Menu

Hokej

Slovenský pohár

HK VITAR Martin – HC Prešov

4:5

konec (1:1, 3:1, 0:3)

16.09.2021, 18:00 • Martinské hokejové centrum • Daniel Modrovský sk

Tipsport: 4.31 5.0 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vyjadrenia po zápase:

Ernest Bokroš (tréner HC Grotto Prešov): "Dnešné víťazstvo je pre nás cenné. Každé jedno si musíme ceniť a vážiť. Musím však priznať, že náš dnešný výkon sa diametrálne líšil od výkonu v Košiciach. Neviem, či to bolo prostredím, hmlou alebo podcenením faktu, že sú tu prvoligoví hráči. Naozaj neviem. Na druhej strane sme inkasovali góly po našich hrubých chybách. Jediné, čoho si cením je, že sme vlastným snažením dokázali otočiť výsledok. V nedeľu hráme doma s Michalovcami o postup, keďže Košice dnes zvíťazili. Všetci máme po šesť bodov, záver máme vo vlastných rukách. Osobne si myslím, že nemáme na to, aby sme boli čiernym koňom tohto ligového ročníka. Urobíme všetko pre to, aby sme boli úspešní, nepovažoval by som nás ale za jedného z adeptov na titul. Sme nováčik, ako nováčik sa budeme snažiť nepohybovať sa na dolných priečkach tabuľky. Ako klub stále pracujeme nielen v oblasti športového zázemia ale aj športových výkonov."

Daniel Babka (tréner HK VITAR Martin): "Veľmi ťažké podmienky, čo sa týka ľadu, a to pre obe mužstvá. Ľad bol veľmi ťažký, bola hmla. Zrejme tým, že sa zmenili poveternostné podmienky. Na tomto mieste by som rád spomenul, že sme počas prípravy mohli využívať i druhú ľadovú plochu, kde je ľad naozaj veľmi dobrý. V príprave nám to veľmi pomohlo, nielen nám, ale aj ďalším tímom – Juniorke, Dorastu a žiackym družstvám. Úvodná tretina bola z našej strany dobrá, skončila výsledkom 1:1. V druhej sme súperovi odskočili. Zdalo sa, že by sme mohli pričuchnúť k dobrému výsledku. Prešov sa však v tretej tretine začal tlačiť do bránky. Inkasované góly boli strelami, dorážkami alebo tečovanými pukmi. Vedenie sme neudržali. Musíme naďalej pracovať na tretích tretinách. Napriek prehrám ale treba zhodnotiť zápasy s Extraligistami tak, že nám ukázali veľmi silné dve tretiny, niekedy až 50 minút. Musíme sa predovšetkým naučiť premieňať príležitosti, zastabilizovať výsledok. Mladé mužstvo musí postupne naberať sebavedomie. Verím, že postupnou prácou a tímovým duchom sa budeme posúvať ďalej, aj v súťaži. Otvorene hovorím, že nikdy nebudem hodnotiť hráčov. Na signál súpera sme sa totiž pripravili, no i napriek tomu sme ho nezvládli. Je to preto naša kolektívna chyba. Rozobrali sme takúto situáciu na videu dvakrát, dnes sme ale takýto gól inkasovali. Berieme to preto všetci na seba. Prešov má takéto signály dokonale nacvičené. Poznáme finesy Ernesta Bokroša, vedeli sme s čím Prešov prichádza. Hráčov sme na to pripravili. Že sme to nezvládli, to sa stane. Takto to chodí v živote. Hovoríte si, že takúto chybu nespravím. Nakoniec to ale po tisíc a jedenkrát urobíš. Takáto tesná prehra pred začiatkom súťaže môže iba pomôcť. Mužstvo má svoju silu. Netreba zabúdať, že dnes bol vekový priemer tímu na úrovni 22,7 roka. Pred zápasom nám zo zostavy vypadli z dôvodu zranení niekoľkí hráči. V pondelok by sme už ale mali byť v plnej sile, avšak podľa všetkého okrem Miška Dvořáka, ktorý má naštiepený prst. V súťaži sme odhodlaní ísť dobre, postupne sa chceme posúvať. Mužstvo potrebuje čas. Z tímu pred týmto ročníkom odišlo 16 hráčov. Ako tím musíme najskôr nastúpiť určitú cestu. Dennodenne pracujeme. Včera sa nám na tréningu zranil Lukáš Belica, musel ísť na operáciu. Musíme preto pracovať aj takýmito výpadkami."

