Menu

Futsal

Mistrovství světa

Španělsko – Japonsko

4:2

konec (1:2)

17.09.2021, 17:00 • Klaipėda Arena (Litva) • Skupina E • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.13 8.2 12.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Španělé v přímém souboji o první místo ve skupině udolali Japonce

Úřadující vicemistry Evropy poslal ve 4. minutě do vedení Diaz, ale netrvalo to dlouho a soupeř průběh překvapivě otočil. Na obratu dokonaném v rozmezí tří minut se svými góly podíleli Šota Hoši s Hemnim. Španělsko pak ani přes několik šancí či desetimetrový kop nesrovnalo krok a po první půli prohrávalo 1:2.

Po změně stran dělali Evropané vše pro to, aby rozpačitý výkon napravili. A to se jim podařilo. Ve 26. minutě vyrovnával Chino a v polovině druhé části vrátil vedení na španělskou stranu Campos. S blížícím se koncem hráli Japonci na riziko, čehož minutu a pět vteřin před koncem využil Tolra.

Španělsko tak porazilo Japonsko 4:2 a po druhé výhře na turnaji se osamostatnilo na čele skupiny E. (19:08:27)

Konec zápasu.

39:33

Nikoliv. Podle záběrů, které měla sudí Palmaová k dispozici, zůstal Herrera před čárou a Španělé už se pomalu můžou začít radovat.

39:33

Oliveira zvolil dlouhý rozběh a míč napálil se zavřenými očima přímo do Herrery. Ten ale možná porušil pravidla, což se nyní zkoumá u videa. Bude se trestný kop opakovat?

39:29

Ještě to může být drama! Oliveira totiž půjde provést desetimetrový kop.

39:29

Žlutou kartu dostává Francisco Solano (Španělsko).

38:55

38:55 Marc TOLRA - 4:2

38:55

Španělsko právě vstřelilo branku!
Je definitivně rozhodnuto! Japonci použili brankáře jako pátého hráče v poli, a když se na vlastní půlce dostal k míči MARC TOLRA, tak Pirese na velkou vzdálenost přesně přeloboval.

38:14

Na pravém křídle rozběhnutý Nišitani střílel přes vracejícího se obránce na přední tyč, tu Herrera zavřel a udržel svůj celek ve vedení.

37:50

Murota při útoku ztratil míč a Fernandez se vydal do brejku. Situaci zachránil vyběhnuvší Pires.

37:27

Jošikawa nakonec v doprovodu týmového lékaře dobelhal na lavičku, kde proběhne jeho další ošetření.

37:27

Jošikawa se na palubovce zničehonic posadil na zadek a vypadá to, že ho trápí nějaký svalový problém. Drží se totiž za lýtko.

36:46

Je logické, že s blížím se koncem hrají Asiaté s míčem čím dál častěji. Dokáží svěřenci Bruna Garcii vyrovnat, podobně jako se jim to podařilo v první půli?

35:51

To nebyl vůbec špatný signál! Kato před standardní situací oběhl zeď a Oliveira mu přihrál k bližší přední tyči. Pohotová levačka však japonskému hráči nesedla a následnou skrumáž Španělé ustáli.

35:47

Time-out pro Japonsko.

35:47

Žlutou kartu dostává Chino (Španělsko).

35:19

Další japonská hrozba. Henmi bojoval o míč s dvojnásobnou přesilou a napravo měl úplně volného Minamota. Kdyby balon získal, byl by jeho spoluhráč ve vyložené šanci. Takhle si však musel nechat zajít chuť.

34:21

Po delší době se osmělili Japonci. Škoda pro ně, že Minamoto pálil ze záklonu nad břevno.

Španělsko – Japonsko

4:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 4. Diaz, 26. Chino, 30. Campos, 39. Tolra – 5. Š. Hoši, 7. Hemni

Karty:   27. Oliveira (ESP), 36. Chino (ESP), 40. Solano (ESP) – 17. Jošikawa (JAP), 20. R. Hoši (JAP), 31. Š. Hoši (JAP)

Španělsko: Herrero (Juanjo) – Diaz, Fernandez, Campos, Raya – Ortiz (C), Tolra, Gomez, Solano, Gonzalez, Martinez, Chino, Mellado.

Japonsko: Pires (Sekiguči) – Jošikawa (C), Šimizu, Henmi, Oliveira – R. Hoši, Jagi, MInamoto, Murota, Kato, Š. Hoši, Morimura, Nišitani.

Rozhodčí: Palmaová (CHI) – Pintová (ARG), López (PAN)