Menu

Futsal

Mistrovství světa

Angola – Japonsko

4:8

konec (1:3)

14.09.2021, 19:00 • Švyturio Arena, Klaipeda • Skupina E • Milan Huppert

Tipsport: 8.57 6.29 1.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:05:56)
Futsalisté Japonska potvrdili roli velkého favorita, reprezentaci Angoly porazili v divoké přestřelce 8:4. V prvním poločase si svěřenci kouče Garcíi vybojovali dvougólové vedení, které v průběhu druhého dějství ještě navýšili. Angolané se sice dvakrát dostali na dostřel, ale pak je zlomili dva údery soupeře v průběhu jedné minuty. Na 4:6 ještě dokázal snížit Kaluanda, ale Japonci drama nepřipustili a sami v závěru přidali dva góly, po dnes čtyřgólovém Arthurovi de Oliveirovi uzavřel střelecký účet zápasu Šota Hoši.

Japonsko se v pátek postaví největšímu favoritovi skupiny Španělsku, na Angolu čeká tentýž den zápas s Paraguayí.

Konec zápasu.

39:57

39:57 Šota HOŠI - 4:8

39:57

Japonsko právě vstřelilo branku! Trenér Sampalo pro poslední šanci ještě odvolal gólmana. Manosele pravačkou minul bránu, načež gólman Sekiguči přihrál přes celé hřiště ŠOTOVI HOŠIMU. Tento japonský reprezentant si poradil se zpracováním, otočil se a míč uklidil do prázdné brány konkurenta. Asistence: Juši Sekiguči.

39:23

Velmi pěkný zákrok předvedl Gomito. Tvrdou střelu Moriho vyrazil nad sebe, vsedě se mu pak podařilo hrací předmět zachytit.

39:00

Probíhá poslední minuta zápasu.

38:49

Futsalisté v červených dresech se dožadovali odpískání pokutového kopu. Rozhodčí si šli opakovaný záběr prohlédnout na obrazovku a dospěli k rozhodnutí, že Jošikawa měl ruku u těla.

38:17

Střelu z velké vzdálenosti vyprodukoval Nišitani. Gomito měl štěstí, že míč před ním nikdo netečoval, proto si mohl připsat snadný zákrok levou rukou.

37:53

Japonci kontrolují míč na svých sálovkách. Na Angole je vidět, že už moc hrát nechce, viditelně se smířila s porážkou.

37:20

Mori viděl uličku na Mutoru, ale přihrávku mu neposlal. Místo toho se otočil a poslal dlouhou nahrávku brankáři Sekigučimu.

36:36

Japonsko si vítězství zaslouží. Jeho hra sice nebyla bezchybná, ale bylo výrazně aktivnější než soupeř, který těžil především z chyb.

36:04

36:04 Arthur de OLIVEIRA - 4:7

36:04

Japonsko právě vstřelilo branku! Ricardo udělal v průběhu powerplay obrovskou chybu, když od vlastní brány poslal nahrávku přímo k nohám ARTHURA DE OLIVEIRY, jemuž nedělalo velký problém vstřelit svůj čtvrtý gól v utkání.

35:30

Angolané si jsou velmi dobře vědomi, že čas hraj proti nim. Proto odvolali gólmana Gomita a zkouší v závěrečné pětiminutovce powerplay.

35:12

Henmi neměl šanci na dlouhou nahrávku Kazuji dosáhnout. Ještě natáhl pravou nohu, ale k míči mu chyběly dva, možná i tři metry.

34:46

A další japonský neúspěch. Od pravé lajny pokusil štěstí Kazuja, houf futsalistů před sebou ovšem neprostřelil, levou nohou si připsal úspěšný blok Cambangula.

34:20

Kato se chopil exekuce autu. Hledal Minamota, avšak ještě před ním zasáhl Osna, od nějž se kulatý nesmysl odrazil mimo hrací plochu.

33:53

Z velkého úhlu vypálil překvapivou ránu Arthur de Oliveira. Gomito reagoval pozdě, ale měl štěstí, zachránilo jej břevno.

Angola – Japonsko

4:8

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 19. Guga (Manosele), 21. Guga (Cambangula), 24. R. Hoši (vla.), 29. Kaluanda – 13. Oliveira (Henmi), 14. Murota, 20. de Oliveira, 23. de Oliveira (Jošikawa), 25. R. Hoši (Š. Hoši), 26. Nišitani, 37. de Oliveira, 40. Š. Hoši (Sekiguči)

Karty:   33. Sekiguči (JAP)

Angola: Gomito (Neblu) – Prado, Manosele, Cambangula, Osna, Toni, Leo, Joao, Branquinho, Kota (C), Kaluanda, Ricardo, Guga.

Japonsko: Sekiguči (Pires) – Jošikawa (C), Šimizu, Henmi, Oliveira, R. Hoši, Jagi, Minamoto, Murota, Kato, Š. Hoši, Mori, Nišitani.

Rozhodčí: Molina (CRC), Flores Hernández (SLV), Fernandes (POR)