Menu

Futsal

Mistrovství světa

Srbsko – Írán

2:3

konec (1:2)

14.09.2021, 17:00 • Vilnius Arena • Skupina F • David Suchý

Tipsport: 4.17 4.44 1.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec. Írán nakonec dnešní utkání dokázal zvládnout a svého soupeře porazil poměrem 3:2. Srbsko mělo na případné vyrovnání celý druhý poločas, jenomže si situaci zkomplikovalo a Irán se dostal do vedení o dvě branky, o které sice přišel, přesto si zajistil výhru. Srbové sice prokázali velice aktivní přístup, jenomže Írán vycházel ze zajištěné obrany a svůj náskok si pohlídal. (18:47:18)

Konec zápasu.

39:41

Rajčević fauloval protihráče a uviděl přímou červenou kartu!

39:15

Srbové to nyní zkoušeli s dalším hráčem v poli. Mezi obránce se dostával Pršić, který se daleko nedostal. Posléze vedle branky zakončoval Lazarević.

38:10

Írán rozehrával z vlastní obranné poloviny, o což se postaral Zadeh. Po jeho rozehrávce to nezvládl Abbasi, který odkopával pouze ven z hrací plochy.

37:15

37:15 TOMIĆ - 2:3

37:15

Srbsko právě vstřelilo branku!
Ono to bude ještě hodně zajímavé! Srbsko se s míčem dostalo na polovinu soupeře, kde to parádním způsobem provedl DRAGAN TOMIĆ, který levačkou zamířil přesně k zadní tyči.

37:02

Esmaeilpour se v krátkém časovém sledu dostal do další dobré pozice, tentokráte se mu ovšem nepovedlo uspět a soupeř tak rychle otáčí obraz hry.

36:22

36:22 ESMAEILPOUR - 1:3

36:22

Írán právě vstřelil branku!
O osudu tohoto zápasu je zřejmě rozhodnuto! Srbové se sice dostali k náporu, jenomže po rozehrávce z levé strany se do střelecké pozice dostal AHMAD ESMAEILPOUR, kterému se povedlo po zemi zamířit k zadní tyči.

36:17

Nyní se povedlo zakročit srbskému brankáři, který vyrážel míč pouze vedle sebe, kde se naštěstí pro něj nacházel kolega Rakić, který odkopával balón.

35:20

Nyní se na opačnou stranu dokázal dostat Tavakoli, který místo zakončení nahrával za sebe na spoluhráče, jehož rozehrávku málem vystihl soupeř.

34:09

Íránu se nyní rozehrávka vůbec nepovedla, daleko k míči měl totiž Abbasi. Srbové mají poslední minuty pod kontrolou, stále se jim ale nedaří vyrovnat.

33:01

Lazarević se na opačné straně dokázal dostat kolem bránícího soupeře a navíc se mu povedlo vypálit směrem na branku. Jeho rána ovšem putovala vedle.

32:15

Pro míč si nyní seběhl Javid, který vyprodukoval další zpětnou nahrávku. Írán posléze rozjel poměrně svižnou kombinaci, jenž zatím nepřináší zakončení.

31:27

Srbové to nyní zkoušeli nákopem na druhou stranu, kde se ovšem do zakončení nedokázal dostat Ramić. I tak se bude pokračovat rozehrávkou zleva.

30:11

Kočić nyní sympaticky prodlužoval na branku soupeře, kde měl brankář plné ruce práce.

30:00

Do konce druhého poločasu zbývá poslední desetiminutovka. Před malým momentem se do zakončení dostal Petrov, který trefil pouze ruku brankáře.

29:30

Ven z branky poté musel brankář Aksentijević, který pouze odkopával ven z hrací plochy. Následovala rozehrávka, která přinesla sražené zakončení.

28:20

Írán mohl navýšit vedení! Za obranu se totiž dostal Shajari, který to zkoušel ke vzdálenější tyči, kterou jen o vlásek netrefil.

27:11

Nahrávka do běhu poté směřovala na Petrova, který se přes protihráče do zakončení nedostal. Lazarević se postará o rozehrávku od pravé autové lajny.

26:14

Srbové se po delší době dostali do zakončení, při kterém z levé strany zkoušel k bližší tyči zamířit Stojković, který ale trefil pouze dobře postaveného brankáře.

25:03

Aksentijević nyní vyrážel míč přímo před sebe, kde se nacházel pro dorážku Tavakoli, avšak tomu se poskakující předmět nakonec nepovedlo zasáhnout.

24:44

Žlutou kartu dostává Kocić (Srbsko).

