Lé.

38:16

Hráči Panamy si dokonce věří na tolik ,že v závěru zkouší powerplay. Po zisku míče mířil do prázdné brány Ferrão, ale Peňaloza se stihl vrátit.

37:44

Ledezma si chtěl narazit míč s Camposem. Spoluhráč jeho úmysl pochopil, ale zpětný pas se mu vůbec nepovedl, hrací předmět poslal za tělo kolegy.

37:28

Dyego šikovnou patičkou posunul míč za sebe na Leonarda, ten neváhal a střílel. Peňaloza šel k zemi včas, nebezpečnou střelu vyrazil do zámezí.

36:50

Malou domů dostal Guitta od Arthura. Počkal, až se k němu přiblíží presující Castrellón, načež přenesl hru doleva na Pita.

36:22

Hodně dlouho dopředu dal Maquensi vědět, že bude nahrávat k pravé lajně Milordovi. Viděl to i Marlon, jenž si připsal úspěšné zachycení míče.

35:47

Hru zrychlil Ferrão zajímavou průnikovou nahrávkou na Lina, jemuž nevyšlo zpracování, z úhlu pak vysoko přestřelil svatyni soupeře.

35:30

Futsalisté ve žlutých dresech kombinují na útočné polovině. Nikam nespěchají, hlavně si hlídají své dvoubrankové vedení.

Brazílie – Panama

5:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 15. Rocha (Lino), 18. Gadeia (Guitta), 29. Leonardo (Marlon), 40. Arthur (Rocha), 40. Pito – 32. Maquensi (García)

Karty:   16. Lino (BRA)

Brazílie: Guitta (Mendes) – Dyego, Ferrão, Gadeia, Rodrigo (C), Djony, Marlon, Lino, Leonardo, Rocha, Pito, Arthur, Lé, Dieguinho.

Panama: Peñaloza (Alzamora) – Hurst, Maquensi, Goodridge, Milord, Ledezma, Del Rosario, Rivas (C), Campos, De León, Castrellón, García, Ortiz.

Rozhodčí: Matković (SUI), Kovacs (HUN), Kozaki (JPN)