Eduard Šimun (útočník HC Grotto Prešov): "Konečne mi to tam padalo. Spokojný by som bol i s jedným gólom, ak by sme sa neboli v zápase trápili. Zápas sme otočili silou vôle a domov cestujeme s plným bodovým ziskom. Ak by sme stratili čo i len bod, pravdepodobne by sme si skomplikovali cestu za prvým miestom v skupine, ktoré chceme dosiahnuť. Do každého zápasu ideme s cieľom zvíťaziť, inak tomu nebude ani v nedeľu. Budeme sa snažiť udržať víťaznú šnúru. Nepoviem, že formu, pretože dnes sme nehrali príliš oslnivo. Zvíťazili sme ale a samozrejme, chceme víťaziť i v ďalších zápasoch. Každý z nás je športovec a mal by mať tie najvyššie ciele. Ja osobne mám jedinú ambíciu, vyhrať titul. Či to bude tento rok alebo budúci, keďže mám zmluvu na dve sezóny. Necháme sa prekvapiť. Máme kvalitných trénerov, mužstvo, výborných brankárov. Prečo teda nie? Ak budeme dodržiavať pokyny trénerov, určite máme na to, konkurovať najlepším tímom v súťaži. Nie sme mužstvo talentov, sme mužstvo pracantov. Každý z cieľov môžeme dosiahnuť iba poctivou prácou. Bodaj by sme boli čiernym koňom súťaže. Budeme sa snažiť, nie prekvapiť, pretože každý od seba niečo očakávame. Chceme predovšetkým potvrdiť dobrú sezónu."

Daniel Babka (útočník HK VITAR Martin): "Ako tím si v kabíne povieme, že musíme tretiu tretinu zvládať lepšie. Potom však inkasujeme nešťastné góly, čo veľmi bolí. V zápase sa nadrieme, so súperom držíme tempo, blokujeme strely. Bojujeme, snažíme sa a v tretej tretine sa to všetko pokazí. Neviem, čím to je. Musíme sa na túto časť hry viac sústrediť. Dnes to boli ale zvlášť hlúpe, inkasované góly. Mrzí to viac ako v zápase s Košicami. Súper si dokázal vypracovať viac príležitostí, podarilo sa mu otočiť zápas. Teší strelený gól, pri ktorom išlo o dorážku. Stál som na správnom mieste, v správny čas. V stredu je začiatok našej súťaže, verím, že sa z posledných zápasov poučíme. Nestalo sa to prvýkrát, že sme nezvládli tretiu tretinu. Trikrát za sebou sme toto dejstvo prehrali. Každému hráčovi musí byť jasné, že sa takéto niečo v súťaži stať nemôže. S akýmkoľvek súperom môžeme mať problémy, ak tretiu tretinu takto zahráme. V stretnutiach, či už s Michalovcami, Košicami alebo teraz Prešovom, sú to pre nás cenné skúsenosti. Som rád, že sme si vybojovali možnosť hrať proti takýmto súperom. Určite je to lepšia príprava ako s prvoligovými mužstvami. Práve zápasy s tímami najvyššej súťaže nás určite lepšie preveria, čo sa týka vlastnej súťaže. Ako tím sa zžívame veľmi dobre. Sme mladé mužstvo s mnohými Juniormi, ktorí sa veľmi snažia, nielen na tréningoch. Chyby k tomu patria, robíme ich všetci. Aj čo sa týka individualít v šatni, partia je veľmi dobrá. Navzájom si pomáhame pričom sa v šatni cítim dobre." (23:11:44)
Martin zvíťazil v nájazdoch nad Prešovom 2:1. Za domácich sa presadili Poliaček a Šimun. Za hostí znížil Charbonneau.
Babka ako posledný. Neprekonal brankára.
Charbonneau vycvičil brankára. Krásne zavesil do rohu.
Ďurina z ľavej strany. Triafa betón.
Čacho chcel vycvičiť brankára. Ten mu vykopol puk.
Burzík to skúša oblúkom. Puk sa aj so zakončovateľom doslova doplazil do bránky.
Šimun to skúša priamo. Glosár mu vykopol puk.
Poliaček sa rozbieha. Pomedzi betóny otvára skóre.
Sýkora si robí priestor. Neoklamal brankára.
Za domácich Nizhnikov. Takisto triafa brankára.
Nájazdy začínajú hostia. Bakala triafa brankára.
V riadnom hracom čase podľahol Martin Prešovu 4:5. Góly: 3. Burzík (Poliaček), 27. Babka (Lavička), 29. Burzík (Nauš), 39. Linet (Bartoš) – 9. Šimun (Jendroľ, Turan), 38. Šimun (Fekiač), 47. Zagrapan (Sýkora, Lalík), 50. Šimun (Ružička, Fekiač), 58. Charbonneau (Čacho, Bespalov).

