Menu

Fotbal

Evropská liga

PSV Eindhoven – Real Sociedad San Sebastian

2:2

konec (1:2)

16.09.2021, 21:00 • Skupina B • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.57 3.29 2.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:55:07)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.
Je konec! PSV Eindhoven nakonec ubojovalo s Realem Sociedad remízu 2:2. Domácí přitom vlétli do utkání lépe. V 9. minutě měl první šanci Zahavi, ale Remiro vytáhl dobrý zákrok. Ve 28. minutě střílel ze střední vzdálenosti Adnan Januzaj, který nastřelil tyč. Úvodní branky jsme se dočkali ve 33. minutě, kdy domácí poslal do vedení Mario Götze. O dvě minuty později ale vyrovnal Adnan Januzaj. Pět minut před přestávkou navíc udeřil Alexander Isak. Deset minut po přestávce se PSV dočkalo vyrovnání zásluhou Gakpa. Od té doby už ale na hřišti kralovaly obrany.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Domácí se ještě nastěhovali na polovinu soupeře a mohou kombinovat kolem velkého vápna. Nizozemský celek má možná poslední útok.

90+4

S centrem z přímého kopu si defenziva soupeře bez problémů poradila a odehrála míč na rohový kop.

90+3

Carlos Vinícius se na levé straně zbavil obránce a získal pro PSV přímý kop v blízkosti velkého vápna. Pro domácí se tak rýsuje možnost k rozhodnutí.

90+2

Žlutou kartu dostává Igor Zubeldia (Real Sociedad San Sebastian).

90+1

Nastavuje se sedm minut!

90

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Cody Gakpo, přichází Bruma.

89

Carlos Vinícius si naběhl na přihrávku za obranu soupeře, ale jeho zakončení stejně překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

88

Elustondo na pravé straně získal odražený míč a nakopl jej na polovinu PSV. V závěru dnešního souboje sledujeme hodně bojovný duel.

87

Alexander Sörloth dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde si míč posunul kolem obránce, ale už se nedostal do zakončení. PSV zachránilo zakřižování dalšího ze stoperů.

86

Domácí zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Jeho exekuce se ujal Cody Gakpo, ale technickým pokusem přes zeď přestřelil branku.

85

Žlutou kartu dostává Aritz Elustondo (Real Sociedad San Sebastian).

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Alexander Sörloth.

83

Střídající Gorosabel sprintoval za nákopem na levou stranu, ale předkopl si jej daleko před sebe a už se k němu nedostal před vracejícím obráncem.

82

Jordan Teze z pravé strany centroval do velkého vápna, kam se hnal Carlos Vinícius, ale přes urostlým útočníkem zažehnal nebezpečí Joseba Zaldúa.

81

Alexander Isak se na hranici velkého vápna efektně otočil a pokusil se o zakončení levačkou. Jeho projektil skončil na bloku prvního obránce.

PSV Eindhoven – Real Sociedad San Sebastian

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 33. M. Götze, 55. Gakpo (M. Götze) – 35. Januzaj (Zaldúa), 40. Isak (Januzaj)

Karty:   60. van Ginkel (PSV), 79. Vinícius (PSV) – 44. Muñoz (RSC), 71. Guevara (RSC), 77. Oyarzabal (RSC), 85. A. Elustondo (RSC), 90+2. Zubeldia (RSC)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.

PSV Eindhoven: Drommel – Mwene (69. Teze), Ramalho, Obispo, Max – van Ginkel (65. Thomas), M. Götze, Boscagli – Madueke (65. Vertessen), Zahavi (65. Vinícius), Gakpo (90. Bruma).
Náhradníci: Mvogo – Bruma, Vinícius, Doan, É Gutiérrez, Mauro Júnior, D. Pröpper, Romero, Teze, Thomas, Vertessen.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo, Le Normand (62. Zubeldia), Muñoz (62. J. Pacheco) – Januzaj (80. Gorosabel), Zubimendi, Merino, Guevara – Oyarzabal, Isak (84. Sörloth).
Náhradníci: Ayesa, Ryan – Gorosabel, Navarro, Lobete, Portu, J. Pacheco, Sörloth, Turrientes, Zubeldia.

Rozhodčí: Collum – Connor, McGeachie