24:10

Írán mohl rozehrávat z vlastní obranné poloviny. Nákop nakonec směřoval na Abbasiho, který měl na zádech snad trojici hladových protihráčů.

23:40

K prudkému zakončení se nyní dostal Esmaeilpour, který pořádně zaměstnal brankáře.

23:13

Írán se posléze od své branky staral o rozehrávku, při které do nahrávky sáhl nohou Tavakoli, který nakonec lehce trefil brankáře přímo do ruky.

22:05

O rozehrávku z levé strany se poté postaral Rakić. Po krátké kombinaci to moc nezvládl Lazarević, kterému míč uskočil celým objemem mimo hrací plochu.

21:17

S míčem se na druhou stranu poté dostával Lazarević, kterému se povedlo přeposlat míč na volného Rajčeviće, s jehož střelou si brankář dokázal poradit.

20:40

Hned v úvodu druhého poločasu se k míči dostal srbský brankář Aksentijević, kterému se povedlo rozehrát na Rakiće.

20:10

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hráči Íránu, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

20:01

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, který nám nakonec nabídl tři zásahy. O ty první dvě se v krátkém časovém sledu nakonec postaral Írán, který si své dvoubrankové vedení nedokázal pohlídat až do konce a soupeř snížil. Írán si i tak přišel o vyloučeného Ahmadiho, který vyfasoval druhou žlutou kartu a utkání pro něj skončilo.

20:00

První poločas skončil.

19:31

Nedovoleným způsobem byl poté zastaven Lazarević, na něhož si počíhal Tavakoli. Írán se tak bude muset bránit standardní situaci.

18:04

Žlutou kartu dostává Sangsefidi (Írán).

18:03

Před malým momentem měl před sebou prázdnou branku íránský Abbasi, kterému se vůbec nepovedlo trefit míč. Následně si nedovoleně počínal právě Írán.

17:45

17:45 STOJKOVIĆ - 1:2

17:45

Srbsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Sledovali jsme rozehrávku rohového kopu na přední tyč, kde se do vzduchu vydal MILOŠ STOJKOVIĆ, kterému se míč povedlo umístit za záda brankřáe.

17:10

Sangsefidi našel na levém křídle Abbasiho, který se ještě před zakončením ocitl za postranní lajnou a zákrok srbského brankáře se tak nemohl počítat.

16:13

Snadná práce pro Samimiho, který padající předmět okamžitě schoval do svých rukavic a poté rozehrál. Daleko se s míčem po levé straně nedostal Zadeh.

15:30

Oddechový čas pro Írán.

15:10

Dobrou pozici nyní měl Petrov, avšak ani on nakonec nevyzrál na brankáře. Írán přečkal další horký moment, stále ale vede o dvě branky.

14:13

Aleksić to zkoušel zakončením z velké vzdálenosti, to ovšem poslal vedle branky. Přesto tam byla teč a Ramić bude rozehrávat rohový kop z pravé strany.

13:33

Po pravém křídle se prodíral vpřed Oladghobad, který ovšem dloubl míč úplně vedle branky.

13:03

Tomić se pomalu a jistě dostával do dalšího zakončení, tentokráte mu v tom zabránil protihráč. Srbové se dostávají k velkému tlaku, avšak zatím bez úspěchu.

12:20

Posléze to směrem dozadu zvládl Nematian, který navíc trefil napadajícího protihráče. Írán bude moci rozehrávat, což se mu každopádně hodí.

11:33

Srbové rozjeli kombinaci, při které to Tomić zkoušel nahrávkou na zadní tyč, kde se ovšem nacházel íránský brankář, který to poté zkoušel rychlým výhozem.

10:18

U postranní lajny skončil po souboji na zemi jeden z hráčů Srbska, což nyní sudí řeší a zřejmě se jednalo o zásah Ahmadiho do obličeje soupeře.

10:18

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Ahmadi (Írán).

10:18

O nahrávku si poté řekl Ahmadi, který si obhodil posledního bránícího hráče, avšak své zakončení poslal pouze do brankáře.

10:00

Je za námi úvodní desetiminutovka, která nám zatím nabídla dva přesné zásahy, o který se v krátkém časovém sledu postarala reprezentace Íránu.

09:01

Samimi to zkoušel výhozem na opačnou stranu, kde ovšem nenašel nikoho ze spoluhráčů a Stojković se tak urychleně postaral o další rozehrávku zprava.

08:12

Hodně nepřesnou nahrávkou se poté prezentoval Shajari, kterému se nepovedlo najít Rafieipoura a rozehrávat tak bude opačná reprezentace.

07:40

Sám na sebe to poté vzal srbský Tomić, který se ovšem nedostal přes přesilu protihráčů.