Koniec zápasu.

59:48

Nastrelený v podaní Pacalaja. Charbonneau sa ale pokúša dostať puk von.

59:36

Oddychový čas domácich.

58:55

Prázdna bránka domáceho tímu. Martin hrá power-play.

58:12

Poliaček sa vrútil do pásma. Vracal puk Bartošovi.

57:49

Cerda nezachytil rozohrávku. Domáci ešte v závere skúsia vyrovnať.

57:11

Oddychový čas hostí.

57:11

Tím Grotto Prešov dal gól!
Akcia z hĺbky vlastného pásma. Nikita Bespalov rozohral, Viliam Čacho potiahol puk do útočného pásma, aby ho naservíroval JONATHANOVI CHARBONNEAUOVI.

56:03

Hostia v plnom počte. Ružička na ľadovej ploche.

56:00

Zrazený pokus Poliačeka. Domáci sa už musia vrátiť.

55:40

Ďurina z diaľky. Aspoň sa o to pokúsil.

55:17

Sýkora v oslabení unikol domácim. Nemal však potrebnú rýchlosť.

54:44

Nizhnikov končí v dnešnom stretnutí. Zdá sa, že na tento zápas nebude mať pekné spomienky.

54:16

Pacalaj z prvej. Hostia už ale hrajú vo štvorici. Bakala na ľadovej ploche.

54:02

David Ružička (PEN) inkasuje dve minúty za vrazenie na mantinel.

53:56

Juščákova strela. Za bránkou však leží Nizhnikov.

53:04

Bartoš s problémami, no predsa len. Udržal puk v útočnom pásme.

52:31

Stratený puk. Domáci sa musia vrátiť späť.

52:15

Denis Bakala (PEN) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.

51:46

Tvrdé súboje zvádzajú oba tímy. Hostia chcú zvíťaziť v riadnom hracom čase.

51:24

Poliaček na Nauša a Linet ako posledný zakončil. Bespalov si pomohol hokejkou.

50:58

Viktor Fekiač tlačiaci puk do bránky. Už tu máme potýčku po dorážke Klímu.

50:11

Jendroľ to skúsil popri mantineli. Naďalej trvá tlak hostí.

49:26

Tím Grotto Prešov dal gól!
Vyrovnanie po dlhotrvajúcom tlaku súpera. Viktor Fekiač začal akciu ešte na modrej. Posunul puk Davidovi Ružičkovi, aby ho ešte posunul na pravú stranu kde bol EDUARD ŠIMUN.

48:30

Dlho sa hrá bez prerušenia. Hostia tlačia domácich.

47:54

Viktor Fekiač len nahodil puk smerom na bránku. Hra je prerušená.

47:21

Klíma si berie puk. Drží ho na modrej.

46:30

Tím Grotto Prešov dal gól!
Využitá presilová hra. Ján Sýkora s MAREKOM ZAGRAPANOM svojou aktivitou vybojovali nielen pozíciu, ale dokázali znížiť na rozdiel jediného gólu. Druhú asistenciu si pripisuje Lukáš Lalík.

46:13

Marek Pacalaj (MAR) inkasuje dve minúty za údery.

46:13

David Ružička (PEN) inkasuje dve minúty za údery.

46:13

Lavička inkasoval puk nad členok. Nevyzerá to s ním najlepšie.

45:14

Paul Cerda (MAR) inkasuje dve minúty za krosček.

45:10

Charbonneau napriahol a Glosár predviedol efektný zákrok. Okamžite tu máme potýčku.

45:04

Zakázané uvoľnenie na domácej strane. Už nebolo inej voľby.

44:37

Sýkora v páde. Glosár prerušil hru.

44:21

Zagrapan s Jokinenom tlačili puk do bránky. Glosár sa musel natlačiť na ľavú žŕdku, aby zabránil gólu.

43:32

Čachov pokus vyrazený ramenom. Domáci potrebujú upratať puk.

