Menu

Futsal

Mistrovství světa

Thajsko – Portugalsko

1:4

konec (1:1)

13.09.2021, 19:00 • Kaunas Arena • Skupina C • Milan Huppert

Tipsport: 7.77 5.96 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:59:00)
Portugalští futsalisté potvrdili roli favorita, na úvod světového šampionátu porazili výběr Thajska 4:1. Do vedení se přitom dostali svěřenci kouče Sainetngama, skóre otevřel v 16. minutě Jirawat Sornwichian. Brazova družina odpověděla v poslední minutě první půle Brunem Coelhem a ve druhém dějství pak skórovala ještě třikrát, zatímco Bebe již podruhé neinkasoval. Postupně listinu střelců rozšířili Erick Mendonca, Zicky Té a Pany Varela.

Portugalsko se z důvodu horšího skóre zařadilo na druhé místo za Maroko. Další zápas odehraje proti Šalamounovým ostrovům, na Thajsko čeká souboj s Marokem.

Konec zápasu.

39:47

Pochvalu si od spoluhráčů vysloužil Pany Varela, když ve skluzu zblokoval ránu Jamgrajanga. Balón se pak podrazil k nohám Osamanmusy, jenž pro změnu přestřelil.

39:13

Nawin Rattanawongsawat se obtočil kolem Mendoncy a ještě z mírné otočky střílel pravačkou k pravé tyči. Letící míč jen těsně minul cílový prostor.

39:00

Probíhá poslední minuta zápasu.

38:55

Kombinace nezafungovala ani Portugalcům. Bruno Coelho očekával balón do nohy, jenže Cecilio ho hledal průnikovým pasem po lajně.

38:05

Těžkou přihrávku za paty dostal Chudech. Pravačku dal za sebe a ještě se pokusil o zpracování, avšak míč jen prodloužil do autu.

37:32

Ricardinho vystihl rozehrávku a zkusil štěstí přes celé hřiště. Pravou nohou však vyslal hrací předmět vedle levé tyče.

37:15

Pod tlakem si Wangsama-Aeo poradil nejlépe, jak mohl. Nastřelil Jesuse a pro svůj tým vybojoval standardku v podobě rohového kopu.

36:51

Portugalci nyní udrželi cenné vteřinky na útočné polovině. Jmenovitě Zicky Té, který udržel na zádech Srirangpirota dobrou čtvrt minutu.

36:20

Thueanklang tentokráte v roli asistujícího hráče, když posunul míč doleva k Osamanmusovi, ten z dobré pozice trestuhodně přestřelil.

35:44

Zajímavé hráči v tmavě modrých dresech motali defenzivní řadu konkurenta, ale zase z akce nic nebylo, protože i Thueanklang ztroskotal na dobře postaveném soupeři.

35:09

Dlouhou sérii nahrávek ukončil střelou levou nohou Jamgrajang. Zasáhl ovšem hned prvního blokujícího protihráče.

34:48

Thajský trenér Sainetngam zkouší odvážnou strategii. Odvolal gólmana a nahradil jej hráčem v poli, Portugalci čelí powerplay.

34:16

Přihrávka šajtlí se Jungwongsukovi nepovedla. Vystihl ji André Coelho, pravačkou posléze odpálil balón do bezpečí.

33:55

Na zemi zůstal ležet Bruno Coelho a drží se za pravé stehno. Do akce dokonce musí být povoláni i kluboví zdravotníci.

33:22

Neměl komu nahrát, proto thajský kapitán Wongkaeo zkusil štěstí individuálně. Narazil hned na prvního konkurenta, tím byl Paco.

32:41

Dlouhou nahrávku Varely bez problémů zpracoval Joao Matos. Portugalec zkusil uspět individuálně proti dvěma protihráčům, ale na Chudecha nevyzrál.

Thajsko – Portugalsko

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 16. Sornwichian (Wongkaeo) – 20. Coelho (Ricardinho), 27. Mendonca (Matos), 30. Zicky Té (Ricardinho), 32. Varela (B. Coelho)

Karty:   29. Jungwongsuk (THJ)

Thajsko: Hankampa (Phoopun) – Chaemcharoen, Sornwichian, Thueanklang, Wongkaeo (C), Chudech, Jamgrajang, Jungwongsuk, Kaewwilai, Osamanmusa, Rattanawongsawat, Srirangpirot, Wangsama-Aeo.

Portugalsko: Bebe (Hugo) – B. Coelho, Matos, Mendonca, Ricardinho (C), Angelo, Cecilio, E. Coelho, Jesus, Paco, Sousa, Varela, Zicky Té

Rozhodčí: Castro Zumbado (CRC), Santamaría (ARG)