Menu

Futsal

Mistrovství světa

Argentina – USA

11:0

konec (8:0)

14.09.2021, 19:10 • Vilnius Arena • Skupina F • Vít Muzikář

Tipsport: 1.0 25.2 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:57

Argentina právě vstřelila branku!
Při rohu Borruta z pravé strany nezachytil Klepal na středu brankoviště seběh ALANA BRANDIHO a ten uzavřel zápas trefou pod víko. Asistence: Cristian Borruto.

35:46

Pondeca zasáhl z levé strany Tabordu. Ten se svíjí na hrací ploše. Pondeca dostává kartu a ještě to je pátý faul Američanů, tak USA hrozí dlouhá penalta.

33:54

Damron udělal při powerplay velkou chybu, ale v jasné šanci mířil Santos z pravé strany vedle přední tyče prázdné brány.

31:24

Borruto si na levé straně obhodil Buenfila a už obstřelil z levé strany Damrona, Araujo ale vykopl balón z čáry!

29:12

Cuzzolino udělal kličku Escobarovi na pravé straně a ten jej držel. Italská rozhodčí mu udělila žlutou kartu.

26:10

Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Moretti, přichází Damron.

24:07

Argentina právě vstřelila branku!
Argentina odvrátila roh zleva a utekla do rychlého brejku. ANGEL CLAUDINO byl na pravé straně rychlejší než Pondeca a vystřelil ranou nad levou rukou Morretiho na bližší tyč.

23:31

Argentina právě vstřelila branku!
To byla nádhera! CRISTIAN BORRUTO si narazil s Claudinem na pivotu, dostal zpětnou nahrávku do druhé vlny, přehodil přes pravou ruku Morettiho a hlavou zakončil u levé tyče před Gonzalezem do prázdné brány. Asistence: Angel Claudino.

20:01

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Sarmiento, přichází Farach.

16:06

Argentina právě vstřelila branku!
Basile obral Pondecu z pravé strany. Moretti vyběhl na šest metrů a zneškodnil jeho samostatný únik. Následně Basile dorážel zleva do levé nohy brankáře a balón se odrazil na ANGELA CLAUDINA, který zakončil zprava do levého spodního rohu brány ze svého pohledu.

15:04

Argentina právě vstřelila branku!
Při přečíslení přišla rychlá nahrávka na pravou stranu a Edelstein nacentroval na střed brankoviště, kde obránce zablokoval první pokus MAXIMILANA RESCII, ale napodruhé už tentýž hráč doklepl do horní části brány.

14:36

Mattos se hnal z pravé strany sám na Sarmienta, Borruto už nestíhal, ale argentinský brankář vytáhl rukou obstřel na vzdálenější tyč.

13:36

Moretti vyběhl z levé strany daleko z brány proti Edelsteinovi a skočil rybičku!

11:45

Argentina právě vstřelila branku!
Vaporaki rozehrál roh z levé strany pod sebe, ALAN BRANDI odstoupil od obránce a vymetl protější šibenici. Asistence: Constantino Vaporaki.

08:33

Basile sklepl pod sebe patou na Edelsteina na pravé straně a ten tlačil balón mezi levou rukou a tělem Morretiho, který silou vůle dostal balón vedle přední tyče.

08:28

Po hrubce Američanů v rozehrávce šli Argentinci do protiútoku tři (možná i čtyři) na dva až Santos mířil z levé strany do Arauja.

07:49

Stazzone táhl útok po levé straně, dostal se na střed a zakončoval po zemi do protipohybu těsně vedle pravé tyče brankáře.

06:55

Argentina právě vstřelila branku!
SANTIAGO BASILE vypálil z levé strany mezi nohama Mattose na zadní tyč. Asistence: Damian Stazzone.

06:53

Ondřej Černý rozpažuje a penalta to nebude.

06:53

Jde jednak o to, jestli to byl faul a druhak, zda to bylo uvnitř brankoviště či mimo něj.

06:53

Moretti nakopával středem na pivota a Sarmiento vyboxoval balón. Otázkou zůstává, jestli netrefil rukou pivota Regeta. Američané se nejprve zlobili a pak vzali výzvu. Uvidíme penaltu?

04:53

Argentina právě vstřelila branku!
Američané nezachytili sehrávku přes pivota. Moretti vyrážel, ale MAXIMILANO RESCIA poslal dorážku okolo pravé ruky brankáře pod břevno. Bez asistence.

03:52

Argentina právě vstřelila branku!
Borruto přihrál zleva na pravou stranu a Rescia byl nejprve zablokovaný, pak volejem nastřeloval na zadní tyč, kde za chybujícím Pondecou uklízel LEONARDO CUZZOLINO. Asistence: Maximiliano Rescia.

02:54

Cuzzolinova standardní situace doskákala až na zadní tyč a odrazila se na nohu Gonzaleze.

01:13

Argentina právě vstřelila branku!
Tohle zavání debaklem! Edelstein rozehrál na střed na ALANA BRANDIHO a ten trefil poloprázdnou bránu. Asistence: Matias Edelstein.

00:44

Argentina právě vstřelila branku!
ALAN BRANDI podržel míč na pivotu, sklepl ho na pravou stranu na Claudina. Jeho střelu křížem jen vyrazil Moretti a ALAN BRANDI dorážel zhruba z šestky pod břevno. Asistence: Angel Claudino.

Argentina – USA

11:0

konec (8:0)

Zpět na online

Branky: 1. Brandi (Claudino), 2. Brandi (Edelstein), 4. Cuzzolino (Rescia), 5. Rescia, 7. Basile (Stazzone), 12. Brandi (Vaporaki), 16. Rescia, 17. Claudino, 24. Borruto (Claudino), 25. Claudino, 40. Brandi (Borruto)

Karty:   30. Escobar (USA), 36. Pondeca (USA)

Argentina: Sarmiento (21. Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda – Stazzone, Rescia, Corso, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein.

USA: Moretti (C) (27. Damron) – Araujo, Klepal, Gonzalez, Mattos – Buenfil, Escobar, Maciel, Ortiz, Pondeca, Reget, Veiga, Ventura-Junior.

Rozhodčí: Černý (CZE), Peronaová (ITA) – Jelić (CRO)