43:02

Bača z ostrého uhla vystrelil. Následne sa ešte pokúsil o dorážku.

42:34

Sleziak si skúšal obísť Bespalova. S pukom skončil za bránkou.

41:56

Nauš odstavený od puku Jendroľom. Hra v strednom pásme.

41:21

Pacalajova strela končí na striedačke hostí. Hra je prerušená.

40:41

Čacho na Welychku. Ten minul puk.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Na góly bohatá druhá tretina priniesla dvojgólové vedenie domáceho tímu. Či ho však dokážu hráči udržať, ukáže až tretia tretina.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:46

Poliaček sa už v závere tretiny nepresadí. Mužstvá pôjdu do šatní.

39:12

Charbonneau z prvej. Hostia sa ale musia rýchlo vrátiť.

38:44

Martin dal gól!
Prečíslenie na domácej strane. Antonín Bartoš posúval puk do pravej strany aby JAKUB LINET krásne trafil ponad brankárovo rameno.

38:33

Oba tímy v plnom počte. Juščák s Ružičkom na ľadovej ploche.

37:17

Tím Grotto Prešov dal gól!
Tvrdá strela EDUARDA ŠIMUNA si našla cestu do bránky po asistencii Viktora Fekiača.

37:13

Klíma zastavený Pacalajom. Hostia mali teraz dostatok priestoru na zakončenie.

36:32

David Ružička (PEN) inkasuje dve minúty za údery.

36:32

Michal Juščák (MAR) inkasuje dve minúty za vrazenie na mantinel.

36:12

Juščák zastavený Ružičkom. Puk v strednom pásme.

35:48

Zagrapan vypichol puk Cerdovi. Domáci sa musia vrátiť.

35:24

Pacalaj s Babkom. Vybojovali puk pri mantineli.

34:56

Poliaček vystrelil z polovice klziska. Domáci potrebujú striedať.

34:16

Šimun odchádza na striedačku. Po tom ako po seknutí prišiel o rukavicu.

33:44

Tomovi zabránil v zakončení Bakala. Následne sa Sýkora ocitol v postavení mimo hry.

33:03

Hostia vykázaní z útočného pásma. Stalo sa tak po vzájomnej potýčke.

32:54

Čacho v úniku. Glosár predviedol famózny zákrok.

31:40

Nastrelená konštrukcia domácej bránky. Postaral sa o to Welychka.

30:54

Z otočky zakončil Čacho. Pred ním ešte skúšali šťastie Welychka a Bakala.

30:04

Welychka z prvej. Skúsil to sám.

30:02

Striedanie v tíme HC Grotto Prešov: z ihriska odchádza Petrík, prichádza Bespalov.

29:34

Rais nahodil puk, ktorý ale nezískal Čacho. Hostia tak darovali svoje pásmo domácemu tímu.

28:58

Ľalík v kombinácii v Frederikom Fekiačom, ktorí pripravili pozíciu pre Zagrapana. Tesne vedľa.

28:02

Martin dal gól!
Nahodený puk na Tomáša Nauša. Ten ešte presunul hru na opačnú stranu a JAKUB BURZÍK zvyšuje na rozdiel dvoch gólov.

27:56

Ružička na modrej. Hostia sa bránia.

27:22

Poliačekovi skĺzol puk. Využiť toho mohol hosťujúci Halama.

26:32

Martin dal gól!
Matúš Lukáš Lavička nahadzoval puk, ktorý sa podarilo zraziť DANIELOVI BABKOVI.

25:36

Smidžár v útočnom pásme. Domáci v trojici napádajú súpera.

24:56

Ďurina si pomohol nahodením puku na zadný mantinel. Vzápätí sa snaží o dorážku.

24:25

Jendroľ zachytil domácu rozohrávku. Musí však počkať.

23:44

Halama z prvej. Opäť je hra prerušená.

23:14

Lavička si počkal na Welychku. Ten aspoň získava útočné pásmo.

22:32

Poliaček v úniku. Zakončil nad bránku.

21:42

Domáci v plnom počte. Toma na ľadovej ploche.

21:42

Šimun zakončuje hosťujúcu akciu strelou. Hra je prerušená.

21:02

Čacho sa musí vrátiť po puk. Domáci sa oslobodzujú.

