Menu

Futsal

Mistrovství světa

Brazílie – Česko

4:0

konec (0:0)

16.09.2021, 19:00 • Klaipéda Arena • Skupina D • Vít Muzikář

Tipsport: 1.05 13.6 19.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:06

39:06 MARLON - 4:0

39:06

Brazílie právě vstřelila branku! Rocha podržel balón, natáhl na sebe beka, Homola potom nezachytil seběh MARLONA na pravé straně a Gerčák byl bezmocný proti tvrdé střele pod horní tyči. Asistence: Vinicius Rocha.

38:48

Vokoun se rozeběhl na pravé straně do brejku dva na dva a přihrál Slováčkovi, ten po zaseknutí balónu na pravačku vracel zpět a Vokoun byl najednou sám před Guittou, nicméně mu balón odskočil od nohy při prvním doteku do rukou brazilského brankáře.

37:59

Lino dostal balón zpět na pravou stranu a pokus na přední tyč vyrážel Gerčák levou rukou za sebe, ale naštěstí do boční sítě.

36:33

Guitta nakopl míč na levou stranu na hruď Pita, ten se dostal tělem před Seidlera a ten na posledním obránci fauloval zezadu. Viděl žlutou kartu. Brazilci si ještě vzali výzvu, zda k Seidlerově zákroku nedošlo v brankovišti. Rozhodčí rozpažil.

35:37

Seidler se chopil balónu na pravé straně a běžel sám proti Guittovi, ten dobře vyběhl na šestku a rozhodl o tom, že Martin Dlouhý stále odolává!

34:07

Křivánek měl na noze branku, otočil se na pravé straně proti Brunovi, ale jeho levé bodlo mířilo přímo do těla Guitty.

25:21

25:21 RODRIGO - 3:0

25:21

Brazílie právě vstřelila branku! Tohle už začíná vypadat zle se šancemi na alespoň bod! Dyego rozehrál přímo na pivota. Ferrao couval s míčem zády k bráně proti Koudelkovi a posunul proti noze na RODRIGA, jehož ránu tečoval Koudelka nohou k zadní tyči. Asistence: Ferrao.

24:55

Ferrao zaběhl na levou stranu a přehodil Gerčáka na zadní tyč. Balón už skákal do brány, a tak metr před čárou vykopával Holý ve skluzu a Ferrao si tak na hattrick musí počkat!

23:19

23:19 FERRAO - 2:0

23:19

Brazílie právě vstřelila branku! Gadeia připravil míč z pravé strany na pivota FERRAA a ten přidal další gól z otočky, tentokráte vystřelil z pravé strany přes Koudelku na bližší tyč. Asistence: Gadeia.

22:17

22:17 FERRAO - 1:0

22:17

Brazílie právě vstřelila branku! Dyego posunul ze středu na pravou stranu, FERRAO se otočil kolem Záruby a než přistoupil Koudelka, tak zakončil ranou pod břevno nad rukama Gerčáka. Asistence: Dyego.

19:32

Brazilci rozhýbali českou obranu a sehráli akci až na levou stranu, kde se proti ráně vrhl Holý jako v hokeji!

18:59

Koudelka vypíchl balón a rozjel protiútok tři na dva, utekl přes pravou stranu, kde byl podražený Gadeiou a ten si prohlédl žlutou kartu.

16:05

16:05 Rocha nedokázal nastavit své tělo tak, aby sklepl nabídku Dyega do prázdné brány.

16:05

Češi měli kliku! Dyego nastřeloval z levé strany na vzdálenější tyč, kde nedokázal Rocha sklepnout do prázdné brány za zády Rešetára!

13:16

Pane jo! Slováček presoval z levé strany proti Pitovi a jeho zákrok zezadu sudí pustili. Najednou byl Slováček sám před Guittou a mířil do levé ruky. Následně mu Marlon přichystal překvapivě stoprocentní šanci, Marlonovi přímo v brankovišti odskočil balón od sálovky a Slováček v jasné příležitosti minul prázdnou branku. Nicméně vzhledem k tomu, že byl nařízený roh, tak ještě někdo z Brazilců musel míč tečovat.

09:47

Holý přerušil útok Brazílie skluzem z pravé strany na Gadeiu a dostává žlutou kartu.

09:24

Gerčák to má dobře postavené! Rozeběhnutý Pito se nakonec dostal na pravé straně sám před českého veterána a zakončení do protipohybu brankáře skončilo na zadní tyči!

08:50

08:50 Brazilský brankář Guitta napálil brankovou konstrukci.

08:50

Brazílie sáhla odhadem potřetí k powerplay s brankářem a Guitta napálil z hrany středového kruhu spoj levé tyče a břevna!

Brazílie – Česko

4:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 23. Ferrao (Dyego), 24. Ferrao (Gadeia), 26. Rodrigo (Ferrao), 40. Marlon (Rocha)

Karty:   19. Gadeia (BRA) – 10. Holý (CZE), 37. Seidler (CZE)

Brazílie: Guitta (Willian) – Dyego, Ferrao, Gadeia, Rodrigo (C) – Marlon, Bruno, Lino, Leonardo, Rocha, Pito, Le, Dieguinho.

Česko: Gerčák (Němec) – Koudelka, Záruba, Slováček, D. Drozd – Vnuk, Holý, Seidler, Rešetár (C) – Křivánek, P. Drozd, Vokoun, Homola.

Rozhodčí: Gonzalez (GUA), Flores (SLV) – Molina (CRC)