Menu

Fotbal

Liga mistrů

Liverpool FC – AC Milán

3:2

konec (1:2)

15.09.2021, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Skupina B • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.53 4.45 6.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Žlutou kartu dostává James Milner (Liverpool FC). Tady nebylo co řešit. Tvrdý zákrok, po kterém musel být soupeř rychle ošetřen.

86

AC Milán vybojoval rohový kop. A byla z toho velmi nebezpečná šance! Kjaer totiž dokázal na rohu malého vápna míč hlavičkovat, ale trefil se těsně vedle levé tyčky branky brazilského brankáře.

84

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází James Milner.

83

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Daniel Maldini.

72

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Sandro Tonali.

71

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Curtis Jones.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Naby Keïta, přichází Thiago Alcântara.

69

69. Jordan HENDERSON - 3:2

69

Liverpool opět otáčí vedení na svou stranu! Po střele Joty získali Reds rohový kop. Ten byl rozehrán na hlavu jednoho z hostujících hráčů, který ale míč vyhlavičkoval přímo k JORDANu HENDERSONOVI, který míč okamžitě tvrdou ránou uklidil do branky. Bez asistence.

63

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Divock Origi, přichází Sadio Mané.

62

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rafael Leão, přichází Olivier Giroud.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Alessandro Florenzi.

62

Žlutou kartu dostává Brahim Díaz (AC Milán). Ten neměl navrch v souboji s Origim a proto ho několikrát postrčil k zemi.

49

49. Mohamed SALAH - 2:2

49

Co vše se v tomto zápase dnes ještě stane? Tři minuty stačily, by Reds srovnali krok. Divock Origi poslal krásný dloubáček za obranu na egyptského snajpra MOHAMEDA SALAHA, který si skvěle naběhl a špičkou ve vzduchu poslal míč za Maignana. Asistence: Divock Origi.

48

Milánští skórovali hned z úvodu druhého poločasu, do pravé části branky míč zasunu Kjaer, jenže sudí měl zvednutý praporek a tak byla radost dánského fotbalisty předčasná.

44

44. Brahim DÍAZ - 1:2

44

Neuvěřitelné! AC Milán je ve vedení! Jeden z liverpoolských obránců udělal velkou chybu a povolil soupeři nacentrovat, čímž odstavil vlastně i brankáře Alissona.. První ránu pak sice na brankové čáře Trent Alexander-Arnold zablokoval, ovšem připravený BRAHIM DÍAZ doběhl pro odražený míč a zasunul ho do volné branky. Neskutečné, neuvěřitelné, ale je to realita a AC Milán odchází do kabin s jednobrankovým náskokem. Bez asistence.

42

42. Ante REBIĆ - 1:1

42

Tak toto je hodně nečekané! AC Milán po poločasu, ve kterém zatím ani jednou nevystřelil na branku a byl pod brutálním tlakem dokázal skórovat. Leao skvěle našel úplně volného ANTE REBIĆE, který okoamžitě po zemi zasunul míč pod padajícího Alissona. Asistence: Rafael Leão.

30

30. Šance - Salah

30

Míč se dostal po rohovém kopu k Salahovi, který ho skvěle zpracoval a následně z halvoleje vypálil dělovku, kterou musel Maignan pod břevnem rukou vyrazit.

15

15. Penalta

15

Maignan hrdinou okamžiku! Salah poslal penaltu mírně doleva, kam ale brankář Rossoneri skočil a následně ještě vychytal dorážku jednoho z dalších Angličanů.

14

Další pohroma pro milánský celek! Jeden z jeho hráčů totiž ve vápně zahrál rukou a Liverpool bude mít k dispozici pokutový kop!

13

Žlutou kartu dostává Ismaël Binnásir (AC Milán). Jeho hra rozhodně nebyla v rámci fair-play.

9

9. Fikayo TOMORI - 1:0

9

Tak tohle bylo opravdu rychlé, ale nutno říct, že AC Milán si o branku opravdu koledoval. Trent Alexander-Arnold se prezentoval vynikající individuální akcí, při níž se nejprve zbavil ve sprintu Leaa a následně přehodil Fikaya TOMORIHO, který míč srazil nad padajícího Maignana. Krásná akce mladého Angličana. Bez asistence.

4

Joe Gomez zachytil dlouhý nákop AC, následně míč předal Robertsonovi. Ten ho posunul dlouhou přihrávkou na Origiho, který okamžitě vypálil, ale úspěšný nebyl.

Liverpool FC – AC Milán

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 9. Tomori (Alexander-Arnold) (vla.), 49. M. Salah (Origi), 69. J. Henderson – 42. Rebić (Leão), 44. B. Díaz (Hernández)

Karty:   90+3. Milner (LIV) – 13. Binnásir (ACM), 62. B. Díaz (ACM)

Neproměněná penalta: 15. M. Salah (LIV), brankář Maignan zneškodnil

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 15:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:10.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Joe Gomez, Robertson – Keïta (71. Th. Alcântara), Fabinho, J. Henderson (84. Milner) – M. Salah (84. Oxlade-Chamberlain), Origi (63. Mané), Diogo Jota (71. Jones).
Náhradníci: Adrián, Kelleher – Th. Alcântara, Jones, Konaté, Mané, Milner, Minamino, N. Phillips, Tsimikas, V. van Dijk, Oxlade-Chamberlain.

AC Milán: Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Kessié, Binnásir (72. Tonali) – Saelemaekers (62. Florenzi), B. Díaz, Leão (62. Giroud) – Rebić (83. Maldini).
Náhradníci: Tătăruşanu, Jungdal – Ballo-Touré, Florenzi, Gabbia, Giroud, Kalulu, Maldini, A. Romagnoli, Tonali.

Rozhodčí: S. Marciniak (Polsko)