20:22

Welychka prenášal hru na ľavú stranu. Tam však nikoho nenašiel.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Úvodná tretina priniesla nerozhodné skóre. Vedenia sa ujali domáci hráči na čo dokázali hostia odpovedať.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:55

Bakala ešte v závere ohrozil bránku. Glosár sa stihol presunúť.

19:41

Lukáš Toma (MAR) inkasuje dve minúty za držanie.

19:01

Bude sa vylučovať na domácej strane. Hostia ale stále držia puk na svojich hokejkách.

18:31

Toma na Juščáka. Bráni ich Ružička.

18:21

Welychka v postavení mimo hry. Hostia prichádzajú o pásmo.

17:48

Dírerom vyhodený puk. Nie je z toho zakázané uvoľnenie.

17:16

Nizhnikov z pravej strany. Propagačná strela.

16:52

Šimunov náprah. Glosár nemusel zasahovať.

16:20

Jendroľ sa pustil do Babku. Potýčka pri bránke domáceho tímu.

15:47

Po vyhodený puk sa vracia Jendroľ. Hostia sú okamžite v pásme.

15:23

Halama z prvej. Opäť prerušená hra.

14:56

Jokinena Glosár vychytal. Vhadzovať sa ale bude pred domácou bránkou.

14:22

Poliaček na Nauša. Ani z tejto akcie nič nebolo.

13:46

Linet v súboji s Miškufom. Puk za bránkou hostí.

13:21

Smidžár len odovzdal puk Jendroľovi. Domáci striedajú.

12:44

Turan to skúša popri mantinelu. Je však sám.

12:01

Linet zachytáva rozohrávku súpera. Viktor Fekiač sa však nevzdáva.

11:32

Nauš po pravej strane. Dostáva sa len za modrú čiaru.

10:42

Posunutá bránka na hosťujúcej strane. Hra je prerušená.

10:22

Hostia v plnom počte. Charbonneau na ľadovej ploche.

10:08

Juščák spoza Turana. Skúša oklamať súpera.

09:43

Ďurinov pokus brankár vyrazil. Poliaček sa snaží udržať puk v útočnom pásme.

08:30

Tím Grotto Prešov dal gól!
Gól v oslabení. Uvoľnený EDUARD ŠIMUN svoj únik premieňa. Asistencie si pripisuje Dominik Jendroľ a Oliver Turan.

08:21

Jonathan Charbonneau (PEN) inkasuje dve minúty za nedovolené bránenie.

08:17

Lavička na Cerdu. Jeho pokus brankára hostí neprekvapil.

07:48

Pokyny zo strany rozhodcov týkajúce sa hmly v priestore hosťujúcej bránky. Situácia okamžite v štádiu riešenia.

07:21

Grega do stredu bránky. Petrík pripravený.

06:42

Zagrapan sa pretláčal s dvojicou protihráčov. Linet mu napokon berie puk.

06:11

Rozbiehajúci sa Cerda zastavený postavením mimo hry. Domáci sa vracajú späť.

05:54

Charbonneau spomedzi kruhov. Triafa protihráča.

05:26

Ružička páliaci z ostrého uhla. Zákrok Glosára.

04:53

Halamova strela krytá. Hostia získavajú útočné pásmo.

04:22

Miškuf si berie puk. Má to však z ostrého uhla.

03:36

Nizhnikov sa odhodlal k úniku. Križuje ho Bakala.

02:54

Smidžár druhý v poradí. Zakončuje vedľa ľavej žŕdky.

02:13

Martin dal gól!
JAKUB BURZÍK si predtým ako vyvesil puk pod hornú žŕdku obišiel Frederika Fekiača a po asistencii Františka Poliačeka otvára skóre.

01:46

Kovačka za domácou bránkou. Hľadá Poliačeka, cez ktorého by rozohral akciu.

01:21

Lavička zastavujúci Raisa. Domácim sa nedarí udržať útočné pásmo.

00:56

Dírer na Smidžára. Pokus vedľa bránky.