07:18

Sledovali jsme rozehrávku z levé strany, o kterou se postaral Kočić. Jeho nabídka měla najít Josimoviće, před kterým se povedlo zakročit Abbasimu.

05:02

Srbové pokračovali v kombinaci, při které jsme nakonec sledovali nepovedený pas směrem na Radovanoviće, který nezastihl míč na hrací ploše.

04:11

Po rozehrávce se nyní k míči dostal srbský hráč Rajčević, kterému se povedlo najít kolegu Pršiće, jenž mu dokázal velice přesně nahrát zpět.

03:19

03:19 FAKHIM - 0:2

03:19

Írán právě vstřelil branku!
A v krátkém časovém sledu je tu další branka! Rohový kop totiž putoval přímo proti noze FARHADA FAKHIMA, kterému se pravačkou povedlo poslat míč přesně k zadní tyči.

03:08

03:08 AHMADI - 0:1

03:08

Írán právě vstřelil branku!
Je tu úvodní branka zápasu! Aksentijević dokázal vychytat nájezd protihráče, avšak po rohovém kopu to na sebe vzal HAMID AHMADI, který si přehodil míč na levou nohu a poté dokázal prostřelit brankáře.

03:06

Zkušeně to poté provedl právě Lazarević, který hlavičkou poslal míč do rukavic brankáře Aksentijeviće, který to zkoušel vyhozením na Tomiće.

02:30

Srbsko zahrávalo přímý volný kop, o který se nakonec postaral Lazarević, který trefil pouze brankáře.

02:02

Aksentijević si také zahrál s míčem, načež na druhé straně skončil na zemi Tomić, avšak podle sudího se nakonec o nedovolený zákrok nejednalo.

01:30

Žlutou kartu dostává Ahmadi (Írán).

01:11

Zadeh to zkoušel nahrávkou mezi obránce, kam se sice dostával kolega Javid, avšak ten se nakonec do zakončení vůbec nedostal.

00:37

Poprvé se k míči dostal brankář Samimi, kterému se povedlo rozehrát do křídla na volného spoluhráče, jenž zakončoval vysoko nad.

00:10

Úvodní rozehrávku tohoto zápasu si vzalo na starost Srbsko, které bude útočit zleva doprava.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Srbsko: Aksentijević, Josimović, Vulić – Tomic, Lazarević, Rakić, Rajčević, Aleskić, Kočić, Popović, Ramić, Pršić (C), Petrov, Stojković, Radovanović,

Írán: Samimi, S. Mohammadi, B. Mohammadi– Ahmadi, Zadeh (C), Oladghobad, Javid, Esmaeilpour, Rafieipour, Sangsefidi, Abbasi, Fakhim, Shajari, Tavakoli, Nematian

Rozhodčí: González (GUA) – Telles (CHI), Matković (SUI).
Favoritem tohoto zápasu bude reprezentace Íránu, které se povedlo zvládnout oba předchozí vzájemné zápasy. Oba se ovšem odehrály před více než dvěma lety, v obou případech se navíc jednalo o přátelské zápasy. Íránu se v tom prvním povedlo vyhrát poměrem 6:3, o den později si Írán pro změnu připsal vítězství poměrem 4:3. Srbové to měli z hlediska postupu hodně složité, před tímto turnajem si vyzkoušely dva přátelské zápasy. Nejprve na domácí palubovce podlehli reprezentaci Brazílie poměrem 3:4, posléze odvetný zápas stejných týmů dopadl nerozhodným výsledkem 1:1.
Mistrovství světa ve futsale má před sebou skupinové boje, my budeme společně sledovat souboj mezi Srbskem a Íránem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Srbsko – Írán

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 18. Stojković (Pršić), 38. Tomić – 4. Ahmadi (Oladghobad), 4. Fakhim (Sangsefidi), 37. Esmaeilpour

Karty:   25. Kocić (SRB) – 2. Ahmadi (IRN), 19. Sangsefidi (IRN)   11. Ahmadi (IRN)   40. Rajčević (SRB)

Srbsko: Aksentijević, Josimović, Vulić – Tomic, Lazarević, Rakić, Rajčević, Aleskić, Kočić, Popović, Ramić, Pršić (C), Petrov, Stojković, Radovanović,

Írán: Samimi, S. Mohammadi, B. Mohammadi– Ahmadi, Zadeh (C), Oladghobad, Javid, Esmaeilpour, Rafieipour, Sangsefidi, Abbasi, Fakhim, Shajari, Tavakoli, Nematian

Rozhodčí: González (GUA) – Telles (CHI), Matković (SUI)