00:27

Babka úspešnejší na buly ako Viktor Fekiač. Hostia však následne získavajú puk a prvý zakončuje v stretnutí Frederik Fekiač.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK VITAR Martin: Glosár (Maťovčík) – Kovačka, Pacalaj – Lavička, Gagnon – Burzík, Bartoš A. – Sleziak – Nauš, Linet, Poliaček – Toma, Dírer, Nizhnikov – Juščák, Grega, Smidžár – Cerda, Babka, Ďurina

HC Grotto Prešov: Petrík (Bespalov) – Ružička, Bača – Bakala, Rais – Ľalík, Fekiač F. – Jendroľ, Turan – Klíma, Fekiač V., Šimun – Welychka, Čacho, Charbonneau – Sýkora, Zagrapan, Jokinen – Halama, Miškuf, Pulščák

Rozhodca: Krajčík, Orolin – Knižka, Jurčiak, Holomek (delegát).
Martin vie, že po dvoch prehrách už postúpiť nemôže. Naproti tomu Prešov odohral zatiaľ iba jeden, a to víťazný zápas proti Košiciam. Skupinu B zakončí práve jeho súboj s Michalovcami v nedeľu.

HC Košice – HC GROTTO Prešov 2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
Góly: 19. Havrila, 27. Lapšanský (Klhůfek, Chovan) – 8. Čacho (Bakala, Charbonneau), 12. Charbonneau (Welychka), 28. Charbonneau (Welychka), 37. Čacho (Nauš), 39. Nauš (Jokinen, Zagrapan)

HK VITAR Martin – HK Dukla Ingema Michalovce 1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Góly: 22. Burzík (Linet, Gagnon) – 9. Regenda (Cameranesi), 29. Bokroš (Kukuča, Galamboš), 39. Žitný (Suja, Gajdoš), 52. Keränen (Mudrák, Mihalik), 53. Galamboš (Regenda, Kukuča).

HK VITAR Martin – HC Košice 2:8 (0:0, 2:3, 0:5)
Góly: 35. Nizhnikov (Gagnon), 40. Nizhnikov – 24. Klhůfek (Chovan, Pereskokov), 31. Pereskokov (Chovan, Jokeľ), 35. Saucerman (Jokeľ, Chovan), 44. McPherson (Bartánus), 52. Slovák (McPherson), 56. Saucerman (McPherson, Slovák), 57. Cibák (Chovan, Romančík), 60. Belluš (Pereskokov, Tansey)
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK VITAR Martin – HC Prešov

4:5

konec (1:1, 3:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Burzík (Poliaček), 27. Babka (Lavička), 29. Burzík (Nauš), 39. Linet (Bartoš) – 9. Šimun (Jendroľ, Turan), 38. Šimun (Fekiač), 47. Zagrapan (Sýkora, Lalík), 50. Šimun (Ružička, Fekiač), 58. Charbonneau (Čacho, Bespalov)

HK VITAR Martin: Glosár (Maťovčík) – Kovačka, Pacalaj – Lavička, Gagnon – Burzík, Bartoš A. – Sleziak – Nauš, Linet, Poliaček – Toma, Dírer, Nizhnikov – Juščák, Grega, Smidžár – Cerda, Babka, Ďurina

HC Prešov: Petrík (Bespalov) – Ružička, Bača – Bakala, Rais – Ľalík, Fekiač F. – Jendroľ, Turan – Klíma, Fekiač V., Šimun – Welychka, Čacho, Charbonneau – Sýkora, Zagrapan, Jokinen – Halama, Miškuf, Pulščák

Rozhodčí: Krajčík, Orolin – Knižka, Jurčiak, Holomek (delegát)

Diváci: 225

Průběh zápasu
1. třetina
02:13 MAR 1:0 Burzík (Poliaček)
08:21 PEN 2 Charbonneau, nedovolené bránění
08:30 PEN 1:1 Šimun (Jendroľ, Turan)
19:41 MAR 2 Toma, držení
Po 1. třetině
2. třetina
26:32 MAR 2:1 Babka (Lavička)
28:02 MAR 3:1 Burzík (Nauš)
30:02 PEN -Petrík +Bespalov (Střídání)
36:32 MAR 2 Juščák, vražení na hrazení
36:32 PEN 2 Ružička, bitka
37:17 PEN 3:2 Šimun (Fekiač)
38:44 MAR 4:2 Linet (Bartoš)
Po 2. třetině
3. třetina
45:14 MAR 2 Cerda, krosček
46:13 PEN 2 Ružička, bitka
46:13 MAR 2 Pacalaj, bitka
46:30 PEN 4:3 Zagrapan (Sýkora, Lalík)
49:26 PEN 4:4 Šimun (Ružička, Fekiač)
52:15 PEN 2 Bakala, vysoká hůl
54:02 PEN 2 Ružička, vražení na hrazení
57:11 PEN 4:5 Charbonneau (Čacho, Bespalov)
Konec